Doğum günü hediyesi sorunsalı

Kim oldugunu hatirlamiyorun ama bir uye vardi eşi kirlilerini kirli sepetine atmayi akil edemiyormuş o yuzden sepetin kapagini acik birakmaya baslamiş yere atmasin diye sonra eşi kapak acik gorunce icine atmaya baslamis 😃😃😃😃😃😃😃 unutamiyorum bunu
Bazı maymunlar var ya 100 kelimeyi anlıyor, tabaktan yemek yiyor falan diye haberler yapılıyor 😂😂 ben de şeyi hiç unutmuyorum bak aşağı o postu ekliyorum,
Merhabalar, çok sinirliyim ve hemen konuya giriş yapıyorum. Eşimin havlusunu ve bornozunu kirli sepetine atmıştım ve duşa girdi bende ne ile kurulandın dedim sordum ve öğrendim ki kirli sepetinden alıp kurulanmış tabiki cinnet geçirdim tartıştık ve tekrar duşa soktum bana diyor ki sen çok takıyorsun sakin ol bak tekrar yıkandjm ne var halloldu falan.. he bir de üstümden çıkardığım terli atletime mi kurulansaydım diyor bende dedim o terli atlet bile kirli sepetinden aldığın havludan iyidir falan neyse ikinci kez duşa girince havlu vereyim dedim demez mi üstümden çıkardığım kirli atlete kurulandım sen öyle dedin diye.
Ölür müsün öldürür müsün? Vallahi sinirlerim zıpladı. Yine tartışma ve 3. Kez duşa girdi ve ben havlu verdim.neden böylr oluyor anlamıyorum.inadına mı yapıyor beni delirtmel mi istiyor?
Burda da havluyu aldıysan yerine yenisini koymak senin sorumluluğun diye savunanlar vardı 😂 hiç sevmiyorum senin gibi kadınları falan diyorlardı 😂 vay arkadaş ne günlere kaldık ya

Biz birbirimize sürekli hediye alırız eşim daha çok sosyal medyada gördüğü çiçeği vs alır hemen ama artık alacak bir şey kalmadı. Geçen yılbaşında bana uzun süredir giydiğim deri ceketi almış 🤣 biz de o yüzden kavga ettik. Hiç mi dikkat etmedin diye. Hiç mi görmedin dedim. Bu sevgililer günününde de direkt maaş promosyonunu verdi. 1 2 sen2 önce olsa ıyyy kıro derdim ama bu sene aldım valla. Beraber kahvaltıya da gittik yeter. Parfüm konusunda erkeklerin parfüm zevki iğrenç. Benim eşim mesela vs bare vanilla burberry her tarzı vanilyalı tatlı kokuları sever. Şuan memo marfa kullanıyorum sıktığım zaman nefret ediyor. Ben parfüm bağımlısı olduğum için 1.5 yıl beklemezdim. Kendince çabalamış işte

Caresiz kabullenis mi?! Buradaki olay cok farkli bir sey. Gercek hayatla sosyal medyayi birbirine karistirma durumu bu. Maddi durumu yok kullanicinin kendisi her ne kadar oldugunu da iddia etse sonucta 5klik bir parfumu 1 yil bekleyen bir kadin var. Insanlar sosyal medyayi gore gore kendileri de ayni satafati yasamak, daha dogrusu bi iluzyonu yasamak istiyorlar. Bu da boyle memnuniyetsizlikleri beraberinde getiriyor. Gercek hayattan kopuk olmayan, kendi maddi ozgurlugu olan kullanicilar ki bunlardan biri de benim caresiz kabullenise gecmedi sadece kendini kullanicinin yerine koyup daha fazla uzulmemesi icin gercek dunyaya donmesini soylemeye calisti aslinda.
Şatafat nerde konuda?
Cote d’ Azur , Maldivler de tatiller , azimutlar, tekneler , Çırağan da kahvaltı Feriye de ,Sait Halim paşada akşam yemekleri varda konuda ben mi kaçırdım?

Bir kıytırık pasta bir parfüm var ( aylık gelirleri de var yok değil)
Yazmaktan hiç hazmetmiyorum ama daha fazla gelirim var ben de beklerim bazı şeyleri almak için çok elzem ve acil değilse , eşi alsın istemiş işte bunu anlamak neden bu kadar zor?

