esim altinlarimi caldi :((

defalarca konusmak istedim,konuskan bi tip degil kac kez dedim ne borcun varsa söyle birlikte halladelim,sen altinlari isteseydin zaten verirdim,ben öyle cingar arsiz bi bayan degilim demezdim o altinlar benim hakkim sana vermem diye..

Bence çok iyi niyetli bi şekilde hayatında neler döndüğünü bir sıkıntısı varsada birlikte aşmak istediğini söyle
belki adamın ciddi ciddi bi sıkıntısı vardır.

evet uzun zamandir durumu bu,konusmak istedigimde cevap vermez yada benim bir hatam varsa konu degisirtirip konuyu benim üstüme ceker hemen

bence sende hızlı bir şekilde kendi adına bir birikim yap ve bunu da kesinlikle eşine söyleme...
sen her seferinde kendi elinle vermişssin bu kişiye altınları
ha bu aradad altınların nereye gittiği de mechul
bu insana nasıl güvenilir.... Allah size sabır versin

Adama bak ya hem suçlu hem güçlü.
Bu ne terbiyesizlik.
Ne yapmış o kadar parayı.
Benim başıma böyle bir şey gelse, ben ne yapardım bilmiyorum valla
Sen bundan sonra biriktirim yapmaya bak gizli gizli.
Söyleme onada.
Müstehaktır böylesine.

bundan bi kac yil önce cok degismisti zaman oluyordu sabahlara kadar disar da oluyordu o aralar bana karsida cok ilgisizdi,uyusturucu kullanmadigina eminim.ikinci cocugumuz dogduktan sonra bana karsi tekrar cok degisti gece disari cikmaz bana karsi ilgisi yine cogaldi suan tek kizdigim huyu altinlari halen benden habersizce almasi.

dün gece eve gelince konusmak istedim,önce yine cevap vermedi cevap vermiyecegin kadarmi degersizim dedim,bu sefer isi girgirina vuruyor bana takiliyor kendince komiklik yapiyor,sonra dedi evet para otomatigi oynuyordum gülüyor anlatirken girgir gecer gibi neye nasil inancagimi bilmiyorumki karsima gecip ciddi ciddi konusmuyorki,tek ayak üstünde kirk yalan söyler

canim birikim yapacak altinmi kaldi bi yüzügüm bile kalmadi okadar altindan sirf setlerden diger takilarimdan haric yarim kilo degerinde bilezigim vardi.

duzgun bir sekilde konusmaya calismissin defalarca ama tepkisiz umursamaz davranmis anladigim kadariyla..Ailenin durumunun iyi oldugunu yazmissin, bosanmak senin icin korkunc bi secenek degil, bircok kadina gore sanslisin yine..Bence son bir caba goster, sevgili ve ilgili davranarak isin aslini sana anlatip hatasini kabul etmesi ve degismesi gerektigini anlamasi lazim.Artik tedavi mi olur, senin desteginle bu bagimliligi yenmeye mi calisir, bir plan yapmaniz lazim. Yok eger yine umursamiyorsa, bence tr de ailenle paylas, iyi bir avukat bul, ayrilma durumunda cocuklarindan ayrilmaman icin ne yapman gerekir, davayi trde acman sansin var mi, almanya kanunlari esinden yana mi tavir koycak vs bunlari detaylariyla ögren..Sonrasinda da resti cekip trye dön..Ya degisir düzelirsin ya da benden bu kadar derdim ben..Cunku sabretmissin, cazgirlik yapmamissin, anlamaya calismissin - ki bircok kisi bunu da yapmaz- ,üstelik ailesi de tavir almis ama onda tik yok..Altinlar bitti sonra sira neye gelecek?? kazandigi (kazaniyorsa eger) maasi bu ise vercek,belki tefecilere filan bulascak, pis insanlarla yüz göz olcak..Bakarsin evliligini kurtarmak icin kendine ceki duzen verir, biterse bitsin diyorsa da karar senin...

Ayni yöntemi uygulayarak degisik bir sonuc bekleme bence..

Allah yardimcin olsun..

evet nereye gitdigi mechul gercekden,evet her seferinde kendi elimle vermis oldum,evdeki ilk altinlari aldiginda geri kalanlarin yerini degistirmek hic aklima gelmedi,kendisiyle konusmustum cok üzülmüstüm geri kalanlara tenezül etmez diye düsünüyordum

canim zaten babalarimiz kardes bide üstüne ortaklar.annemle arkadas gibiyiz her sorunumu anlatirim annem bana her konuda arka cikiyor,ama ben cocuklara kiyamiyorum ben türkiyede baba almanyada cocuklar arada kalir cocuklarin burda okullari düzenlerini bozmak istemiyorum,ya bana cocuklar verilmesse diye düsünüyorum onlar olmadan yapamam beni tek baglayan bu oluyor.esimi halen seviyorum buda var.zaten ne geldiyse basimiza o defecilerden geldiya altinlari onlara para karsiliginda vermis baslarda benden gizliyordu simdi harcliksiz kaldimi kendi degerli bi esyasini emanetciye birakiyor cogu zaman direk söylüyor bana,nasil olsa onuda ögrendim o durumuda astik bi sekilde yüz göz oldu iyice.

