- 3 Mart 2023
- 52
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi neyapacagimibilmiyorum
Hadi inşallah olur inşallah çok büyük hırs yaparım içimden gelmesi lazımda gelmiyorZayıflayın eşinizin ilgisi olmasada kendiniz için yapın bunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah olur inşallah çok büyük hırs yaparım içimden gelmesi lazımda gelmiyorZayıflayın eşinizin ilgisi olmasada kendiniz için yapın bunu.
Salaklık da denesek iyiydiÇocuk konusunda çok dikkatliyim o da çok dikkat eder. Öyle bir salaklık yapmayız korunmak şart ne olursa olsun şartt
Ahahahahha estağfurullah kendimiz için diyorum ben onuSalaklık da denesek iyiydi
Ne güzel işte eşinizden öğrenecek birşeyler var. Destek olsun size hem birlikte birşey yapmak ikinize de iyi gelir hemde tavırlarını ölçersiniz. İstiyor mu istemiyor mu vermenizi destekliyor mu gibiisndenVallahi hiç bir şey yapmadı öküz gibi yiyor hala bir oturulta 2 ekmek yiyor çılgınlar gibi abur cubur yiyor ve zayıfladı….
Vallahi hiç bir şey yapmadı öküz gibi yiyor hala bir oturulta 2 ekmek yiyor çılgınlar gibi abur cubur yiyor ve zayıfladı….
Belki o zaman daha mutlu olacaksınız öyle düşünün.Hadi inşallah olur inşallah çok büyük hırs yaparım içimden gelmesi lazımda gelmiyor
Terapilerde aşırı pahalı ya birazcık uygun olsa giderdik baktım terapilere araştırdımda baya nanay yani o işBundan sonrası için cocuk yapmayin. Ipler kopmadan evvel cift terapisine gidin derim. Ipler koptuktan sonra terapi merapi ise yaramiyor
Bütün gün oturarak çalışıyor eve gelincede yatıyor oturuyor sürekli.. sorunca sende benim gibi tuvalete git diyorAslinda tamamen hareket etmekle alakali. Eger hareketli biriyse yedigi yemek sorun olmuyor
Amin inşallah teşekkür ederim inşallah sizde istediğinizi görünüme kavuşursunuzBelki o zaman daha mutlu olacaksınız öyle düşünün.
Ben hiç kilo alamayan biriyim çok özeniyorum kilo alanlara ama sağlık için vermeniz iyi olacaktır. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur
Canım biz de çok dikkatliyiz. Hiç risk almayız ama 7 gündür regl olmadım. Ben Yusuf Yusuf haldeyimAhahahahha estağfurullah kendimiz için diyorum ben onu
Bütün gün oturarak çalışıyor eve gelincede yatıyor oturuyor sürekli.. sorunca sende benim gibi tuvalete git diyor
Mutlu zaman mı?? Yook kalmadı öyle şeyler bizde artık.. ah onu onore ettiklerim.. işe yaramaz paçavra gibi davranan akrabalarının hepsinin ağzını kapattım yücelttim onu annesi her gün dua eder bana ‘artık kötü bir şey duymuyorum kızım o senin sayende düzeldi’ diyeEskiden yaptığınız şeyleri yaptığınız da eskisi gibi tepki veriyor mu? Mutlu zaman geçirebiliyor musunuz? Eğer eskiden farkı yoksa ilişkinizin sadece 7/24 sizinle ilgilenmiyor diye düzeltilecek birşey var gibi düşünmeyin. Yıllarca o sizi onore etmiş bundan sonrasında sizde onu edin. Dengelensin ilişkiniz bence.
Bebek sahibi olup zayıflayanı çok duydum yalandan bebeğim var gibi davranıcam artıkBenim bebek yurumeye basladi baslayali kilo verdim. Yemek duzenim alt ust oldu. Ustelik 2 tabak ust uste yerim, gece 3te de yerim. O yuzden hareketle alakali demistim. Esinizin sırrını ogrenmemiz lazim
Sizler için zamanı değilse eğer.. Allah korusun diyelimCanım biz de çok dikkatliyiz. Hiç risk almayız ama 7 gündür regl olmadım. Ben Yusuf Yusuf haldeyim
Peki teklifte bulunsanız güzellikle eskisi gibi birşeyler yapalım vs şeklinde yaklaşsanız nasıl olur? Sizde birşeyler yapmışsınız ama oda çok yapmış ve insan göremiyor bazen karşısındakini. Sizinkileri görememiş olabilir mi? Çok emek verdiğini düşünüp birazda sizden bekliyor olabilir mi acaba?Mutlu zaman mı?? Yook kalmadı öyle şeyler bizde artık.. ah onu onore ettiklerim.. işe yaramaz paçavra gibi davranan akrabalarının hepsinin ağzını kapattım yücelttim onu annesi her gün dua eder bana ‘artık kötü bir şey duymuyorum kızım o senin sayende düzeldi’ diye
5 yıl oldu bırakalı o dönemi atlattık yoksunluk çektiği dönemler çook oldu biteli. Tekrardan başlamış olsa her türlü anlarım ana bilmiyorum açıkçası çokta değişik uyuşturucu türleri çıkmış anlaşılmıyor bile artıkMadde bağımlılığı olabilir mi altında yatan sebepler?
Elbette olabilir fakat görememe durumu yok çünkü hep dile getirirdi senin sayende senin sayende diye hani ben asla lafını açmazdım o sürekli kendi kafasına kakar gibi lafını açardı öyle söyleyeyim tekliftede bulundum olur diyip erteledi ve yapmadıPeki teklifte bulunsanız güzellikle eskisi gibi birşeyler yapalım vs şeklinde yaklaşsanız nasıl olur? Sizde birşeyler yapmışsınız ama oda çok yapmış ve insan göremiyor bazen karşısındakini. Sizinkileri görememiş olabilir mi? Çok emek verdiğini düşünüp birazda sizden bekliyor olabilir mi acaba?
5 yıl oldu bırakalı o dönemi atlattık yoksunluk çektiği dönemler çook oldu biteli. Tekrardan başlamış olsa her türlü anlarım ana bilmiyorum açıkçası çokta değişik uyuşturucu türleri çıkmış anlaşılmıyor bile artık
Zoom yaparak sizi takip etmesi, buna kıskançlık mı diyorsunuz? Bu çok korkutucu farkında mısınızKıskançlığını belirtmek için söyledim onu ve evet iğrenç sinir bozucu. Benim şüphelerimden bunaldığını dile getiren adam yıllarca bana kıskançlıktan gına getirmişti bende enayi gibi hep alttan almıştım