• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü hediyesi sorunsalı

Pastaneler de inanılmaz dikkat eder koydukları mumların renk uyumuna, adam kasıtlı mı yaptı ki uyumsuz olsunlar diye 🤣 pasta alırken paketleme yapan kişiye 'lütfen mumlar tek renk olsun' desem sanırım döver beni 🤣 gerçi tek renk olsalar da 'renkler pastaya uygun değildi' şikayeti muhtemel. adamlar hazır paketleyip koyuyor kenara hızlıca bitsin işleri diye, mum rengine hangisi bakıyor olabilir ki. Konu dalga geçilsin diye açılmış gibi hissettiriyor bazı noktalarda.

Ya hu en kötü mahallede bile her pastanede artık kasaya yakın yerde böyle güzel doğum günü mumları, pasta süsleri, pleksi yazıların falan olduğu standlar var.
8 yaşındaki kızım bile istemiyor o mumları gidip oradan seçiyor konu sahibi niye istemek zorunda olsun ki?

Pastaneler de inanılmaz dikkat eder koydukları mumların renk uyumuna, adam kasıtlı mı yaptı ki uyumsuz olsunlar diye 🤣 pasta alırken paketleme yapan kişiye 'lütfen mumlar tek renk olsun' desem sanırım döver beni 🤣 gerçi tek renk olsalar da 'renkler pastaya uygun değildi' şikayeti muhtemel. adamlar hazır paketleyip koyuyor kenara hızlıca bitsin işleri diye, mum rengine hangisi bakıyor olabilir ki. Konu dalga geçilsin diye açılmış gibi hissettiriyor bazı noktalarda.
Ay yok artık yani bebeğe mi pasta alınıyor, doğru düzgün mum varken neden ucuz pastane mumu koyuyor adam anlamadım. Ben bile eşim erkek ve böyle şeylere belki benim kadar takmaz ama her doğum gününde pastayı bi yerden mumu bi yerden güzel bir şey alıyorum ne var yani.

Kısa keseceğim eşim her istediğimi yapmaya çalışır aramızda iyi. Bir parfüm var bayadır istiyorum yaklaşık 1 buçuk yıldır eşime de aldırmadım bu zamana kadar kendisine gösterip özel günde alırsın masraf yapmayalım boşuna dedim. Doğum günümde ne istediğimi bilmesine rağmen başka bir parfüm almış. Kendisinin beğendiği birşey almak istemiş. Ben doğum günüme önem veriyorum. Maddi durumumuz el veriyor. Çiçekler güzel yazılar yazılmış pasta istiyorum. Açıkça on defa söyledim. İstediğim pastaya kadar gösterdim. Gidip normal pastane pastasının üstüne iyi doğdun xxx yazdırmış. Doğum günü mumları da kırmızı yeşil sarı alakasızdı . Çok özensizdi. Sorduğumda başka yer bulamadığını söyledi. İyi bir restoranda yemek yedik bir tek onu beğendim onu da ben söylemiştim zaten. Açıkçası nöbetten çıkıp yanıma yorgun geldi farkındayım birşeyler için uğraşmışta. Ama ne parfüm kullanacağım bir parfüm ne pasta bakınca aa ne güzel benim için hazırlanmış diyeceğim bir pastaydı.
E siz bayağı sipariş vermişsiniz, böyle hediye olur mu bilemedim. Ama bu kadar detaylı düşünüyorsunuz madem kendiniz alın bi daha ki sefere.

Ya hu en kötü mahallede bile her pastanede artık kasaya yakın yerde böyle güzel doğum günü mumları, pasta süsleri, pleksi yazıların falan olduğu standlar var.
8 yaşındaki kızım bile istemiyor o mumları gidip oradan seçiyor konu sahibi niye istemek zorunda olsun ki?
Adamın aklına geldi mi acaba bu, belli ki gelmemiş belkide böyle şeylerin varlığının farkında bile değil.

Ay yok artık yani bebeğe mi pasta alınıyor, doğru düzgün mum varken neden ucuz pastane mumu koyuyor adam anlamadım. Ben bile eşim erkek ve böyle şeylere belki benim kadar takmaz ama her doğum gününde pastayı bi yerden mumu bi yerden güzel bir şey alıyorum ne var yani.
Benim aklıma bile gelmez 🤣

Adamın aklına geldi mi acaba bu, belli ki gelmemiş belkide böyle şeylerin varlığının farkında bile değil.

Ya biz kedimin dogum gununde bile kedi pastasi icin süslü mumlardan almistik esimle 😄😄😄😄 (kedi pastasi yaş mamadan oluşuyordu)
Biyerde de paylasmadik kendi kendimize hatira yaptik kedimiz yaşlandi iyice diye.

Back