Eşim bana ailesiyle doğum günü kutluyor

Yaptığın sürprizi beklenti içinde yaparsan, doğum gününde süpürge makinesi alan kocadan daha çok beklersin ama ablalarını çağırma konusunda sonsuz haklısın o ayrı.

Görümclerinin senin doğum gününde evinde yatılı kalmaları ne alaka. Çok haklısın bu konuda. Sen onaltı misafir gibi agirlayacaksin kime supriz olmuş bu. Resmen görümcelerine kutlama olmuş

Senin yaptığının aynısını beklemek karşılıksız yapmam demek gibi.Ailesinin o gün yatıya gelmesini ben de doğru bulmadım.Ayrica senin kartınla sana hediye almasını da.Sen de eşinin doğum gününde kendisinin kartıyla evin bir eksiğini al,mutfak eşyası olur ya da gerekli başka bir şey.Sana hediye aldım dersin.

Haklısın. Özel günler önemli benim için ve başbaşa kutlanması gerek. Siz önce bir romantik baş başa kutlayın sonra ailesiyle de diğer gün kutlarsınız. Ben kabul etmem böyle bir şeyi canım benim doğum günüm sevgililer günü yıl dönümü olsun başbaşa romantik anılara dönmesi gerekiyor. Bence eşinle bir konuş

Çok yoruyo benı bu kutlamalar darlanıyorum. Eşime kafama göre ihtiyacı olduğu bısey alırım belkı almam. Ondan da beklemıyorum bı kutlama hazırlamasını hatta hedıyemı kendım seçerım hep saçma bısey almasın dıye . Bukadar kafanıza taktığınız bı durumu esınız cozememıs hala doğum gunu benım ıcın cok cok önemli bısey yapıcaksın dıyın ozaman. Acık acık soylemek konusmak gerekıyor erkeklerle. Kac yıl olmus yanı.Gorumcenın gelmesıne uyuz oldum, gereksız buldum. Dığum gunumde iç güç uğraşıcam yorulcam fln dıyıp dudak bükün gözlerinizi doldurup

Böyle adamlara değer vermeyin ! Köpek gibi davransan senden kıymetlisi olmazdı, ne demek ya, kendi doğum gününde ailesine hizmet edeceksin , saçmalık...

Bence sizde özen gostermeyin.

Nedir yani pastadan da görümce mi çıkacak acaba

Şaka bir yana adam ciddi derecede angıt , angıt yani. Direkt konuş adam gibi bir organizasyon yap hedite al çağır de. Bebek olunca yatağa mahkum hasta mı olunuyor ayrıca konu sqhibesi neden gidemesin???

Verme arkdasim kimse senin gününe önem vermiyorsa sen niye onlar için organizasyon yapiyorsun. Doğum günün kutlu olsun bile deme aa unutmuşum de yanağından öp yallah bitti gitti. Ruhsuz odunlara pişkin olacaksın haa bu seni mutlu edecek mi hayır romantizm ihtiyacın eksik kalacak.

İsteksiz şeyden çocuk olmaz diye boşuna dememişler adam sevmiyor böyle şeyler yapmayı demekki belli

Senin hatan görümcelerine kadar sürpriz yapman. Onlarda kendilerince senin doğumgününü kutlayacaklar işte. İnce tipler olmadıkları daha evvel doğumgünü kutlamadıklarından anlaman lazımdı. Yoksa nerde görülmüş doğumgününde kendine hizmet ettirmek dicem, eşimin ailesi de böyle şeyleri sonradan gördüklerinden doğumgünlerinde yemekli kutlama icadı çıkarmışlar ama doğumgünü sahibi yemeği yapıyor. Saçma sapan işler.
Evlendiğimiz ilk yıl eşimin doğumgününü bizde kutlamak için aradılar şok oldum. Pastayı da biz gelicez büyük sipariş et dediler sağolsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…