Eşim bana ailesiyle doğum günü kutluyor

Ya dusulmek mi istiyorsunuz yoksa arşa çıkılmak mı ? Halen kadın ve adamın dusunce yapısının aynı olmadığının farkında mı degilmisiniz ? Yada sevgiliyken veya nişanlıken yapıyan romantiklik,evli çocuklu olduktan sonra hicbirseyin bir önceki gibi pembe hayaller gibi olmayacağı gerçeğine mi alısamadınız😂

Ya dusulmek mi istiyorsunuz yoksa arşa çıkılmak mı ? Halen kadın ve adamın dusunce yapısının aynı olmadığının farkında mı degilmisiniz ? Yada sevgiliyken veya nişanlıken yapıyan romantiklik,evli çocuklu olduktan sonra hicbirseyin bir önceki gibi pembe hayaller gibi olmayacağı gerçeğine mi alısamadınız😂
Sizce burada sorun rimantizm falan mı? Adam kadının doğum gününde eve ailesini çağırıyor, hizmet ettiriyor.

Arkadaşlar biz evlendik ve eşimle çok tartışmamız oldu ilk yıl . Ben ona güzel romantik bir doğum günü yaptım ilkinde hayatında ilk ben kutladım doğum gününü çok sevindi evi çok romantik hazırlamıştım güzel bir pasta hazırlamıştım vs. Sonra benim doğum günü zamanım baya alevli bi tartışma yaşamış yeni barışmıştık beni bi restoranta getirdi , bir yerde de tatlı yedik bir çiçek aldı . Benim kartımla da robot süpürge aldık hediyede o oldu . Zaten canım sıkkındı çok kırılmıştım bu sene güzel bir şey bekliyordum çünkü ona ikinci doğum gününde boğaz manzaralı bi cafede yemek+ayrı bi masada organizasyonlu süpriz doğum günü yaptım . Güzel hediyeler aldım . Benim ilk doğum günüm düğünümde oldu bi pasta almıştı , ikinci anlattığım gibi . Bu doğum günümde de eve yatılı misafir ablasını getiriyor ve diğerleri de ertesi gün pastayla kutlamaya gelecekler . Bana saçma geliyor ben bebekle temizlik yapcam yemek yapcam yatılı ablası gelcek . Hayır madem ablaları ayrı süprizi yapsaydı kendisi bana özel bir şey yapsaydı . Haksız mıyım ? Onların ailesinde ilk ben herkese doğum günü kutladım süpriz yaptım hep ablalarına felan. Ama eşime eşimin doğum gününde kendi ailemi eve doldurup süpriz yapmadım çok saçma aileler ayrı gelir sen bana özel bir şey yaparsın . Önem veriyorum ben çünkü hepsinin doğum gününe . Sizce haksız mıyım ?
Siz eşinize yaptıklarınızı o da size yapsın diye mi yapıyorsunuz yoksa onu mutlu etmek için mi? Çok garip geldi bu kadar karşılık beklemeli romantizm.
Ben doğum günlerini bu kadar abartılı önemsemem o yüzden diğer kısma yorum yapamıyorum

Ay ne güzel…
İnceliklerin muptelası bir insanım, inşallh bu sene sizin gibi bir arkadaş gelir hayatıma.
Bırak özel yemek vs yapma, yemege çıkarıp pasta kessinler bi zahmet.
Bir de çocuğunuz varmış kalma işi hangi sivrinin işi acaba…
Aynen ben harın temizlik ve görümceme yemek yapıcam bana gelicek ertesi gün kalacak sabah kahvaltı yine akşam yemeği hazırlıcam hamal ben

Siz eşinize yaptıklarınızı o da size yapsın diye mi yapıyorsunuz yoksa onu mutlu etmek için mi? Çok garip geldi bu kadar karşılık beklemeli romantizm.
Ben doğum günlerini bu kadar abartılı önemsemem o yüzden diğer kısma yorum yapamıyorum
Yok en azından hizmet ettirmeseydi eve bi pasta alıp gelseydi 4 aylık bebekle bana doğum günü kutlucaklar diye şehir dışından görümce ve kızını evde yatışı ağırlayıp ertesi güne kadar yedir içir sonra diğer görümceler gelsin yedir içir bi pasta kesecekler bana kitlendi her iş

Yok en azından hizmet ettirmeseydi eve bi pasta alıp gelseydi 4 aylık bebekle bana doğum günü kutlucaklar diye şehir dışından görümce ve kızını evde yatışı ağırlayıp ertesi güne kadar yedir içir sonra diğer görümceler gelsin yedir içir bi pasta kesecekler bana kitlendi her iş
Madem bu duruma düşmek istemiyorsunuz zaten kacdir adam bunisten anlamıyor sizde bu işe bu kadar kafa yormayın ki o da sürpriz yapayım diye eve milleti toplamasin
Ayrıca bana göre eşin aile efradına kadar doğum günü kutlamalari saçma ya tabi bana göre

Konuştunuz mu eşinizle , bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylediniz mi ?

doğum gününüzde aldığı hediye size özel değilmiş eve hediye almış adam siz birde kendinize özel kutlama falan bekliyorsunuz bu adamdan.

söylemediniz mi eşinize bunları gelmesinler demediniz mi?

