evet nereye gitdigi mechul gercekden,evet her seferinde kendi elimle vermis oldum,evdeki ilk altinlari aldiginda geri kalanlarin yerini degistirmek hic aklima gelmedi,kendisiyle konusmustum cok üzülmüstüm geri kalanlara tenezül etmez diye düsünüyordum
Madem maddi durumunuz iyi ve ailenizde arkanızda, hemen birikim yapmaya başlayın. Hesap açtırın ve paranızı bankaya yatırın. Bu süreçte eşinizden de para alırsanız, ihtiyaçlarınızdan artanı biriktirin.
Mümkünse çalışmaya başlayın, ekonomik özgürlüğünüz olsun.
Evde hiçbir yerde size ait bir altın ya da para bulundurmayın.
Çocuklarınıza bu durumu hissettirmeyin, en azından anlayacak yaşa gelene kadar..
Eşinizin sizinle dalga geçmesine, sizi ciddiye almamasına, önemsememesine izin vermeyin. Beni seviyor diyorsunuz ama seven bir insan eşini bu kadar üzmez. Çocuklarının, karısının nafakasını gizlice alıp harcamaz. Ya da bir hata yaptıysa utanır.
Eşinizin anne babasıyla konuşun. Onlara artık bıktığınızı söyleyin. Çantada keklik gibi görmesinler sizi. Ailem arkamda, onlara bir şey anlatmıyorum üzülmesinler diye, ama artık usandım. Bana yardım edin baba, anne lütfen , ben artık dayanamıyorum, eğer düzelmezse boşanırım deyin.
Kocanıza yeterince anlayış göstermişsiniz, ama bi yere kadar...
Çocuklarınızı düşünmenizi anlıyorum ama mutlu bir aile de büyümek daha önemli. Eğer mutlu değilseniz, çocuklarınızda zarar görür böyle.
Eğer yine çözüm alamazsanız, birikimde yapmış olacaksınız zaten, mağduriyetinizi ispat edebilirsiniz sanıyorum, açın boşanma davasını ve ayrılın.
Mesleğiniz olursa Türkiye'ye dönmek zorunda da değilsiniz. İllaki babanızın yanında yaşamanız gerekmiyor. 2 çocuk annesi koskocaman kadınsınız. Kendinize güvenin, cesaretli olun biraz.
Umarım çözüm bulursunuz sorunlarınıza, hem sizin için hemde çocuklarınız için hayırlısı neyse o olsun..