Neyse polemiğe girmek istemiyorum benim bu konularda tavrım net.
Bir kuru dala , pastaya, parfüme imkan varken vızıldanıp duran adamlara benim dünyamda yer yok .

Hediye için de sipariş verildiğini ilk sizde duydum, adam emek verip yspmış bir şeyler ama siz memnuniyetsiz bir insana benziyorsunuz.

Hayret, forumda konular var bir sürü bununla ilgili. Bana şunu al diye kendi ağzıyla bile söylüyorlar, çok değişik değil mi ?

Konu sahibi ben sizin gibi insanlarla iletişimimi oldukça minimumda tutuyorum. Çünkü o kadar kontrolcüsünüz ki kendi doğum gününüzde size yapılacak sürprize bile karışıyorsunuz. Hayatımdaki tüm enerjiyi o insanı mutlu etmek için harcayacağıma hiç yokmuş gibi davranırım daha iyi diyorum. Umarım eşiniz de bir gün benim gibi düşünmez.

Ya evet parfüm seviyorum istediğim parfümde Versace crysal noir yeni versiyondu. Ben de zaten şuan Clinique aromatik White , chanel chance ve hypnotic pyson olmak üzere 3 parfüm var . İnsanlar neden almadın diyor stoğumu bitirmek istiyordum. Ve çok beğendiğim birşeyin eşimden düşünülerek gelmesini istemek suç mu 😂
Yoo bence suç değil ☺️

Şatafat nerde konuda?
Cote d’ Azur , Maldivler de tatiller , azimutlar, tekneler , Çırağan da kahvaltı Feriye de ,Sait Halim paşada akşam yemekleri varda konuda ben mi kaçırdım?

Bir kıytırık pasta bir parfüm var ( aylık gelirleri de var yok değil)
Yazmaktan hiç hazmetmiyorum ama daha fazla gelirim var ben de beklerim bazı şeyleri almak için çok elzem ve acil değilse , eşi alsın istemiş işte bunu anlamak neden bu kadar zor?

Neyse polemiğe girmek istemiyorum benim bu konularda tavrım net.
Bir kuru dala , pastaya, parfüme imkan varken vızıldanıp duran adamlara benim dünyamda yer yok .
Okudugunu anlamayan kisilerle prensip olarak ben de polemige girmiyorum.

Kısa keseceğim eşim her istediğimi yapmaya çalışır aramızda iyi. Bir parfüm var bayadır istiyorum yaklaşık 1 buçuk yıldır eşime de aldırmadım bu zamana kadar kendisine gösterip özel günde alırsın masraf yapmayalım boşuna dedim. Doğum günümde ne istediğimi bilmesine rağmen başka bir parfüm almış. Kendisinin beğendiği birşey almak istemiş. Ben doğum günüme önem veriyorum. Maddi durumumuz el veriyor. Çiçekler güzel yazılar yazılmış pasta istiyorum. Açıkça on defa söyledim. İstediğim pastaya kadar gösterdim. Gidip normal pastane pastasının üstüne iyi doğdun xxx yazdırmış. Doğum günü mumları da kırmızı yeşil sarı alakasızdı . Çok özensizdi. Sorduğumda başka yer bulamadığını söyledi. İyi bir restoranda yemek yedik bir tek onu beğendim onu da ben söylemiştim zaten. Açıkçası nöbetten çıkıp yanıma yorgun geldi farkındayım birşeyler için uğraşmışta. Ama ne parfüm kullanacağım bir parfüm ne pasta bakınca aa ne güzel benim için hazırlanmış diyeceğim bir pastaydı.
Hanfendi siz hediye almıyorsunuz, haraç kesiyorsunuz sanki

Sizi anliyorum burdaki cogu insanin sizi anlamasini beklemeyin bende boyleyim ayni sizin gibi bu sene normal pasta almis bide sevmedigim canli ciceklerden kavga ettik yani ne diyebilirimki ne istedigmizi söylediğimiz halde gidip salakca seyler yapmalari cok sinir bozucu. Yontmaya devam edin illaki yola gelicektir bisey yaparken varsa kardesinize yada yakin arkadasiniza sormasini soyleyin ben oyle yonlendirdim artik 😃

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Adamı çok yormayın bence . Çünkü siz mükemmelliyetçi olduğunuz için mutlu olabilirsiniz ,ama erkeklerin %99.9 unu yorar. Bende çok düz bir insanim çok şükür eşimde aynı benim gibidir. Sizin dediğiniz ayarda mükemmeliyetçi olsa çekemezdim yorardı beni.

