- 3 Mart 2023
- 52
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi neyapacagimibilmiyorum
-
Ahahaha erkolar anlamaz bundan ‘yine suratın beş karış’ diye tepki veriyor öyle yapınca. Böyle klasik erkeklerden nefret ediyorum benimki hiç öyle değil derdim değişti öyle olduO zaman sizde onun size davrandığı gibi davranıp '' ne oldu sana? '' diye sorduğunda '' yok ben normalim '' derseniz belki anlar :) Normal olmadığını bilsin en azından
Çook şükür bu belirtilerin hiiç birisi yok. Konuşmuyor diye tribe giriyorum aksine keşke konuşsaLilika dediğiniz terleme,çok konuşma,konuşurken göz teması kuramama,eklem ağrısı,hıçkırık,kaşıntı, titreme yapar.Ve tabi gözlerde kızarıklık.
Aman olmasın. Zaten madde kullanımında kişi ne kullanırsa kullansın farketmemek mümkün değil. Emin ol hemen farkederdin. İnşallah da yoktur öyle bir şey.Çook şükür bu belirtilerin hiiç birisi yok. Konuşmuyor diye tribe giriyorum aksine keşke konuşsa
Siz durduk yere nazar değdirmişsiniz ilişkinizeAhahaha erkolar anlamaz bundan ‘yine suratın beş karış’ diye tepki veriyor öyle yapınca. Böyle klasik erkeklerden nefret ediyorum benimki hiç öyle değil derdim değişti öyle oldu
Amin inşallah teşekkür ederimAman olmasın. Zaten madde kullanımında kişi ne kullanırsa kullansın farketmemek mümkün değil. Emin ol hemen farkederdin. İnşallah da yoktur öyle bir şey.
Nazara inancım çoktur ve değiyor evet doğru belkide ben değdirdim. Birde büyüye inanmazdım hiç evlenmeden 4 ay önce yapıldığını söyledi bir tanıdığımız ve biz ondan sonra nişan atmıştık kadın bozduğunu söyledikten 12 saat sonra ağlayarak kapıma gelmişti ben nasıl yaparım neden yaptım nasıl ayrılırım senden diye… ve söylediklerinin aynısını bende yaşıyorum öyle gereksiz yersiz triplere girenlere aşırı uyuz olurum ve şu an kocama aşırı uyuz oluyorum soğursamda ısınamama geriSiz durduk yere nazar değdirmişsiniz ilişkinizeSizde verin cevabını her seferinde. Valla bu tarz davranışlarda arkadaş sevgili fark etmez çok açık konuşurum ben. Derdi, sıkıntısını söylesin yanlış bi davranışım olmuşsa özür bile dilerim ama böyle kendi içinde küsüp tavır alan oldu mu inanılmaz soğuyorum. Benim sevgilim değil ama kuzenim böyle ota b*ka kendi çağında küsüyor 2 ay sonra hiçbir şey olmamış gibi arıyor E o zamanda ben konuşmuyorum.
Met fazla iştah kapatıyor ve uyutmuyor. İçince anlaşılmıyor ama belirtileri çok net ve keskin. Ot cigara ectasy vs aşırı belli ederdi onları kullanmıyor kesinlikle. Lilika çıkmış 1 yıldır aşırı yaygın onunda asla belirtisi yok ondan şüpheleniyorum
Benimde öyle birde hal ve hareketleride değişince insanın aklına her türlüsü geliyor açıkçasıBaşka ilaçlar da var. İsimlerini vermek istemiyorum ama hayat akışına devam ediyor gibiler ama işte böyle huzursuzluklar sorunlar çıkararak hayatlarını sekteye uğratan...
Zayıflama vs deyince de açıkçası aklıma uyuşturucu geldi.
