İlk 8 sayfayı okudum gözümden kaçan bi şey olmadıysa konu sahibi herhangi bir yerde kadına suç bulmuyor zaten. Yaşadığı durumu anlatıyor. Ee aldatması içinde bi insan gerekli bunun da nerden olabileceğini söylüyor. Hiç bi mesajda da zaten kadın söyledi böyleydi diye bi şey okumadım ben. Varsa lütfen birisi belirtsin. Kadın ne yapsın kocamdan şüpheleniyorum ama kadın hakkında her hangi bir bilgi veremem diyerek konuyu yarım yamalak anlatsın biz de hiç bi şey anlamayalim mi.
Neyse sonuç olarak en iyi ihtimal kadına kendini beğendirmeye çalıştı ve fırsat kolladı. Benim düşüncem bu. Bu iyi mi derseniz aldatmaktan pek de farkı yok aslında
eşimle 8 senedir beraberiz bi bakışından anlıyorum ne düşündüğü konu sahibi kaç senedir evli neden kıl tüy aldığını anlayamayacak mi. Ya da arama kaydı neden silinir? Ha siz normalde aşırı kıskanç paranoyak birisi iseniz olur olmadık şeyleri sorun ediyorsanız hadi problem çıkmasın diye sildi ama bütüne bakınca yinr yeterli açıklama olmuyor ki mesajlarınızdan ben hiç öyle bir izlenim almadım sizden. Bi de durup dururken aşırı iyi davranmalar kendini abartılı şekilde ispat çabası bilmiyorum ya çok zor ve karışık bi durum en kötüsü kadında gitmiş yani takip edilecek bi şey de kalmamış. Ha bir yapan bi daha yapar elbet bi yerde açık verir.
Bir de yok mesaj mı yakaladın sanki diyenler olmuş yahu mesaj yakalasa zaten bu isin şüphesi mi kalır, ispatı olur o mesaj.
Ne diyeceğimi bilemedim konu sahibi çok geçmiş olsun