sigaradan baska kullandigi her hangi birsey yok ailesi para otomatiginden süpheleniyor bilmiyorum gözümle görmedigim icin kabullenmiyorum

Benimde bir yakinimin böyle bir aliskanligi varmis meger kadin sonradan ögrendi,bekarken bilmiyormus.

bir sorsana bunu ona acik acik? deki kumar oynuyormusun?

o zaman tepkisine bak.

zor bir durum gercekten, bir baskasina bosan gitsin demek hci hos degil onu da biliyorum ama senin bu düsüncelerin de sanki esinin umursamazligini besliyor gibi. Yani nasil olsa gitmez gibi düsünüyor belki de..Bosanmasan da gecici bi ayrilik olabilir, kendini sorgulamasi icin? Cocuklarindan ayrilma olayini iyice arastir bence,trden bi avukata sorun, bulabilirsen almanyada da arastir,ama böyle almanya-tr evlilikleri cok oldugu icin trdeki avukatlar da biliyordur..Hem böyle bir evlilik ortami da kolay degil ki cocuklar icin..Cocuklar yakinda büyüdüklerinde diger babalarla kendininkini kiyaslicak biz niye tatile gidemiyoruz sunu yapamiyoruz vs, babalarinin durumunu anlayacaklar er gec ve kolay olmicak onlar icin...
Yani bence esinin tedavi olmadan düzelme ihtimali yok :S

Ins yardim almayi kabul edip tedavi olur,Allah yardimcin olsun ..

insan kocasına da güvenemeyecekse neden evlensin ki

evliliğe olan inancım tükenmek üzere...

insan kocasına da güvenemeyecekse neden evlensin ki

evliliğe olan inancım tükenmek üzere...

Canim nasip ve kismet mi desek bir yerdede

cünkü insan tam olarakta taniyamiyor karsindakini ayni yuvayi paylasmadan,kaldi ki o zaman bile bence bir insani asla yüzde yüz taniyorum diyemezsin,her insanin vardir gizledigi yani.

Madem maddi durumunuz iyi ve ailenizde arkanızda, hemen birikim yapmaya başlayın. Hesap açtırın ve paranızı bankaya yatırın. Bu süreçte eşinizden de para alırsanız, ihtiyaçlarınızdan artanı biriktirin.

Mümkünse çalışmaya başlayın, ekonomik özgürlüğünüz olsun.

Evde hiçbir yerde size ait bir altın ya da para bulundurmayın.

Çocuklarınıza bu durumu hissettirmeyin, en azından anlayacak yaşa gelene kadar..

Eşinizin sizinle dalga geçmesine, sizi ciddiye almamasına, önemsememesine izin vermeyin. Beni seviyor diyorsunuz ama seven bir insan eşini bu kadar üzmez. Çocuklarının, karısının nafakasını gizlice alıp harcamaz. Ya da bir hata yaptıysa utanır.

Eşinizin anne babasıyla konuşun. Onlara artık bıktığınızı söyleyin. Çantada keklik gibi görmesinler sizi. Ailem arkamda, onlara bir şey anlatmıyorum üzülmesinler diye, ama artık usandım. Bana yardım edin baba, anne lütfen , ben artık dayanamıyorum, eğer düzelmezse boşanırım deyin.

Kocanıza yeterince anlayış göstermişsiniz, ama bi yere kadar...

Çocuklarınızı düşünmenizi anlıyorum ama mutlu bir aile de büyümek daha önemli. Eğer mutlu değilseniz, çocuklarınızda zarar görür böyle.

Eğer yine çözüm alamazsanız, birikimde yapmış olacaksınız zaten, mağduriyetinizi ispat edebilirsiniz sanıyorum, açın boşanma davasını ve ayrılın.

Mesleğiniz olursa Türkiye'ye dönmek zorunda da değilsiniz. İllaki babanızın yanında yaşamanız gerekmiyor. 2 çocuk annesi koskocaman kadınsınız. Kendinize güvenin, cesaretli olun biraz.

Umarım çözüm bulursunuz sorunlarınıza, hem sizin için hemde çocuklarınız için hayırlısı neyse o olsun..

off zor durum yaa.. ne yapıyor onları ben de merak ettim.. arkadaşların dediği gibi kendi adına hesap açıp ondan habersiz birikim yap canım. insanın eşine güvenememesi nasıl bir zorluk yaa..

bu adam ya uyusturucu kullaniyor ya kumarbaz yada karikiz ayagi var,,
yuhh yaaaa
sizde masallah iyi altin varmiss

oncelikle gecmis olsun canim altinlarin yerini degistirseydin aslinda cok iyi olurmus anladigim kadariyla yurtdisindasin bende almanyadayim ve aklima okudugumda ilk gelen kumar oldu biliyosun buralarda otomatlar var ve bir cok kisi bu tuzaga dusuyo kazanicam diye dahada battikca batmis olabilir malesef bu bide hastalik baslayinca birakamiyolarda boyle bidurum olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…