esim altinlarimi caldi :((

evet altinlar suyunu cekti birsey kalmadi evdeki esyalari alacak kadar cesaret edecegini sanmiyorum ,gerci ne geldiyse bu safligimdan geldiya basima her seferinde cabuk affetdim

yok ben isin espirisine vurdum herhalde evdeki esyalarida alacak degildir yani

millet bi konu aciyor günlerce konusuluyor tartisiliyor .neden kimse bana bi akil vermiyor bu adami nasil cöze bilirim,bosanmak istiyorum cocuklar icin elim kolum baglaniyor cesaret gelmiyor

millet bi konu aciyor günlerce konusuluyor tartisiliyor .neden kimse bana bi akil vermiyor bu adami nasil cöze bilirim,bosanmak istiyorum cocuklar icin elim kolum baglaniyor cesaret gelmiyor

canim burdakilere sitem etme yani altinlari calanda harcayanda esin ondan alman gereken cevaplar var once esini konustur sor bakalim ne yapmis paralari sonra ailesiyle konus,
yani hemen bosancam diyip kestirip atma

canim burdakilere sitem etme yani altinlari calanda harcayanda esin ondan alman gereken cevaplar var once esini konustur sor bakalim ne yapmis paralari sonra ailesiyle konus,
yani hemen bosancam diyip kestirip atma

zaten tek suclu o iste onuda öldürsen konusmuyor konussa bile inanmiyorum yalan söylüyor dedikleri bana inandirici gelmiyor..

Son düzenleme:
simdi cikmam lazim hepinize cok tesekkür ederim bana vakit ayairdiginiz icin allah rahatlik versin arkadaslar..

zaten tek suclu o iste onuda öldürsen konusmuyor konussa bile inanmiyorum yalan söylüyor dedikleri beni inandirmiyor
Kardeşim bugün altını çalan yarın evdeki eşyaları da götürür.Yapar bunu yapmaz diye sakın bir öncekiler gibi tenezzül etmez deme.
Şöyle bir yol deneyebilirsin.
Misal hayatım borçların varsa getir ne kadar olduğu önemli değil sana yardımcı olmak istiyorum ,altınları benden gizli gizli alacak kadar sıkıntı yaşamanı istemiyorum dersin.
Suçlar gibi değil de yanın da olmak istiyormuşsun gibi.Belki denedin bunu bilmiyorum.
Bunları söylerken de samimi olmanı tavsiye ederim gerçekten eşine ona yardımcı olmak istediğini hissettir.Suçlar gibi olma ama lütfen.

Altinlarini geri istiyorsan kocanda geri almiyorsa bunuda ispatlayabilirsen dava ac....evliligin 5 yili dolmadiysa bosandigin an otomotikmon sinir disi edilirsin bunada dikkat et.... Cocuk vatandassa baba sahip cikabilir.... Ya olan oldu diye altinlari unut yok vazgecmem diyorsan dava ac esine antinlar icin ozaman tipis tipis oder.. Avrupada kadin haklari coj helede almanyada daha fazla....

Ben çok duydum bebeğinin altınını alıp satan, evdeki parayı çalan, 3 kuruş için annesini babasını döven. Eşinizin derdi neki anlayamadık önce bunu bilip ona göre yorum yapabilmemiz lazım.Kumarmı oynamış, lüxtenmi hoşlanıyor, kadınmı var. Bazı insanlar vardır 1 gecede 1 aylık hesap ödeyip çıkar yaşam tarzını bilmiyoruzki.Eşinin altınına tenezzül eden insana pekte yapacak bir yorum bulamıyorum açıkcası. İsteseydi ev alcaz, araba alcaz, borcumu kapatcam siz zaten verirdiniz. Ama kediye ciğer emanet etmek gibi birşey olmuş.Güven olmadan evlilik nasıl yürür???Kararlı olcaksınız bu iş çözülene kadar asla geri adım atmayın, ailesinede kararlığınızı bildirin. Bazen 1 musubet 1000 nasihatten iyidir. Ne kadar güçlü durabilirseniz karşısında o kadar başarılı olabilirsiniz. Önce kendinize saygı duyacaksınız.Sonra insanların sizi saymasını sağlayacaksınız. Eşinizle konuşun ses tonunuzu yükseltmeden gözleriniz içine bakarak konuşun,önce nedenini öğrenin, en azından boşanmak cesaretiniz yoksa bile büyük bir isyan çıkartırsanız, bir sonraki adımda bu kadar rahat davranamayacaktır, yinelerse o zaman cesaretlenirsiniz.