O zaman bunun bende farkına varamamışım maalesef hem yaş itibariyle hemde çok sevip aşık olmamla birlikte göz görmüyor ama şu an fazlasıyla farkındayım..Tamam da bu ilişki hiçbir zaman sağlıklı olmamış adam takıntılılık derecesinde kıskançmış. Siz ise bunu ilgi, sevgi sanmışsınız. Olan biten bu
Köpek gibi ağlardı demişsin erkekler ah erkekler içimde bir sürü birikmiş küfür var etmek istiyorum ama etmiyorum değmez Aldatan erkeğin Allah uckuruna dert dusursun inşallah mum gibi arasın sevgimizi bizleri kendilerine layık gormuyorlarsa sevgimizin damlasına muhtaç kalsınlarMerhaba hanımlar sizlerden fikir almak için yazıyorum. Ben 24 eşim 26 yaşında. 7 yıldır beraber olduğum adamla 8 ay önce evlendim. 6 yılımız mükemmel geçti. Bana fazlasıyla düşkün çok aşık kapımda yatan bir insandı. Çok fazlasıyla güvenirdim. İlk tanıştığımız zamanlarda kötü alışkanlıkları vardı benim için bana layık olmak için bıraktı. Bunlar onun söyledikleri ben demiyorum bana layık olmak için çok uğraştı. Asla hakkını yiyemem prenseslerle gibi davrandı. Ailemde bana hep prenses gibi davranırdı bunu çok iyi görüdü ailemle tanıştıktan sonra o da hep el üstünde tuttu beni. Taaaki evlenmeden 6 ay öncesine kadar. Bir anda değişti ne olduğunu anlamadım. İlgisiz davranmalar haber vermeden kafasına göre bir yerlere gitmeler benim ne yaptığını merak etmemeler. Çok araştırdım aldatıyor mu acaba? diye. Fakat hiç birşeye denek gelmedim. Tam buldum işte ihanet ediyor dedim hep altı boş çıktı. Çok kıskanırdı beni çoookk her gün işten alırdı vakit geçirirdik evime bırakırdı yada bize gelir ailemle vakit geçirirdik yada onun ailesiyle vakit geçirirdik. Ailelerimiz çok güzel anlaşır ben onun ailesiyle çok güzel anlaşırım bakınca aslında her şey çok güzel hiç bir sorun yok fakat 1 buçuk yıldır hatta özellikle evliliğimizin son 3 ayı bana aşırı ilgisiz sevgisiz. Ağzımı açsam sanki onu suçluyormuşum gibi davranıp lafları ağzıma tıkar. Telefondan başını kaldırmaz telefonuna asla dokundurmaz ama beni gizliden gizliye takip eder. Oturduğum koltukta telefonla oynarken kendi telefon kamerasını açıp zoomlayarak neler yaptığıma bakar bir kaç kez yakaladım bu hareketini. Evimde huzur kalmadı sohbet etmiyor muhabbet etmiyor. Birde şu var. İlk tanıştığımda 110 kilo civarındaydı şimdi 80 kilo oldu bende 55 kiloydum 80 kilo oldum. Acaba diyorum kilo aldım beni yanına mı yakıştırmıyor? Kendisini asla beğenmezdi benim yanıma yakıştırmazdı kendini. Bana hep derdi ki ‘hayatını benimle mahvetme sen daha iyilerine layıksın sen çok başarılı olacaksın’ derdi ama asla ayrılamazdı yapamazdı köpek gibi ağlardı. Cidden benimle evlenmek beni güzel yaşatmak için çoook çalıştı çok borçlandı mal sahibi olmak için hepsini ödedik beraber her şeyi beraber yaptık. Bende çok severdim salak gibi dediklerini ciddiye almadım. Şimdi iki farklı insan var karşımda şu an ki korkunç derecede duygusuz, önceki benim aşık olduğum o mükemmel fakir ama gururlu adamdı. Şu an ne gururu ne durumu ne sevgisine evi ne ailesi hiç bir şey umrunda değil. Anneme hiç birşey anlatamama rağmen annem bile değişimin farkında o çok sevdiği damadında soğudu kadın. Acaba İhanet söz konusu olabilir mi. Hiç bilmiyorum. Çok üzülüyorum. Boşanmak istiyorum ama bir yandanda istemiyorum çok uğraştık bu günlere gelebilmek için
