Garip bi durum gerginim esimle bu konuyu paylaşmalı miyim sizce

Keşke direkt mesajı gösterip anlatsaydın eşine. Başka yerlere gidebilir çünkü. Benim başıma farklı bir şey geldi sonu savcılıkta suç duyurusuyla bitti, ben en baştan eşimle paylaşmıştım.

Ben olsam eşime söylemezdim msj isteklere düşmüş görmedim bile derdim görürse. Ama hesabımı kapatmazdım. Çünkü kapatınca sizlik bi şey var gibi olmuş bence. Söylememe sebebim de durup dururken salağın teki yüzünden eşimin sinirlenmemesi. Tekrar atarsa söylerdim.

Kızlar geçmiş bayraminizi kutlarim enteresan birsey yasadim instegramdan msj istegi gelmis fake bir hesap yazanın ismi cismi kim olduğu belli değil evlisin biliyorum ama duygularıma engel olamiyorum vs vs diye uzunca bir msj ilk acaba biri ile isim benzerliği varda yanlış mi atti ki msj diye düşündüm çünkü profilde eşimle fotoğrafım var ama yok cidden taniyor sanirim beni gerildim msja cevap vermeden sildim sosyal medyami da kapattım eşime de cok zamanimi alıyordu falan dedim dediğim gibi evliyim mutluyum ve bir de kizim var yeni henüz alti aylik garip bi olay sosyal medyayı kapatmak hep aklıma vardi zaten bi nevi iyi de oldu ama msj beni gerdi bu şahıs akraba dir muhtemelen çünkü çevrem çok küçük arkadaş eşlerini tanimam hiç yuz yuze gelmedim zaten doğru düzgün de arkadaşim yok sosyal medyayı sildim çünkü çeşitli hesaplar açıp yazmasın diye numaramı bulur yazar mi acaba yada numaram varmidir bu şahısta hiçbir fikrim yok eşime bu durumu anlatmalimiyim siz olsanız anlatırmiydiniz??
Rastgele atılmış bir mesaj bence. Sen cevap verirsen sohbet edecekti. Tanıdık biri ilanı aşk edecek olsa isminide yazmazmiydi?

Ben net anlatırdım da eşime sordum böyle bir şey olsa ne yapmamı beklersin diye. Sen söylersin dedi. Evet ama sen ne yapmamı beklersin dedim söylemeni dedi. 2 gün sonra farklı bir kanalla ulaşıldığında yalancı kalmamak için ben söylerim. Sizin yerinizde de olsam karşısına alır böyle bir şey oldu tedirgin oldum kapattım derdim

aynen öyle. malin teki yazmis bu onemli degil ki- benimki umursamaz da hadi diyelim kiskanc biri olsa söyle ona yazsin, etsin, kufretsin, arastirsin, etsin vs ne yapacaksa yapsin.
en azindan yarin bir gün kötü niyetli kisi bir sey ortaya atarsa her şeyden haberdar olur. ama "oylesine sildim" diyip sonradan bir olay olsa deseler "biz konusuyorduk sonra sana soylemekle tehdit ettim korkudan hesabını sildi" falan diye. o zaman ne yapacak konu sahibi?
kkda da cok görüyorum kadin adamin telefonunda mesaj görüyor acmak istiyor telefonu istiyor falan adam silip veriyor akliyla dalga gecer gibi. biz de diyoruz kkda "madem silinecek bir sey yoktu neden sildi" diye - supheli yaklasiyoruz.
keske silmeseydi
Ekran fotosunu aldim esime gösterecegim bugün 🥲 ay ne bileyim hic böyle bir durum yasamadim ki

bence eşinizi taniyan sizsiniz.oncesindemi sonrasindami soylemek daha iyi olur tepkisi ne olur siz bilirsiniz.ben olsam esime oncesinde soylerdim mesaji gosterirdim boyle bi mesaj gelmis dolandiricidir derim muhtemelen.ama sizjn endiseleriniz var demekki aslinda cevrenizde size mesaj atacak birileri var ve siz bu ihtimali biliyorsunuz

Kızlar geçmiş bayraminizi kutlarim enteresan birsey yasadim instegramdan msj istegi gelmis fake bir hesap yazanın ismi cismi kim olduğu belli değil evlisin biliyorum ama duygularıma engel olamiyorum vs vs diye uzunca bir msj ilk acaba biri ile isim benzerliği varda yanlış mi atti ki msj diye düşündüm çünkü profilde eşimle fotoğrafım var ama yok cidden taniyor sanirim beni gerildim msja cevap vermeden sildim sosyal medyami da kapattım eşime de cok zamanimi alıyordu falan dedim dediğim gibi evliyim mutluyum ve bir de kizim var yeni henüz alti aylik garip bi olay sosyal medyayı kapatmak hep aklıma vardi zaten bi nevi iyi de oldu ama msj beni gerdi bu şahıs akraba dir muhtemelen çünkü çevrem çok küçük arkadaş eşlerini tanimam hiç yuz yuze gelmedim zaten doğru düzgün de arkadaşim yok sosyal medyayı sildim çünkü çeşitli hesaplar açıp yazmasın diye numaramı bulur yazar mi acaba yada numaram varmidir bu şahısta hiçbir fikrim yok eşime bu durumu anlatmalimiyim siz olsanız anlatırmiydiniz??
Bir sakin ol önce ne bu panik. İlle tanıdık olması gerekmez, hani müge anlıya çıkan tipler varya evlilerle kaçanlar edenler bu şekil bi oltalama mesajı da olabilir. Gösterir eşine adamı da engeller geçerdin. Sosyal medyadaki gizlilik ayarlarınızı da takipleşmedikleriniz dışında kimse mesaj atamaz şeklinde güncellerseniz mesaj da gelemez size