Arkadaşlar biz evlendik ve eşimle çok tartışmamız oldu ilk yıl . Ben ona güzel romantik bir doğum günü yaptım ilkinde hayatında ilk ben kutladım doğum gününü çok sevindi evi çok romantik hazırlamıştım güzel bir pasta hazırlamıştım vs. Sonra benim doğum günü zamanım baya alevli bi tartışma yaşamış yeni barışmıştık beni bi restoranta getirdi , bir yerde de tatlı yedik bir çiçek aldı . Benim kartımla da robot süpürge aldık hediyede o oldu . Zaten canım sıkkındı çok kırılmıştım bu sene güzel bir şey bekliyordum çünkü ona ikinci doğum gününde boğaz manzaralı bi cafede yemek+ayrı bi masada organizasyonlu süpriz doğum günü yaptım . Güzel hediyeler aldım . Benim ilk doğum günüm düğünümde oldu bi pasta almıştı , ikinci anlattığım gibi . Bu doğum günümde de eve yatılı misafir ablasını getiriyor ve diğerleri de ertesi gün pastayla kutlamaya gelecekler . Bana saçma geliyor ben bebekle temizlik yapcam yemek yapcam yatılı ablası gelcek . Hayır madem ablaları ayrı süprizi yapsaydı kendisi bana özel bir şey yapsaydı . Haksız mıyım ? Onların ailesinde ilk ben herkese doğum günü kutladım süpriz yaptım hep ablalarına felan. Ama eşime eşimin doğum gününde kendi ailemi eve doldurup süpriz yapmadım çok saçma aileler ayrı gelir sen bana özel bir şey yaparsın . Önem veriyorum ben çünkü hepsinin doğum gününe . Sizce haksız mıyım ?
Önem vermeniz gereken kişi kendinizsiniz bırakın başkalarına yaranma çabasını bakın bilinçli değil ama bu benin sevincilik yetiskinlikte olmuyor. Siz eşinize yapın ve pazarlık yapmayın onunla onun ailesine de karşılık bekleyerek jestler yapmayın

Burada doğru diyorsun. Peki bunu eşine söyledin mi o ne dedi ?

Sen hepsine tek tek güzellik yapmışsın onlar da sana toplu bir güzellik yapıyorlar gibi geldi bana. Allah aşkına şu pembe dizi romantizminden bir çıkın artık, türkiye böyle bir yer değil, türk erkekleri de öyle ince düşünceli değil. Ayrıca bebekle ne tür bir organizasyona katılabilecektiniz ki? Ablası gelecek diye temizlik falan yapmayın, bebekli insanın temizliğine kimse takılmasın mümkünse. Her misafir öncesi bayram temizliği yapmaya gerek yok. Robot süpürgeyi çalıştırıp banyo ve tuvaleti şöyle bir çamaşır suyundan geçirseniz yeter.

Eşiniz sizin doğum günlerini bu şekilde geçirdiğine göre artık alışmış olmalısınız yani bu kadar büyük sürprizler hediyeler falan yapmazsınız sanırım bir daha.

Yerinizde olsam bu abla olayına bir müdahalem olurdu.

Niye yedirip içiriyorsun ki, sadece pasta olsun ben bebekle yapamadım, düşünceniz için teşekkürler, de geç. Gün tabağı mı yapacaksın. Ayrıca yatılı gelen misafiri çalıştır, hizmet etme. Beraber yapın yemeği falan. Abla gel kahvaltı hazırlayalım, gel akşam yemeğini pişirelim, de bebeği emzirmeye git o mutfakta devam etsin. Yatılı misafire hizmetçi olmak zorunda değilsiniz. Gelen işe destek olacak, yan gelip yatmayacak

Eşim bana ailesiyle dogum gunu kutluyor ne demek?
Cidden ne demek

Bence siz biraz abartmışsınız. Konunuzun başlarında sizin yaptıklarınız çok zarif aama sonuna doğru yazmışsınız ya onun ailesinde ilk ben doğuögünleri kutladım ablalarına hep sürpriz yaptım diye… hani insanın sevgilisi eşi anlarım da görümcelere kadar öyle sürprizler yapmak bana aşırı abartı geldi, birisinin doğumgünü olsa da sürpriz yapsam diye mi bekliyorsunuz?
Kendiniz demişsiniz işte, onun ailesinde ilk ben herkesin doğumgününü kutladım diye… e adamın öyle bi aileden gelen alışkanlığı yok demek ki

Kendince pasta çiçek yapmış bugüne kadar. Daha fazlası olsun diye sacmalamış misafir çağırmış. Siz de artık abartmadan veya karşılık beklemeden yapın yapacaksanız. Bi de cidden 4 aylık bebekle nasıl bi organizasyon hayal etmiştiniz ki?

Son düzenleme:
X