Eşim bana garip davranıyor

O zaman sizde onun size davrandığı gibi davranıp '' ne oldu sana? '' diye sorduğunda '' yok ben normalim '' derseniz belki anlar :) Normal olmadığını bilsin en azından
Ahahaha erkolar anlamaz bundan ‘yine suratın beş karış’ diye tepki veriyor öyle yapınca. Böyle klasik erkeklerden nefret ediyorum benimki hiç öyle değil derdim değişti öyle oldu

Çook şükür bu belirtilerin hiiç birisi yok. Konuşmuyor diye tribe giriyorum aksine keşke konuşsa
Aman olmasın. Zaten madde kullanımında kişi ne kullanırsa kullansın farketmemek mümkün değil. Emin ol hemen farkederdin. İnşallah da yoktur öyle bir şey.

Ahahaha erkolar anlamaz bundan ‘yine suratın beş karış’ diye tepki veriyor öyle yapınca. Böyle klasik erkeklerden nefret ediyorum benimki hiç öyle değil derdim değişti öyle oldu
Siz durduk yere nazar değdirmişsiniz ilişkinize Sizde verin cevabını her seferinde. Valla bu tarz davranışlarda arkadaş sevgili fark etmez çok açık konuşurum ben. Derdi, sıkıntısını söylesin yanlış bi davranışım olmuşsa özür bile dilerim ama böyle kendi içinde küsüp tavır alan oldu mu inanılmaz soğuyorum. Benim sevgilim değil ama kuzenim böyle ota b*ka kendi çağında küsüyor 2 ay sonra hiçbir şey olmamış gibi arıyor E o zamanda ben konuşmuyorum.

Nazara inancım çoktur ve değiyor evet doğru belkide ben değdirdim. Birde büyüye inanmazdım hiç evlenmeden 4 ay önce yapıldığını söyledi bir tanıdığımız ve biz ondan sonra nişan atmıştık kadın bozduğunu söyledikten 12 saat sonra ağlayarak kapıma gelmişti ben nasıl yaparım neden yaptım nasıl ayrılırım senden diye… ve söylediklerinin aynısını bende yaşıyorum öyle gereksiz yersiz triplere girenlere aşırı uyuz olurum ve şu an kocama aşırı uyuz oluyorum soğursamda ısınamama geri

Başka ilaçlar da var. İsimlerini vermek istemiyorum ama hayat akışına devam ediyor gibiler ama işte böyle huzursuzluklar sorunlar çıkararak hayatlarını sekteye uğratan...
Zayıflama vs deyince de açıkçası aklıma uyuşturucu geldi.

Benimde öyle birde hal ve hareketleride değişince insanın aklına her türlüsü geliyor açıkçası

Tamam da bu ilişki hiçbir zaman sağlıklı olmamış adam takıntılılık derecesinde kıskançmış. Siz ise bunu ilgi, sevgi sanmışsınız. Olan biten bu
O zaman bunun bende farkına varamamışım maalesef hem yaş itibariyle hemde çok sevip aşık olmamla birlikte göz görmüyor ama şu an fazlasıyla farkındayım..

Karşınızda bir narsist var.

Önce sizi kendine inandırdı, aşırı ilgi ve sevgi, sizi idealleştirdi, çok ekstrem sevgi gösterileri yaptı. sizin sevginizden emin olduktan sonra bunları azaltmaya başladı, hatta sizi de eleştirmeye başladı. Eskiden övdüğü konularla şimdi sizi aşağılıyor. Bundan sonraki evre sessizliğe gömülmek, hakaret vs olabilir. Siz uzaklaşırsanız veya terk ederseniz onun için bitmediyse bitmez bu evlilik. Yeniden sizden emin olana kadar sevgi gösterileri başlayacak. Lütfen iyice tanıyın. Çocuk vs uzak durun.