Zamanlı zamansız üşüme, mide bulantısı, ağız kuruluğu, göz kızarması, sarhoşluk hali gibi belirtileri var mı? Genellikle yüksek dozda kullanıldıktan sonra artık vücuttan atılma aşamasında bu hale geliyor. Eski sevgilimden biliyorumLilika çıkmış 1 yıldır aşırı yaygın onunda asla belirtisi yok ondan şüpheleniyorum
Eee ne sandınız prenseslik cicim aylarından sonra bitiyorMerhaba hanımlar sizlerden fikir almak için yazıyorum. Ben 24 eşim 26 yaşında. 7 yıldır beraber olduğum adamla 8 ay önce evlendim. 6 yılımız mükemmel geçti. Bana fazlasıyla düşkün çok aşık kapımda yatan bir insandı. Çok fazlasıyla güvenirdim. İlk tanıştığımız zamanlarda kötü alışkanlıkları vardı benim için bana layık olmak için bıraktı. Bunlar onun söyledikleri ben demiyorum bana layık olmak için çok uğraştı. Asla hakkını yiyemem prenseslerle gibi davrandı. Ailemde bana hep prenses gibi davranırdı bunu çok iyi görüdü ailemle tanıştıktan sonra o da hep el üstünde tuttu beni. Taaaki evlenmeden 6 ay öncesine kadar. Bir anda değişti ne olduğunu anlamadım. İlgisiz davranmalar haber vermeden kafasına göre bir yerlere gitmeler benim ne yaptığını merak etmemeler. Çok araştırdım aldatıyor mu acaba? diye. Fakat hiç birşeye denek gelmedim. Tam buldum işte ihanet ediyor dedim hep altı boş çıktı. Çok kıskanırdı beni çoookk her gün işten alırdı vakit geçirirdik evime bırakırdı yada bize gelir ailemle vakit geçirirdik yada onun ailesiyle vakit geçirirdik. Ailelerimiz çok güzel anlaşır ben onun ailesiyle çok güzel anlaşırım bakınca aslında her şey çok güzel hiç bir sorun yok fakat 1 buçuk yıldır hatta özellikle evliliğimizin son 3 ayı bana aşırı ilgisiz sevgisiz. Ağzımı açsam sanki onu suçluyormuşum gibi davranıp lafları ağzıma tıkar. Telefondan başını kaldırmaz telefonuna asla dokundurmaz ama beni gizliden gizliye takip eder. Oturduğum koltukta telefonla oynarken kendi telefon kamerasını açıp zoomlayarak neler yaptığıma bakar bir kaç kez yakaladım bu hareketini. Evimde huzur kalmadı sohbet etmiyor muhabbet etmiyor. Birde şu var. İlk tanıştığımda 110 kilo civarındaydı şimdi 80 kilo oldu bende 55 kiloydum 80 kilo oldum. Acaba diyorum kilo aldım beni yanına mı yakıştırmıyor? Kendisini asla beğenmezdi benim yanıma yakıştırmazdı kendini. Bana hep derdi ki ‘hayatını benimle mahvetme sen daha iyilerine layıksın sen çok başarılı olacaksın’ derdi ama asla ayrılamazdı yapamazdı köpek gibi ağlardı. Cidden benimle evlenmek beni güzel yaşatmak için çoook çalıştı çok borçlandı mal sahibi olmak için hepsini ödedik beraber her şeyi beraber yaptık. Bende çok severdim salak gibi dediklerini ciddiye almadım. Şimdi iki farklı insan var karşımda şu an ki korkunç derecede duygusuz, önceki benim aşık olduğum o mükemmel fakir ama gururlu adamdı. Şu an ne gururu ne durumu ne sevgisine evi ne ailesi hiç bir şey umrunda değil. Anneme hiç birşey anlatamama rağmen annem bile değişimin farkında o çok sevdiği damadında soğudu kadın. Acaba İhanet söz konusu olabilir mi. Hiç bilmiyorum. Çok üzülüyorum. Boşanmak istiyorum ama bir yandanda istemiyorum çok uğraştık bu günlere gelebilmek için
