Eşim aldattı mı?

Ön koltuğa neden bu kadar anlam yüklenir hiç anlamam. Bence dünyanın en normal şeyi aynı arabada olan kişinin ön koltuğa oturması. Neyse diğer detaylara gelirsek ortada doğru düzgün bir kanıt yok sadece sizin hisleriniz var. Aldatılmışta olabilirsiniz aldatılmamışta. Boşanacak mısınız önce buna karar verin. Boşanmayı düşünmüyorsanız uzatmayın daha fazla.
o kadar haklısın ki ön koltuk konusunda 18 yaşında üniversite stajımı yaparken staj yeri patronu beni diğer fabrika sorunu için yanında götürmüştü ben de adamın yanına ön koltuğa oturmaya utanmıştım işte çocuk aklı arka koltuğa geçtiğimi görünce babanın özel şöförü mü var arka koltuğa geçiyorsun bu bir saygısızlık anlamına gelir bilgin olsun demişti :KK70:

Watsap bilgisi yok da silinmiş konuşmaların bilgisi var. Konu sahibi zaten kocam ayartılmış demiyor, bu durumun kadınla ilgisi var diyor. Bu da iftira değil bağlantı kurma benim gözümde

Ya yoksa ? Alınan vebal, fısıltı gazetesiyle yayılan dedikodu ve sonuçları ne olacak ?

Konu sahibi, bu sorgulamayı kendi 4 duvarları içinde eşiyle yapsa ve eşine "değişimin şu zamana geliyor, neler oluyor ? " diye sorsa buna kimsenin bir itirazı olmaz zaten.

Kendimiz dışındaki insanları da etkileyebilecek olan, her şüphe ve düşüncemizi 3.şahıslarla paylaşmamız ve genele duyurmamız çok doğru değil.

o kadar haklısın ki ön koltuk konusunda 18 yaşında üniversite stajımı yaparken staj yeri patronu beni diğer fabrika sorunu için yanında götürmüştü ben de adamın yanına ön koltuğa oturmaya utanmıştım işte çocuk aklı arka koltuğa geçtiğimi görünce babanın özel şöförü mü var arka koltuğa geçiyorsun bu bir saygısızlık anlamına gelir bilgin olsun demişti :KK70:

Ben bu sitede gördüm sadece ön koltuğa nasıl oturur tartışmasını. Dediğiniz gibi sanki özel şoförü mü adam neden arkaya otursun :)

Boşuna yazmayın. Evet her zaman linçlere karışıp kendisi linç yemeye başlayınca konuyu terk eder. Cevap geleceğini sanmıyorum.

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz bu mesaja muhteşem ifadesi bırakma nedeninizi merak ettim. Alıntılandığım mesajları, alıntıyı gördüysem yanıtlıyorum.

Dianysos Dianysos beni etiketlemeden arkamdan konuştuysanız bir konuda, görmemiş olabilirim. Beni alıntılamak yerine arkamdan konuşmaya çalışmak sizin tercihiniz.

Bir iddianız varsa, ispat yükümlülüğünüz de var. Bahsettiğiniz linç neymiş, hangi linçlere karışmış ve sonra linç yemeye başlayıp konuyu terketmişim ?

Bir konudaki düşüncemi paylaştıktan sonra sonsuza kadar o konuyu takip etmiyorum. Her konu mesajında da bildirim gelmiyor , bilginiz olsun.

İlk 8 sayfayı okudum gözümden kaçan bi şey olmadıysa konu sahibi herhangi bir yerde kadına suç bulmuyor zaten. Yaşadığı durumu anlatıyor. Ee aldatması içinde bi insan gerekli bunun da nerden olabileceğini söylüyor. Hiç bi mesajda da zaten kadın söyledi böyleydi diye bi şey okumadım ben. Varsa lütfen birisi belirtsin. Kadın ne yapsın kocamdan şüpheleniyorum ama kadın hakkında her hangi bir bilgi veremem diyerek konuyu yarım yamalak anlatsın biz de hiç bi şey anlamayalim mi.

Neyse sonuç olarak en iyi ihtimal kadına kendini beğendirmeye çalıştı ve fırsat kolladı. Benim düşüncem bu. Bu iyi mi derseniz aldatmaktan pek de farkı yok aslında :KK43: eşimle 8 senedir beraberiz bi bakışından anlıyorum ne düşündüğü konu sahibi kaç senedir evli neden kıl tüy aldığını anlayamayacak mi. Ya da arama kaydı neden silinir? Ha siz normalde aşırı kıskanç paranoyak birisi iseniz olur olmadık şeyleri sorun ediyorsanız hadi problem çıkmasın diye sildi ama bütüne bakınca yinr yeterli açıklama olmuyor ki mesajlarınızdan ben hiç öyle bir izlenim almadım sizden. Bi de durup dururken aşırı iyi davranmalar kendini abartılı şekilde ispat çabası bilmiyorum ya çok zor ve karışık bi durum en kötüsü kadında gitmiş yani takip edilecek bi şey de kalmamış. Ha bir yapan bi daha yapar elbet bi yerde açık verir.