Kısa keseceğim eşim her istediğimi yapmaya çalışır aramızda iyi. Bir parfüm var bayadır istiyorum yaklaşık 1 buçuk yıldır eşime de aldırmadım bu zamana kadar kendisine gösterip özel günde alırsın masraf yapmayalım boşuna dedim. Doğum günümde ne istediğimi bilmesine rağmen başka bir parfüm almış. Kendisinin beğendiği birşey almak istemiş. Ben doğum günüme önem veriyorum. Maddi durumumuz el veriyor. Çiçekler güzel yazılar yazılmış pasta istiyorum. Açıkça on defa söyledim. İstediğim pastaya kadar gösterdim. Gidip normal pastane pastasının üstüne iyi doğdun xxx yazdırmış. Doğum günü mumları da kırmızı yeşil sarı alakasızdı . Çok özensizdi. Sorduğumda başka yer bulamadığını söyledi. İyi bir restoranda yemek yedik bir tek onu beğendim onu da ben söylemiştim zaten. Açıkçası nöbetten çıkıp yanıma yorgun geldi farkındayım birşeyler için uğraşmışta. Ama ne parfüm kullanacağım bir parfüm ne pasta bakınca aa ne güzel benim için hazırlanmış diyeceğim bir pastaydı.
Ablacım o pastayı bulamayanlar var lütfen ama 🙃

Bu kadar yüksek beklenti bana ters, her şeyi gösterip bunu bunu al diyeceğinize adamın kartını alıp kendiniz halletseydiniz.

Erkelerin bunların hepsini aynı anda yapmasını istiyorsanız liste halinde eline vermeniz lazım.

Kusura bakmayın da bu kadar pembik eş olmak fazla, şu gelin evlerini ıvır zıvırları izlemeyi bırakın bir zahmet adam nöbetten gelip size pasta yaptırmış (ki isim yazdırmak için önden sipariş vermek şart), yemeğe çıkarmış, istediğiniz olmasa da bir parfüm almış. Beğenmediğinizi de söylediyseniz eşinizin yerinde olsam kutladığım son doğum gününüz olurdu

Madem alınacak pasta, alınacak hediye, yazılacak yazı belli, eşiniz uğraşmasın bir dahakine. Siz yapın kafanıza göre. Eşiniz parasını ödesin.

Neydi bi kadın vardı program yapan, erkek egitilenilen değil eğitilmişi alınması gereken bi canlıdır diye😂 benim için sadece

Caresiz kabullenis mi?! Buradaki olay cok farkli bir sey. Gercek hayatla sosyal medyayi birbirine karistirma durumu bu. Maddi durumu yok kullanicinin kendisi her ne kadar oldugunu da iddia etse sonucta 5klik bir parfumu 1 yil bekleyen bir kadin var. Insanlar sosyal medyayi gore gore kendileri de ayni satafati yasamak, daha dogrusu bi iluzyonu yasamak istiyorlar. Bu da boyle memnuniyetsizlikleri beraberinde getiriyor. Gercek hayattan kopuk olmayan, kendi maddi ozgurlugu olan kullanicilar ki bunlardan biri de benim caresiz kabullenise gecmedi sadece kendini kullanicinin yerine koyup daha fazla uzulmemesi icin gercek dunyaya donmesini soylemeye calisti aslinda.
Hanım efendi işim var çalışıyorum ticaret yaptığım için her ay aynı parayı kazanmasam da genelde 50-70 k civarı kazanıyorum. Sadece aileden kalan birşeyimiz yok kendimiz yapmaya çalışıyoruz. Para yönetimim sizinle aynı olmak zorunda değil. Sen gidip kendine 5. Parfümü almayı sorun etmeyebilirsin ben ise onun yerine gidip çeyrek altın alırım bu kişisel tercih.

Back