esim altinlarimi caldi :((

uyusturucu olsa illaki anlardim eve normal gelmezdi kari kizda olamaz telefonu falan hep ortalarda ve süphe duyacagim birsey olmuyor,zamaninda bencede kumar oynuyordu simdide toparlanamiyor

cok gec olmadan gözlerini ac sence zamaninda oynuyordu ,simdide oynuyordur altinlar yoksa oraya buraya borc yapiyordur. borc batagina batmadan bir dur demen lazim . yoksa birak izine gitmeyi, evde yiyecek ekmek bulamassin benden demesi. biseyler yapma vakti geldide geciyor bile . öyle kendiliginden birakabilecek bir durum degil, yarim kilo altin ne demek ya

ben esimle amca cocuklariyiz ailelerimizin durumlari iyi vede tüm aile babalarimiz amcalarimizin hesablari bir maddi sorunu yok ailede ama esim düzensiz harcamalari ve ne yaptigini bilemiyorum

Benim de ilk aklıma gelen kumar oynamış olabilecegi...

Şunu anlamadım.
Hadi alırken söylemiyor,
siz farkedince de itiraf etmiyor çogu zaman!

Yüzsüzlüğün bu kadarı!

Benim de ilk aklıma gelen kumar oynamış olabilecegi...

Şunu anlamadım.
Hadi alırken söylemiyor,
siz farkedince de itiraf etmiyor çogu zaman!

Yüzsüzlüğün bu kadarı!

ben bi zaman sonra fark ediyorum,sordugumda itiraf etmiyor iste ne yaptigini cevap dahi vermiyor birsey olmamis gibi

evlendigim zaman takilan altinlarim,

yarım kg bılezk setler faalan:S o zaman aılesının durumu gayet ıyı.aılesının tavırlarına bakmanda fayda oldugunu dusunuyorum.ogullarına par a yedırıyorlar mı?eger durumu ıyı olupta trye gelecek kdr destek bıle wermıyorlarsa belkı de ogullarına guvenmıyorlardır.tabıı kımseyı tanımadan gunahını alamam...

bizde zaten ondan süpheleniyoruz sürekli.altinlari hepsini ayni anda almiyor ara ara,simdi birsey kalmadi son gidenleride bugün fark etdim

o zaman kesin makinede oyun oynuyordur almanyadaymissin bende yurtdisindayim bi kac kez gittim esimle normalde oynamazda canim skilinca gidiyorduk bilorda filanda oluyor
esim baktim bi kerede bi kerede daha diye yatiriyor paralari neyseki aliskanlik yapmadi bekarken cok gidiyormus ama

Tüm altınlarını yedirene kadar beklemissin canım benim. Eşinin durumu malum peki senin aklına hic kasa kiralayip bankaya koymak gelmedimi?:44:

evet durumlari iyi hatta kayin babam kredi borcunu bile üstlendi bakti esim ödeyemiyor.onlarda bikmis durumdalar kac kez kizdilar babasi defalarca konustu kizdi 3 ay küs bile kaldi bu bankadaki altinlarin gitdigini duyunca

evet almanyada yasiyorum canim

evet durumlari iyi hatta kayin babam kredi borcunu bile üstlendi bakti esim ödeyemiyor.onlarda bikmis durumdalar kac kez kizdilar babasi defalarca konustu kizdi 3 ay küs bile kaldi bu bankadaki altinlarin gitdigini duyunca

onceden de bılıyor olabılırler.kumar ıllet bır sey.pek kadın ısı oldugunu sanmıyorum.

Tüm altınlarını yedirene kadar beklemissin canım benim. Eşinin durumu malum peki senin aklına hic kasa kiralayip bankaya koymak gelmedimi?:44:

konuyu tüm okumadiniz sanirsam esim kendi adina kasaya koydu altinlari yeni evli oldugumuz icin huyunu bilmiyordum

simdi eve geldi birsey olmamis gibi diyor bide istanbulda büyük bina yanmis ac bi bakim,sen kalkda ben oturcam dedi bu adam niye bu kadar yüzsüz sanki birsey olmamis gibi davraniyor gerci zamaninda gerekliydi olan olmus alismis artik sanirsam

Sizin altınlar yılan hikayesine dönmüş o onun altını nı almış o ona borc vermıs bu harcamıs dıgerı ona borc vermıs ,kocanızın emanete dokunması ,kardesı bıle olsa hıc hos degıl .benım aklıma borsaya yatırıp kaybetmıstır gelıyor ,bel ki bu durumu sıze soyleyemıyordur.bırde eş bu yani eşine güvenmicende kime güvenicen nıye verdın dıyen arkadaslara sasırıyorum .yanı bır hatan soz konusu bıle olamaz senın elınde olmayan bır durum .

Son düzenleme:
konuyu tüm okumadiniz sanirsam esim kendi adina kasaya koydu altinlari yeni evli oldugumuz icin huyunu bilmiyordum

Yok okudum, hani yazmışsınız hergün bişeyleri alıp götürüyordu diye. İlki tamam,ikincide olabilirdi ama üçüncüye fırsat vermemeliydiniz. Banka olayi ise esiniz Kendi adına actirmis olsa bile, isteyip kendinize ait kasa actirabilirdiniz.

Büyük ihtimalle arkadaşların dediği gibi kumar borcudur.Ama çok çok uzak bir ihtimal de olsa hırsızlık gibi (kleptomoni) bir psikolojik rahatsızlık olduğunu bilin.
Hiç bir sonuç alamazsanız aklınız da olsun.

Son düzenleme:
Bakın araştırıken ne buldum ek bilgi olsun diye alıntı yapıyorum.
Erkeklerde daha çok piromani (dürtüsel olarak ateş yakıp, yangın çıkarma) ve hastalık derecesinde kumar oynama ve tekrarlayıcı patlayıcı davranım bozukluğu ile bir arada iken; kadınlarda trikotilomani (dürtüsel olarak saç ve vücut tüylerini yolma hastalığı) ile beraber bulunabilmektedir.

bankadaki büyük altinlar gitmisti evdeki altinlar icin kasa acmaya gerek dahi duymadim her seferinde bi parcayi almis ben baya bi zaman gectikten sonra fark ediyordum,kendimi galiba teselli ediyordum artik tennezül dahi etmez utanir diye

e altinlarin suyu tukendigine gore yavas yavas evdeki esyalari yurutmezse iyidir

bilmiyorumki hicbir yönünü cözemedim hem cok sakin cok anlayislida olabiliyor beni sevdiginide biliyorum ama bu benden habersizce altin yeme olagini cözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…