Bir de yok mesaj mı yakaladın sanki diyenler olmuş yahu mesaj yakalasa zaten bu isin şüphesi mi kalır, ispatı olur o mesaj.

Ne diyeceğimi bilemedim konu sahibi çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Hakliyken haksız konuma düşmek istemiyorum. Durduk yere yuvamizi bozdun bir günahım yok diyecek.

Fotoğraf paylaşması neden şaşırttı sizi anlamadığım için soruyorum 🙏🏼
Kıskandırmak için mi paylaştı diyorsunuz ?
Bunun için o kadının ekli olması lazım,ekli mi ?
Whatsapp tan paylaştı. Eşim hiç paylasmaz fotoğrafımızı. Sosyal medyayı aktif kullanmıyor. Yazin birlikte yurt dışına gittik bir hafta, oradan bile foto atmadi. Hatta çok şaşırdım " herkes karısıyla atıyor ben de atayım" dedi. Ben de çok mutlu oldum dedim

Yani iş arkadaşıyla özelde de arkadaş olunmaz ama eşi öyle bir düzene girmiş ki evi, ailesini ihmal edecek şekilde iş dışında da takılıyorlar. O kadar yoğun çalıştığım bir ortam olsa zaten bütün gün gördüğüm kişilerden koşarak aileme gelirdim ben olsam. Konu sahibi yerinde de olsam madem bu kadar takılıyorsun bizi ihmal ediyorsun bir görüşelim derdim. Yoksa illa her projede çalıştığımız, iş arkadaşı olduğumuz kişilerle ailemizi tanıştırmak zorunda değiliz haklısınız
yani projeler zaten yoğun olur, bizim de öyle
2-3 aylık sürede neredeyse akraba oluruz...ama bana herhangi bir proje arkadaşınla şu anda görüşüyor musun deseniz sayı
0.

kaldı ki burada o kadar ev aile ihmal etmelik bir şey de yok (tamam memurlar için saat 5ten sonrası ihmale girer de özel sektöre göre gayet lay laylay bir durum var 8de eve gelebilen ya da yemek yerse 10da gelebilen bir insan var yahu). bizim mesaimiz gece 2de bitiyor projelerde :KK70: o da kanepede sızıp kaldığın için yoksa aslında sürekli birileri çalışıyor yoksa iş yetişmiyor.

memurların kafa bambaşka o yüzden çok iddia edemiycem illa bizdeki gibidir de diyemiycem tabii ama bizde öyle yani
geçici dönem çok çok çooooooook sıkı yoğun ilişkilerimiz olur, iş biter herkes dağılır. kimse kimseyi ailesiyle tanıştırmaz kimse kimseyle sonrasında konuşmaz. yani biz gerçekten yoğun çalıştığımız için kafamız işte olduğu içindir belki bilmiyorum. memurların boş vakti çok.
ki ben bekarım bizde ekipler %90 bekar ve kadın da çok, tek kadın olduğum projem de var. düşünüyorum yani her türlüsünü gördüm.

ancak dediğim gibi iddia etmiyorum. çünkü benim ortamım sanırım buradaki insanların çoğunun ortamına benzemiyor.

Ben eşime konumunu paylaş desem kendi ertesi gün dava açar. Sizin hiç birbirinize tanıdığınız özel alan yok mu? İç çamaşırına bakmalar, telefon geçmişini incelemeler. Bize çok uzak şeyler. Eşim iç çamaşırını kirli sepetine atar, bende bakmadan makinaya atarım. Ayrıca aldatan adam kendine yedek bir iç çamaşır almayı da akıl eder heralde. Bu kadar saf olamaz.
Bende ilk defa baktım. Bir şeyler tetikliyor, kimse durduk yere böyle olmuyor. Eminim ki burada böyle yorum yapanlar eşinin telefonuna mutlaka kurcalamistir. Ben arama kayıtlarına dahi bakmadım bugüne kadar.

Bende ilk defa baktım. Bir şeyler tetikliyor, kimse durduk yere böyle olmuyor. Eminim ki burada böyle yorum yapanlar eşinin telefonuna mutlaka kurcalamistir. Ben arama kayıtlarına dahi bakmadım bugüne kadar.
İç çamaşırını kontrol etmeyi aldatma belirtilerini okuyunca akıl ettim, iyi ki bakmışım. Yoksa tabiki beyazları makineye atmadan kriminal inceleme yapmıyorum, kimse de yapmıyor.

