• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana garip davranıyor

Vallahi hiç bir şey yapmadı öküz gibi yiyor hala bir oturulta 2 ekmek yiyor çılgınlar gibi abur cubur yiyor ve zayıfladı….
Ne güzel işte eşinizden öğrenecek birşeyler var. Destek olsun size hem birlikte birşey yapmak ikinize de iyi gelir hemde tavırlarını ölçersiniz. İstiyor mu istemiyor mu vermenizi destekliyor mu gibiisnden

Hadi inşallah olur inşallah çok büyük hırs yaparım içimden gelmesi lazımda gelmiyor
Belki o zaman daha mutlu olacaksınız öyle düşünün.
Ben hiç kilo alamayan biriyim çok özeniyorum kilo alanlara ama sağlık için vermeniz iyi olacaktır. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur

Bütün gün oturarak çalışıyor eve gelincede yatıyor oturuyor sürekli.. sorunca sende benim gibi tuvalete git diyor 😅

Benim bebek yurumeye basladi baslayali kilo verdim. Yemek duzenim alt ust oldu. Ustelik 2 tabak ust uste yerim, gece 3te de yerim. O yuzden hareketle alakali demistim. Esinizin sırrını ogrenmemiz lazim 😅

Eskiden yaptığınız şeyleri yaptığınız da eskisi gibi tepki veriyor mu? Mutlu zaman geçirebiliyor musunuz? Eğer eskiden farkı yoksa ilişkinizin sadece 7/24 sizinle ilgilenmiyor diye düzeltilecek birşey var gibi düşünmeyin. Yıllarca o sizi onore etmiş bundan sonrasında sizde onu edin. Dengelensin ilişkiniz bence.
Mutlu zaman mı?? Yook kalmadı öyle şeyler bizde artık.. ah onu onore ettiklerim.. işe yaramaz paçavra gibi davranan akrabalarının hepsinin ağzını kapattım yücelttim onu annesi her gün dua eder bana ‘artık kötü bir şey duymuyorum kızım o senin sayende düzeldi’ diye

Benim bebek yurumeye basladi baslayali kilo verdim. Yemek duzenim alt ust oldu. Ustelik 2 tabak ust uste yerim, gece 3te de yerim. O yuzden hareketle alakali demistim. Esinizin sırrını ogrenmemiz lazim 😅
Bebek sahibi olup zayıflayanı çok duydum yalandan bebeğim var gibi davranıcam artık 😂

Mutlu zaman mı?? Yook kalmadı öyle şeyler bizde artık.. ah onu onore ettiklerim.. işe yaramaz paçavra gibi davranan akrabalarının hepsinin ağzını kapattım yücelttim onu annesi her gün dua eder bana ‘artık kötü bir şey duymuyorum kızım o senin sayende düzeldi’ diye
Peki teklifte bulunsanız güzellikle eskisi gibi birşeyler yapalım vs şeklinde yaklaşsanız nasıl olur? Sizde birşeyler yapmışsınız ama oda çok yapmış ve insan göremiyor bazen karşısındakini. Sizinkileri görememiş olabilir mi? Çok emek verdiğini düşünüp birazda sizden bekliyor olabilir mi acaba?

Peki teklifte bulunsanız güzellikle eskisi gibi birşeyler yapalım vs şeklinde yaklaşsanız nasıl olur? Sizde birşeyler yapmışsınız ama oda çok yapmış ve insan göremiyor bazen karşısındakini. Sizinkileri görememiş olabilir mi? Çok emek verdiğini düşünüp birazda sizden bekliyor olabilir mi acaba?
Elbette olabilir fakat görememe durumu yok çünkü hep dile getirirdi senin sayende senin sayende diye hani ben asla lafını açmazdım o sürekli kendi kafasına kakar gibi lafını açardı öyle söyleyeyim 😔 tekliftede bulundum olur diyip erteledi ve yapmadı

5 yıl oldu bırakalı o dönemi atlattık yoksunluk çektiği dönemler çook oldu biteli. Tekrardan başlamış olsa her türlü anlarım ana bilmiyorum açıkçası çokta değişik uyuşturucu türleri çıkmış anlaşılmıyor bile artık 😔

İlgisizlik, kötü davranma vs..nin altında aldatma yatmıyorsa muhtemel madde bağımlılığı vardır. Ki sizin eşinizin eskiden böyle bir bağımlılığı da varmış. Ot mot olsa sigaradan daha ağır kokar zaten anlarsın. Ama met gibi kimyasal olanları anlamak mümkün mü bilmiyorum onu nasıl kullanıyorlar.

Kıskançlığını belirtmek için söyledim onu ve evet iğrenç sinir bozucu. Benim şüphelerimden bunaldığını dile getiren adam yıllarca bana kıskançlıktan gına getirmişti bende enayi gibi hep alttan almıştım
Zoom yaparak sizi takip etmesi, buna kıskançlık mı diyorsunuz? Bu çok korkutucu farkında mısınız

Back