• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana garip davranıyor

Bana hep derdi ki ‘hayatını benimle mahvetme sen daha iyilerine layıksın sen çok başarılı olacaksın’ derdi ama asla ayrılamazdı yapamazdı köpek gibi ağlardı.
Bu dediğini artık size karşı hissediyor olabilir. Kendisi kilo vermiş ve siz kilo almışsınız.

Oturduğum koltukta telefonla oynarken kendi telefon kamerasını açıp zoomlayarak neler yaptığıma bakar bir kaç kez yakaladım bu hareketini.
Bunu kadınlar yapar sanıyordum. Erkeği de yapıyormuş meğerse :KK70:

Eşim bana karşı ilgisiz. Beni aldatıyor mu ve boşanayım mı diye şeyler aratın arama motorundan. O da zoomlarken mesajı alır. Çeki düzen verir kendisine belki.

Eşiniz hep peşinizden koşmuş. Acaba ilişkiniz tek taraflı da mı artık koşmaktan vazgeçti?

Elbet anlardımda şu yeni çıkan maddeler belli etmiyor kendini inşallah düşmemiştir o batağa yine
Bence de değişim sebebi maddeye yeniden başlaması.Yeni cikan maddeler var diyorsunuz esinizdeki anlayamadiginiz gariplik bu yeni maddenin davranislarda yaptigi degisiklik olma ihtimali yuksek geldi bana.Siz bu konuyu arastirin bi sekilde sac teli (Bunu haberi olmadan alabilirsiniz).Bu konuları iyi bilmiyorum bir şekilde numune alıp tahlil yaptırın böylece bu madde konusunda net bilginiz olur.Yok madde değil se başka konuları arastitrisiniz.Bu arada Bana başka bir kadın var gibi gelmedi.

Olan olmuş böyle bir ilişkiyi keşke evliliğe taşımasaydınız. Adam kilo verince özgüven gelmiş bide hasbam kadını beğenmiyor. Bu adamı boşayın yada boşamayın size kalmış ama bir spor salonuna yazılın pt tutun kendinize fıstık gibi zayıflayın. Sonrada siz o hasbamı beğenmeyin nasıl oluyormuş görsün g*tüm mal herif

8 aydır evlisiniz,eşiniz düğüne 6 ay kala değişmiş yani nereden baksan adam 1 yıldır falan bu halde.
Bazen Allah bize bazı dönüm noktalarından önce işaretler gösteriyor ama biz anlamak istemiyoruz işte. Bu saatten sonra ne denir bilemedim. Kilo verince özgüven tavan yaptı sanırım. Üzmek istemem ama dediğiniz gibi siz kilo alınca beğenmemeye bile başlamış olabilir. Siz onun için ulaşılmaz bir hedeftiniz,o ise kilolu,parasız pulsuz bir erkekti. Ama şimdi işler tersine döndü. Daha önce hayal olan her şey şimdi gerçek oldu. Allah yardımcın olsun ne diyim.

Back