Garip davranmaya basladi diyorsunuz da, oncesinde de normal degil ki adam. O zaman isinize geldigi icin anormal davranislarini gormezden gelmisssiniz. Nir insanin kapınızda yatmasi, kendisini sürekli gömüp sizi göklere cikarmasi, size o kadar da "prenses" gibi davranmasi zaten saglikli bir kisilik olmadığını gösteriyor. O tarafa dogru abartirken hoş sonra ibre tersine donunce zor gelmis. Ki evlenmeden once görmüşsünüz bu halini, evlenmeseydiniz madem. Bence su an bu iliskiyi surdurmenin pek bi anlami yok. Tabi boyle hasta kafali birinden ayrilabilirsenjz kolay kolay. Cok manipule edecektir sizi

Köpek gibi ağlardı demişsin erkekler ah erkekler içimde bir sürü birikmiş küfür var etmek istiyorum ama etmiyorum değmez Aldatan erkeğin Allah uckuruna dert dusursun inşallah mum gibi arasın sevgimizi bizleri kendilerine layık gormuyorlarsa sevgimizin damlasına muhtaç kalsınlar

Kilo almanla ilgili laf söyler miydi? Arada laf sokma vs yapar mıydı ya da bi tavsiye? Acaba bundan dolayı ilgisi mi bitti diye düşünüyorum da..
Eğer değilse o takıntılı günleri bitti demek ki. Bi izin gününde mesela gezmeye gitmez misiniz biyere, ya da bi film açıp izlemek falan. Cinsel hayatta fena değilse normal klasik bi evlilik içindesinizdir. Çünkü artık evli olunca adamın peşinden koşacağı kişi kalmıyor artık karım gözüyle bakıyo. Sevgililik ve evlilik çok farklı birbirinden. Sevgililik deli doluluksa evlilik rutindir.

Lilika çıkmış 1 yıldır aşırı yaygın onunda asla belirtisi yok ondan şüpheleniyorum
Zamanlı zamansız üşüme, mide bulantısı, ağız kuruluğu, göz kızarması, sarhoşluk hali gibi belirtileri var mı? Genellikle yüksek dozda kullanıldıktan sonra artık vücuttan atılma aşamasında bu hale geliyor. Eski sevgilimden biliyorum

Kendinizi geri çekin. İlgilenmeyin onunla. Neden böylesin falan demeyin. Hayatınızla ilgilenin , kilo vermeye çalışın , hobiler edinin. Siz onu değil o sizi merak etsin. Cepte görüyor herhalde beyefendi sizi. Ve yazmadan edemeyeceğim burada yazmışlar ama. O aşırı sevgi , aşk gösterileri sağlıksız kişilik göstergesi cidden. Aşırı uç noktalarda yaşamak duyguları normal değil.

Ailenizin evine dönüp boşanma davası aç bak nasıl pervane olur mevlana gibi döner ağlaya ağlaya…
Eli para görüp, kilo verince adan psikopata bağlamış.
Demek parayı görünce bozulan bi karaktere sahip….

Eee ne sandınız prenseslik cicim aylarından sonra bitiyor bunların hepsi köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen tipler

Ee tabi kilolar verilmiş özgüven tavan yapmış
Sizde kilo almışsınız gözünden düşmüşsünüz size laik olmak için kendini değiştiren adam şuan sizden onun için ona laik olmayı bekler her şey karşılıklıdır

Şunu da eklemek isterim sakın üstüne düşmeyin kendinize zaman ayırın kilo verin, kendine daha da özen göster o biraz kafasında şüphe uyandırsın kaçan kovalanır

Bu tipleri yani kendine değer vermeyen erkekleri her zaman tehlikeli bulmuşumdur sonuçta kendine değer vermeyen insan size neden değer versin. Her şeyi yapma potansiyelleri vardır eşimde en sevdiğim özellik kendini sevmesi ve özgüvenli olması , geri kalan özelliklerini pek sevdiğim söylenemez

Sizi elde edince ve uzgunum ama garanti altına alınca hopp tüm ozverisi uçmuş gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…