- 6 Temmuz 2023
- 5.492
- 20.386
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görümclerinin senin doğum gününde evinde yatılı kalmaları ne alaka. Çok haklısın bu konuda. Sen onaltı misafir gibi agirlayacaksin kime supriz olmuş bu. Resmen görümcelerine kutlama olmuşArkadaşlar biz evlendik ve eşimle çok tartışmamız oldu ilk yıl . Ben ona güzel romantik bir doğum günü yaptım ilkinde hayatında ilk ben kutladım doğum gününü çok sevindi evi çok romantik hazırlamıştım güzel bir pasta hazırlamıştım vs. Sonra benim doğum günü zamanım baya alevli bi tartışma yaşamış yeni barışmıştık beni bi restoranta getirdi , bir yerde de tatlı yedik bir çiçek aldı . Benim kartımla da robot süpürge aldık hediyede o oldu . Zaten canım sıkkındı çok kırılmıştım bu sene güzel bir şey bekliyordum çünkü ona ikinci doğum gününde boğaz manzaralı bi cafede yemek+ayrı bi masada organizasyonlu süpriz doğum günü yaptım . Güzel hediyeler aldım . Benim ilk doğum günüm düğünümde oldu bi pasta almıştı , ikinci anlattığım gibi . Bu doğum günümde de eve yatılı misafir ablasını getiriyor ve diğerleri de ertesi gün pastayla kutlamaya gelecekler . Bana saçma geliyor ben bebekle temizlik yapcam yemek yapcam yatılı ablası gelcek . Hayır madem ablaları ayrı süprizi yapsaydı kendisi bana özel bir şey yapsaydı . Haksız mıyım ? Onların ailesinde ilk ben herkese doğum günü kutladım süpriz yaptım hep ablalarına felan. Ama eşime eşimin doğum gününde kendi ailemi eve doldurup süpriz yapmadım çok saçma aileler ayrı gelir sen bana özel bir şey yaparsın . Önem veriyorum ben çünkü hepsinin doğum gününe . Sizce haksız mıyım ?
Haklısın. Özel günler önemli benim için ve başbaşa kutlanması gerek. Siz önce bir romantik baş başa kutlayın sonra ailesiyle de diğer gün kutlarsınız. Ben kabul etmem böyle bir şeyi canım benim doğum günüm sevgililer günü yıl dönümü olsun başbaşa romantik anılara dönmesi gerekiyor. Bence eşinle bir konuşArkadaşlar biz evlendik ve eşimle çok tartışmamız oldu ilk yıl . Ben ona güzel romantik bir doğum günü yaptım ilkinde hayatında ilk ben kutladım doğum gününü çok sevindi evi çok romantik hazırlamıştım güzel bir pasta hazırlamıştım vs. Sonra benim doğum günü zamanım baya alevli bi tartışma yaşamış yeni barışmıştık beni bi restoranta getirdi , bir yerde de tatlı yedik bir çiçek aldı . Benim kartımla da robot süpürge aldık hediyede o oldu . Zaten canım sıkkındı çok kırılmıştım bu sene güzel bir şey bekliyordum çünkü ona ikinci doğum gününde boğaz manzaralı bi cafede yemek+ayrı bi masada organizasyonlu süpriz doğum günü yaptım . Güzel hediyeler aldım . Benim ilk doğum günüm düğünümde oldu bi pasta almıştı , ikinci anlattığım gibi . Bu doğum günümde de eve yatılı misafir ablasını getiriyor ve diğerleri de ertesi gün pastayla kutlamaya gelecekler . Bana saçma geliyor ben bebekle temizlik yapcam yemek yapcam yatılı ablası gelcek . Hayır madem ablaları ayrı süprizi yapsaydı kendisi bana özel bir şey yapsaydı . Haksız mıyım ? Onların ailesinde ilk ben herkese doğum günü kutladım süpriz yaptım hep ablalarına felan. Ama eşime eşimin doğum gününde kendi ailemi eve doldurup süpriz yapmadım çok saçma aileler ayrı gelir sen bana özel bir şey yaparsın . Önem veriyorum ben çünkü hepsinin doğum gününe . Sizce haksız mıyım ?