Tobe tobe o esyalari ne yapsin almanyada esyalari cope atinca bile para istiyorlar... En fazla gidip flomarkta satsin harclik niyetine.....

ben orda isin esprisini soyledim herhalde evdeki esyalarada tenezzul edecek kadar dusmemistir esi gerci alintilar azar azar sonunda tuketmis ya neyse...

ben orda isin esprisini soyledim herhalde evdeki esyalarada tenezzul edecek kadar dusmemistir esi gerci alintilar azar azar sonunda tuketmis ya neyse...

Yok canim anladim saka yaptigini....Almanyadaki bir cok kisi.otomot oynuyor para kaybediyorlar...halamin kocasi 30 bin euro kaybetti otomotta halamin parasini izinsiz almisti......allahima sukurler olsun burda otomot yok...hergun supe dutardimu bizimkinden.... Allah insani sasirtmasin......

Son düzenleme:

eşiniz kumar oynuyor hemde uzun zamandır oynuyorki bu kadar sakin olabiliyor yani kafasında o kadar para kaybettim takmıyorum senimi takıcam piskolojisi oluşmuş tedavi olurmu bilmiyorum ama sonu inşallah kötü olmaz çekemiyorsanız ayrılın dönün türkiyeye sonu yok bu işin

AMINNNNN

benden söylemesi..
kumar filan düsünme..

kocan seni ara sira takmadigini söyledin, ara sira sana cevap vermeyi bile tenezzül etmiyor dedin..

birsey sorucm... bazen konusurken yada anlatirken kocanda tekelemeler filan oluyormu? (buna dikkat et)...

kavga cikariyor.. (bu kadar sene insan kumar icin kavga cikarmaz bir gün ortaya cikar.. veya kumar oynayan insan.. gece gelir veya sabah karsi gelir eve... )

benden söylemesi.. yüzde 60 uyusturucu... ama su yesil otlar oluyor ya... onlar.... almanyada kiffenmi diyorsunuz gras mi diyorsunuz onlar...
bagimli yapmiyorlar ama bunu hergün kullanan var.. ve senin anlattiklarin var ya.. senin bütün anlattiklarinin evimde kardesimde yasiyor..

yani sanki benim kardesimi anlattin bize..

evde ara sira altinlarin gitmesi.. paralarin gitmesi...

inkar etmeler...
kavga cikarmalar..

cevap vermeye tenezzül etmemek..

böyle seyler..

haberin olsun...

Hayır ya uyuşturucu olsaydı konu sahibi eşinin her halinden anlardı
Bence kumar gibi bir şey
Hem daha öncede varmış böyle bir alışkanlığı
Sizin harekete geçmeniz lazım mazallah bu illete saplananların sonu vahim

Benden habersiz altınlarımı bozduran erkeği bozdurup bozdurup harcardım altın niyetine..

Son düzenleme:
Eşiniz altınlara sizin değil de ikinizin altınları gözüyle bakıyor. Bir yerde haklı, altınlar düğünde ikinize takılmış.. Lazım olduğunda da gidip alıyor, kendine göre aslında çalmıyor... Bir yerde onunda altını.....

Eşinize bunu güzellikle anlatmaya çalışın.. Sorunun altınlar olmadığını bununla ne yaptığını... Çocuğunuz varmış, yarın öbür gün hayat ne getirir belli mi olur, o altınlar iyi kötü günler için bir köşede durmalıydı.. Acaba gerçekten önemli bir konu için mi alıyorsun merak ediyorum. Eğer bilmediğim bir borç harç durumu varsa söyle birlikte üstesinden gelelim. Bak altınlarda zaten bitti, nedir durum lütfen anlat diyerek, kadınsal bir dille ılımlı bir şekilde konuşabilirsiniz diye düşündüm.. Boşanmak en en en son aklınıza gelmeli.. Hem çocuk varmış hemde eşinizi sevdiğinizi yazmışsınız.. Mücadele etmeniz gerekir, çok yorucu olsa da evliliğiniz için eşinizi bu durumdan kurtarmalısınız..

Vallahi sizde bu duruma davetiye çıkarmışsınız.

1 degıl 2 degıl bu durum dıyorsunuz. adam huyundan vazgecmıyor bellıkı

neden hala altınlarınızı emnıyete almazsınız bunu anlayamadım. siz polyannacılık

oynamaya devam ettıkce, ıyı nıyet gosterdıkce bu yönünüzü kullanmıs ve yapmaktan

çekinmemiş bile. elinizi verip kolunuzu kaptırmışsınız. tavrınızı koyamamışsınız bes belli.

ben hayatında başka bırının oldugundan süphelendim acıkcası. birde arkadasların da

dedıgı gıbı kumar olabılır. alın kocanızı karşınıza acık acık konuşun. tabııkı konusmak, meseleyı

uzatmayıp kısadan kesmek ızteyecektır. ama diretin ve konusturun zorla. yoksa utanmadan cekınmeden

bu kotu huyunu devam ettırır. Ben bunu bilirim bunu soylerım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…