Bu tipleri yani kendine değer vermeyen erkekleri her zaman tehlikeli bulmuşumdur sonuçta kendine değer vermeyen insan size neden değer versin. Her şeyi yapma potansiyelleri vardır eşimde en sevdiğim özellik kendini sevmesi ve özgüvenli olması , geri kalan özelliklerini pek sevdiğim söylenemezMerhaba hanımlar sizlerden fikir almak için yazıyorum. Ben 24 eşim 26 yaşında. 7 yıldır beraber olduğum adamla 8 ay önce evlendim. 6 yılımız mükemmel geçti. Bana fazlasıyla düşkün çok aşık kapımda yatan bir insandı. Çok fazlasıyla güvenirdim. İlk tanıştığımız zamanlarda kötü alışkanlıkları vardı benim için bana layık olmak için bıraktı. Bunlar onun söyledikleri ben demiyorum bana layık olmak için çok uğraştı. Asla hakkını yiyemem prenseslerle gibi davrandı. Ailemde bana hep prenses gibi davranırdı bunu çok iyi görüdü ailemle tanıştıktan sonra o da hep el üstünde tuttu beni. Taaaki evlenmeden 6 ay öncesine kadar. Bir anda değişti ne olduğunu anlamadım. İlgisiz davranmalar haber vermeden kafasına göre bir yerlere gitmeler benim ne yaptığını merak etmemeler. Çok araştırdım aldatıyor mu acaba? diye. Fakat hiç birşeye denek gelmedim. Tam buldum işte ihanet ediyor dedim hep altı boş çıktı. Çok kıskanırdı beni çoookk her gün işten alırdı vakit geçirirdik evime bırakırdı yada bize gelir ailemle vakit geçirirdik yada onun ailesiyle vakit geçirirdik. Ailelerimiz çok güzel anlaşır ben onun ailesiyle çok güzel anlaşırım bakınca aslında her şey çok güzel hiç bir sorun yok fakat 1 buçuk yıldır hatta özellikle evliliğimizin son 3 ayı bana aşırı ilgisiz sevgisiz. Ağzımı açsam sanki onu suçluyormuşum gibi davranıp lafları ağzıma tıkar. Telefondan başını kaldırmaz telefonuna asla dokundurmaz ama beni gizliden gizliye takip eder. Oturduğum koltukta telefonla oynarken kendi telefon kamerasını açıp zoomlayarak neler yaptığıma bakar bir kaç kez yakaladım bu hareketini. Evimde huzur kalmadı sohbet etmiyor muhabbet etmiyor. Birde şu var. İlk tanıştığımda 110 kilo civarındaydı şimdi 80 kilo oldu bende 55 kiloydum 80 kilo oldum. Acaba diyorum kilo aldım beni yanına mı yakıştırmıyor? Kendisini asla beğenmezdi benim yanıma yakıştırmazdı kendini. Bana hep derdi ki ‘hayatını benimle mahvetme sen daha iyilerine layıksın sen çok başarılı olacaksın’ derdi ama asla ayrılamazdı yapamazdı köpek gibi ağlardı. Cidden benimle evlenmek beni güzel yaşatmak için çoook çalıştı çok borçlandı mal sahibi olmak için hepsini ödedik beraber her şeyi beraber yaptık. Bende çok severdim salak gibi dediklerini ciddiye almadım. Şimdi iki farklı insan var karşımda şu an ki korkunç derecede duygusuz, önceki benim aşık olduğum o mükemmel fakir ama gururlu adamdı. Şu an ne gururu ne durumu ne sevgisine evi ne ailesi hiç bir şey umrunda değil. Anneme hiç birşey anlatamama rağmen annem bile değişimin farkında o çok sevdiği damadında soğudu kadın. Acaba İhanet söz konusu olabilir mi. Hiç bilmiyorum. Çok üzülüyorum. Boşanmak istiyorum ama bir yandanda istemiyorum çok uğraştık bu günlere gelebilmek için