Böyle adamlara değer vermeyin ! Köpek gibi davransan senden kıymetlisi olmazdı, ne demek ya, kendi doğum gününde ailesine hizmet edeceksin , saçmalık...Arkadaşlar biz evlendik ve eşimle çok tartışmamız oldu ilk yıl . Ben ona güzel romantik bir doğum günü yaptım ilkinde hayatında ilk ben kutladım doğum gününü çok sevindi evi çok romantik hazırlamıştım güzel bir pasta hazırlamıştım vs. Sonra benim doğum günü zamanım baya alevli bi tartışma yaşamış yeni barışmıştık beni bi restoranta getirdi , bir yerde de tatlı yedik bir çiçek aldı . Benim kartımla da robot süpürge aldık hediyede o oldu . Zaten canım sıkkındı çok kırılmıştım bu sene güzel bir şey bekliyordum çünkü ona ikinci doğum gününde boğaz manzaralı bi cafede yemek+ayrı bi masada organizasyonlu süpriz doğum günü yaptım . Güzel hediyeler aldım . Benim ilk doğum günüm düğünümde oldu bi pasta almıştı , ikinci anlattığım gibi . Bu doğum günümde de eve yatılı misafir ablasını getiriyor ve diğerleri de ertesi gün pastayla kutlamaya gelecekler . Bana saçma geliyor ben bebekle temizlik yapcam yemek yapcam yatılı ablası gelcek . Hayır madem ablaları ayrı süprizi yapsaydı kendisi bana özel bir şey yapsaydı . Haksız mıyım ? Onların ailesinde ilk ben herkese doğum günü kutladım süpriz yaptım hep ablalarına felan. Ama eşime eşimin doğum gününde kendi ailemi eve doldurup süpriz yapmadım çok saçma aileler ayrı gelir sen bana özel bir şey yaparsın . Önem veriyorum ben çünkü hepsinin doğum gününe . Sizce haksız mıyım ?
Bence sizde özen gostermeyin.Arkadaşlar biz evlendik ve eşimle çok tartışmamız oldu ilk yıl . Ben ona güzel romantik bir doğum günü yaptım ilkinde hayatında ilk ben kutladım doğum gününü çok sevindi evi çok romantik hazırlamıştım güzel bir pasta hazırlamıştım vs. Sonra benim doğum günü zamanım baya alevli bi tartışma yaşamış yeni barışmıştık beni bi restoranta getirdi , bir yerde de tatlı yedik bir çiçek aldı . Benim kartımla da robot süpürge aldık hediyede o oldu . Zaten canım sıkkındı çok kırılmıştım bu sene güzel bir şey bekliyordum çünkü ona ikinci doğum gününde boğaz manzaralı bi cafede yemek+ayrı bi masada organizasyonlu süpriz doğum günü yaptım . Güzel hediyeler aldım . Benim ilk doğum günüm düğünümde oldu bi pasta almıştı , ikinci anlattığım gibi . Bu doğum günümde de eve yatılı misafir ablasını getiriyor ve diğerleri de ertesi gün pastayla kutlamaya gelecekler . Bana saçma geliyor ben bebekle temizlik yapcam yemek yapcam yatılı ablası gelcek . Hayır madem ablaları ayrı süprizi yapsaydı kendisi bana özel bir şey yapsaydı . Haksız mıyım ? Onların ailesinde ilk ben herkese doğum günü kutladım süpriz yaptım hep ablalarına felan. Ama eşime eşimin doğum gününde kendi ailemi eve doldurup süpriz yapmadım çok saçma aileler ayrı gelir sen bana özel bir şey yaparsın . Önem veriyorum ben çünkü hepsinin doğum gününe . Sizce haksız mıyım ?
Böyle adamlara değer vermeyin ! Köpek gibi davransan senden kıymetlisi olmazdı, ne demek ya, kendi doğum gününde ailesine hizmet edeceksin , saçmalık...
Verme arkdasim kimse senin gününe önem vermiyorsa sen niye onlar için organizasyon yapiyorsun. Doğum günün kutlu olsun bile deme aa unutmuşum de yanağından öp yallah bitti gitti. Ruhsuz odunlara pişkin olacaksın haa bu seni mutlu edecek mi hayır romantizm ihtiyacın eksik kalacak.Arkadaşlar biz evlendik ve eşimle çok tartışmamız oldu ilk yıl . Ben ona güzel romantik bir doğum günü yaptım ilkinde hayatında ilk ben kutladım doğum gününü çok sevindi evi çok romantik hazırlamıştım güzel bir pasta hazırlamıştım vs. Sonra benim doğum günü zamanım baya alevli bi tartışma yaşamış yeni barışmıştık beni bi restoranta getirdi , bir yerde de tatlı yedik bir çiçek aldı . Benim kartımla da robot süpürge aldık hediyede o oldu . Zaten canım sıkkındı çok kırılmıştım bu sene güzel bir şey bekliyordum çünkü ona ikinci doğum gününde boğaz manzaralı bi cafede yemek+ayrı bi masada organizasyonlu süpriz doğum günü yaptım . Güzel hediyeler aldım . Benim ilk doğum günüm düğünümde oldu bi pasta almıştı , ikinci anlattığım gibi . Bu doğum günümde de eve yatılı misafir ablasını getiriyor ve diğerleri de ertesi gün pastayla kutlamaya gelecekler . Bana saçma geliyor ben bebekle temizlik yapcam yemek yapcam yatılı ablası gelcek . Hayır madem ablaları ayrı süprizi yapsaydı kendisi bana özel bir şey yapsaydı . Haksız mıyım ? Onların ailesinde ilk ben herkese doğum günü kutladım süpriz yaptım hep ablalarına felan. Ama eşime eşimin doğum gününde kendi ailemi eve doldurup süpriz yapmadım çok saçma aileler ayrı gelir sen bana özel bir şey yaparsın . Önem veriyorum ben çünkü hepsinin doğum gününe . Sizce haksız mıyım ?