bence eşinizi taniyan sizsiniz.oncesindemi sonrasindami soylemek daha iyi olur tepkisi ne olur siz bilirsiniz.ben olsam esime oncesinde soylerdim mesaji gosterirdim boyle bi mesaj gelmis dolandiricidir derim muhtemelen.ama sizjn endiseleriniz var demekki aslinda cevrenizde size mesaj atacak birileri var ve siz bu ihtimali biliyorsunuz
Malesef esimin akrabalarinda bir iki kisi var konusmaya calisip bakışlarından rahatsiz olduğum

cok garipmis cidden esinizin akrabalari.evli cocuklu kadinsiniz.sakın prim vermeyin kimseye bilerek veya bilmeyerek dikkatli olun ozaman
Vermem ki zaten numarami sosyal medyayi esimin akrabalarinin isteklerini dahi kabul etmezdim sadece kardesi yigeni falan ekliydi

neden hesaplarınızı kapattınızki,hayırdır arkadaşım sen kimsin neden böyle bir msj attın manyakmısın yazıp eşinizede bak ya millette utanma kalmamış deyip gösterseydiniz ciddiye almasaydınız,insan ayıbını kapatır örtpas eder,burada sizde bir kusur bir ayıp yok ama siz öyle telaşlanmışsınız gerek varmıydı böyle bir telaşa,belkide eşiniz yaptı yada yakın bir tanıdık bilemeyiz ama siz bu şekil tepki vererek noluyo buna be etkisi yaratmışsınız,hiçbir erkek yada kadın biliyorum evlisin ama engel olamıyorum diye öyle dümdüz yürümez o ne saçma birşey öyle,normal msj atar ha sapıktır haddini aşar ama şu şekil yürüyenide ilk defa görüyorum,ben bu tarz şeylere gıcık olurum kim yaptıysa bulurum dalgamı geçiyor oyunmu oynuyor burnundan getiririm,milletin hayatı eğlence olmuş cahil manyak tiplere,açın hesaplarınızı siz gelmeyin oyunlara eşinizede söyleyip kimse bu manyak siz dalganızı geçin.

Direkt eşime gösterirdim mesajı,
tanıdık biriyse tek kullanımlık hatla telefondan ulaşsa sosyal medyadan yazdım
cevap vermedin seni seviyorum falan diye o zaman eşinizin aklına gelebilir saçma sapan şeyler,
bence gelmemeli eşine güvenmeli insan tabi orası ayrı ama anlık gelirse de bir şey diyemezsin
ortada aniden kapanan bir sosyal medya hesabı var çünkü.
Bu arada bu taciz sosyal medyayla sınırlı kalmazsa şikayetçi olup bulun y.vşağı, bir daha yapamasın.

Eşime gösterirdim mesajı direkt ya şu ihtimalleri düşünün
1-gerçekten bu şekilde düşünen bir insan var çevrenizde
2-kadın olan sizi kıskanan evliliğinizi kıskanan bir arkadaşınız tepkinizi ölçmek isteyen
3-eşinizle alâkadar olmak isteyip sizin bi hataya düşmenizi isteyen biri
4-erkek olup eşinizi kıskanıp düşmanlık eden
Bir sürü çeşitlendirilebilir sırf bu yüzden direkt gösterip mesajı birlikte engelleyip yahut o hesaba eşinizin hesabından bir mesaj atıp eşinizinde haberinin olup buna göre davrandığınızı anlatan bir durum oluşturabilirdiniz etraf manyak dolu

Böyle bir mesaj alsam eşime söylerdim. Denyonun biri mesaj atmış bana derdim.
Haklı. Ben olsam söylerdim. Malesef böyle şeylerin arkasında takıntılı biri çıkmayabilir. Kötü niyetli biri eşinizle sizin aranıza nifak tohumu ekmek için de yazmış olabilir.
Belki yazan bir kadın, ve sen herhangi bir cevap verseydin şak diye ekran görüntüsü gidecekti eşine. Bilemezsin.

Eşime gösterirdim mesajı direkt ya şu ihtimalleri düşünün
1-gerçekten bu şekilde düşünen bir insan var çevrenizde
2-kadın olan sizi kıskanan evliliğinizi kıskanan bir arkadaşınız tepkinizi ölçmek isteyen
3-eşinizle alâkadar olmak isteyip sizin bi hataya düşmenizi isteyen biri
4-erkek olup eşinizi kıskanıp düşmanlık eden
Bir sürü çeşitlendirilebilir sırf bu yüzden direkt gösterip mesajı birlikte engelleyip yahut o hesaba eşinizin hesabından bir mesaj atıp eşinizinde haberinin olup buna göre davrandığınızı anlatan bir durum oluşturabilirdiniz etraf manyak dolu
Evet olabilir

Back
X