Sizi elde edince ve uzgunum ama garanti altına alınca hopp tüm ozverisi uçmuş gitmiş.Merhaba hanımlar sizlerden fikir almak için yazıyorum. Ben 24 eşim 26 yaşında. 7 yıldır beraber olduğum adamla 8 ay önce evlendim. 6 yılımız mükemmel geçti. Bana fazlasıyla düşkün çok aşık kapımda yatan bir insandı. Çok fazlasıyla güvenirdim. İlk tanıştığımız zamanlarda kötü alışkanlıkları vardı benim için bana layık olmak için bıraktı. Bunlar onun söyledikleri ben demiyorum bana layık olmak için çok uğraştı. Asla hakkını yiyemem prenseslerle gibi davrandı. Ailemde bana hep prenses gibi davranırdı bunu çok iyi görüdü ailemle tanıştıktan sonra o da hep el üstünde tuttu beni. Taaaki evlenmeden 6 ay öncesine kadar. Bir anda değişti ne olduğunu anlamadım. İlgisiz davranmalar haber vermeden kafasına göre bir yerlere gitmeler benim ne yaptığını merak etmemeler. Çok araştırdım aldatıyor mu acaba? diye. Fakat hiç birşeye denek gelmedim. Tam buldum işte ihanet ediyor dedim hep altı boş çıktı. Çok kıskanırdı beni çoookk her gün işten alırdı vakit geçirirdik evime bırakırdı yada bize gelir ailemle vakit geçirirdik yada onun ailesiyle vakit geçirirdik. Ailelerimiz çok güzel anlaşır ben onun ailesiyle çok güzel anlaşırım bakınca aslında her şey çok güzel hiç bir sorun yok fakat 1 buçuk yıldır hatta özellikle evliliğimizin son 3 ayı bana aşırı ilgisiz sevgisiz. Ağzımı açsam sanki onu suçluyormuşum gibi davranıp lafları ağzıma tıkar. Telefondan başını kaldırmaz telefonuna asla dokundurmaz ama beni gizliden gizliye takip eder. Oturduğum koltukta telefonla oynarken kendi telefon kamerasını açıp zoomlayarak neler yaptığıma bakar bir kaç kez yakaladım bu hareketini. Evimde huzur kalmadı sohbet etmiyor muhabbet etmiyor. Birde şu var. İlk tanıştığımda 110 kilo civarındaydı şimdi 80 kilo oldu bende 55 kiloydum 80 kilo oldum. Acaba diyorum kilo aldım beni yanına mı yakıştırmıyor? Kendisini asla beğenmezdi benim yanıma yakıştırmazdı kendini. Bana hep derdi ki ‘hayatını benimle mahvetme sen daha iyilerine layıksın sen çok başarılı olacaksın’ derdi ama asla ayrılamazdı yapamazdı köpek gibi ağlardı. Cidden benimle evlenmek beni güzel yaşatmak için çoook çalıştı çok borçlandı mal sahibi olmak için hepsini ödedik beraber her şeyi beraber yaptık. Bende çok severdim salak gibi dediklerini ciddiye almadım. Şimdi iki farklı insan var karşımda şu an ki korkunç derecede duygusuz, önceki benim aşık olduğum o mükemmel fakir ama gururlu adamdı. Şu an ne gururu ne durumu ne sevgisine evi ne ailesi hiç bir şey umrunda değil. Anneme hiç birşey anlatamama rağmen annem bile değişimin farkında o çok sevdiği damadında soğudu kadın. Acaba İhanet söz konusu olabilir mi. Hiç bilmiyorum. Çok üzülüyorum. Boşanmak istiyorum ama bir yandanda istemiyorum çok uğraştık bu günlere gelebilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?