uyusturucu olsa illaki anlardim eve normal gelmezdi kari kizda olamaz telefonu falan hep ortalarda ve süphe duyacagim birsey olmuyor,zamaninda bencede kumar oynuyordu simdide toparlanamiyor
Benim de ilk aklıma gelen kumar oynamış olabilecegi...
Şunu anlamadım.
Hadi alırken söylemiyor,
siz farkedince de itiraf etmiyor çogu zaman!
Yüzsüzlüğün bu kadarı!
evlendigim zaman takilan altinlarim,
bizde zaten ondan süpheleniyoruz sürekli.altinlari hepsini ayni anda almiyor ara ara,simdi birsey kalmadi son gidenleride bugün fark etdim
yarım kg bılezk setler faalan:S o zaman aılesının durumu gayet ıyı.aılesının tavırlarına bakmanda fayda oldugunu dusunuyorum.ogullarına par a yedırıyorlar mı?eger durumu ıyı olupta trye gelecek kdr destek bıle wermıyorlarsa belkı de ogullarına guvenmıyorlardır.tabıı kımseyı tanımadan gunahını alamam...
o zaman kesin makinede oyun oynuyordur almanyadaymissin bende yurtdisindayim bi kac kez gittim esimle normalde oynamazda canim skilinca gidiyorduk bilorda filanda oluyor
esim baktim bi kerede bi kerede daha diye yatiriyor paralari neyseki aliskanlik yapmadi bekarken cok gidiyormus ama
evet durumlari iyi hatta kayin babam kredi borcunu bile üstlendi bakti esim ödeyemiyor.onlarda bikmis durumdalar kac kez kizdilar babasi defalarca konustu kizdi 3 ay küs bile kaldi bu bankadaki altinlarin gitdigini duyunca
Tüm altınlarını yedirene kadar beklemissin canım benim. Eşinin durumu malum peki senin aklına hic kasa kiralayip bankaya koymak gelmedimi?:44:
konuyu tüm okumadiniz sanirsam esim kendi adina kasaya koydu altinlari yeni evli oldugumuz icin huyunu bilmiyordum
Yok okudum, hani yazmışsınız hergün bişeyleri alıp götürüyordu diye. İlki tamam,ikincide olabilirdi ama üçüncüye fırsat vermemeliydiniz. Banka olayi ise esiniz Kendi adına actirmis olsa bile, isteyip kendinize ait kasa actirabilirdiniz.
Bakın araştırıken ne buldum ek bilgi olsun diye alıntı yapıyorum.
Erkeklerde daha çok piromani (dürtüsel olarak ateş yakıp, yangın çıkarma) ve hastalık derecesinde kumar oynama ve tekrarlayıcı patlayıcı davranım bozukluğu ile bir arada iken; kadınlarda trikotilomani (dürtüsel olarak saç ve vücut tüylerini yolma hastalığı) ile beraber bulunabilmektedir.
e altinlarin suyu tukendigine gore yavas yavas evdeki esyalari yurutmezse iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?