şaka gibi...
ne yapıyor o kadar altını bozdurup..?
kötü bir alışkanlığı falan olabilir mi eşinin?ya da gezip tozup yeme içme rahatlığı?
Adam miknatisli gibi altını çekiyor valla, nasıl iştir anlamadım....
Valla yapacak bisey yok gibi görünüyor bı ipucu da yok.
Belkide karılara yediriyodur olabilirmi
belkide gunahini almayimda kumar filanmi oynuyor acaba :26:bu altinlari alma asama suresi ne kadardi yani her aymi :26:
ya kumar oynuyor yada otomatik oynuyor. helede bu otomatik yüzünden kac kisinin ocagina incir agaci dikildi benim abimde bagimlisi olmustu türkiyeye temelli döndü ancak kurtuldu.abim yillarca calisti hep bitmek bilmeyen borcu vardi . yillardir calistigi isinden tazminat alarak cikti ve tazimantiyla borcunu kapatarak, bes kurussuz döndü türkiyeye
sigaradan baska kullandigi her hangi birsey yok ailesi para otomatiginden süpheleniyor bilmiyorum gözümle görmedigim icin kabullenmiyorum
Kumar oynuyor olabilir. Uyuşturucu kullanıyor olabilir. Hayatında başka biri olabilir. En büyük ihtimal kumar sanki. Eğer eve geliş gidiş zamanlarında bir boşluk yoksa internetten oynuyordur.
bence ailesi biliyorda sana söylemiyordur, insan malini bilmezmi. süpheleniyormusmus, insanlar evlatlarina toz kondurmuyorlar ve ona iyilik yaptiklarini saniyorlar birderesti cekicen bacim baska yolu yok. özel, otomatik bagimlilari icin tedavi yerleri var. ya gidip tedavi olursun yada bosanicam de güvendigin birinden rica et esini takip etsin iyice emin ol , gerci belli paranin nereye gittigide iste
benım merak ettıgım durum senın bu kadar altının nerden oldu? esın trye gıdecek parası bıle yokken:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?