Ben bu sitede gördüm sadece ön koltuğa nasıl oturur tartışmasını. Dediğiniz gibi sanki özel şoförü mü adam neden arkaya otursun :)
evet ya büyük olay bu ön koltuk

ama konu sahibi, söz konusu kızın arabada 3 kişi varken öne oturduğunu belirtmişti
bir de kendi kocası bu ön koltuk meslesine takıkmış, kadın durup duruken ön koltuk diye arıza çıkartmış değil
1- adam takıkmış buna bu kadın otursa birinin aracında adam laf ediyormuş -diye anlıyorum
2- sadece ön koltuk değil aslında kadını işyerine bırakmazken mırın kırın ederken o kadını bırakmak için yol yapmaktan çekinmemesi

ama yani bazı erkekler böyle değil mi?
eşine kalas, başkasına melek. el iyisi.

öyle olmuş daha doğrusu.. bence ortamda biraz gaza gelmiş, biraz couşmuş. ben direkt ilişki/aldatma diye yorumlayamadım işin açıkçası
şimdi o ortam geçmiş adam bakmış kadın elden gidiyor kadına yanlıyor şimdi de...

Belli bir il ve ilçede kamu kurumlarında çalışıyorsunuz.

"O kız ya da başkası. Konu kişinin kim olduğu değil." diyorsunuz. Ancak eşinizin Btc oynamasından tutunda yaptığı vücut traşına kadar herşeyin nedeni olarak geçici görevlendirmeyle gelen personel kadını işaret ediyorsunuz. Kendi çevrenizde de muhtemelen bu olayı bu şekilde dile getiriyorsunuz. Dedikodunun gücünü ve tehlikelerini bilecek kadar yetişkin bir insansınız. Personellerin görev yeri değişirken dedikodular da yer değiştirir.

Kadının whatsapptan cevap yazmamasına dahi farklı bir anlam yüklüyorsunuz. Kadının sadece görev süresince çalışıp, dönmüş olabileceğini ve iş dışı mesajlaşmalarla ilgilenmeyebileceği ihtimaline yer vermiyorsunuz.

Evet eşinizin davranışlarında bir değişiklik gözlemlemişsiniz. Özellikle tüm vücut epilasyonu ilginç bir durum.Umarım eşinizden gerçek sebebini öğrenirsiniz.

Böyle bir konuda bile konu sahibi linç yemiş hayretler içerisindeyim. Gerçekten bazı üyelerdeki linç merakını ben anlamadım. Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz yoksa özel hayatınızda bir eksikliğiniz,kompleksiniz var da burda klavye başından insanlara haksız saldırılarda bulunup egonuzu mu tatmin ediyorsunuz? Sorunluysanız tedavi olun lütfen,kimse sizin stres topunuz değil!

Konuya geleyim; konu sahibi öncelikle yaşamış olduğun duruma çok üzüldüm. Kimsenin günahını almak istemem inşallah toplu halde hepimiz yanılıyoruzdur ama şüphelerinde haksız değil gibisin bence :KK43:
Gerçekten bazı insanlar kaos çıkarmadan, laf sokmadan iletişim kuramıyor. Neyse konuyu buraya yazdigima göre yorumları göze aldım. Ama manipülatif insanları görmezden geliyorum artık.

Sende bir üst varken arkaya oturulmaz bunu bende biliyorum. Ama olay bu değil. Ayrıca denk gelip oturadabilir. Bütünü görmek lazım. Çevremde kimseye söyleyemedim için buraya konu açtım. Yorumunuz için teşekkür ederim

ama konu sahibi, söz konusu kızın arabada 3 kişi varken öne oturduğunu belirtmişti
bir de kendi kocası bu ön koltuk meslesine takıkmış, kadın durup duruken ön koltuk diye arıza çıkartmış değil
1- adam takıkmış buna bu kadın otursa birinin aracında adam laf ediyormuş -diye anlıyorum
2- sadece ön koltuk değil aslında kadını işyerine bırakmazken mırın kırın ederken o kadını bırakmak için yol yapmaktan çekinmemesi

öyle olmuş daha doğrusu.. bence ortamda biraz gaza gelmiş, biraz couşmuş. ben direkt ilişki/aldatma diye yorumlayamadım işin açıkçası
şimdi o ortam geçmiş adam bakmış kadın elden gidiyor kadına yanlıyor şimdi de...
Kesinlikle öyle... Beni bırakırken 10 tane laf söyledi, yok sürüş kadar yürü, beni o trafiğe sokma v.s bu olayda ise kavşaktan dönüp tekrar ışıklara takıldı. Aslında insan en çok kendisine yapmadığını başkasına yapınca inciniyormus.

Belli bir il ve ilçede kamu kurumlarında çalışıyorsunuz.

"O kız ya da başkası. Konu kişinin kim olduğu değil." diyorsunuz. Ancak eşinizin Btc oynamasından tutunda yaptığı vücut traşına kadar herşeyin nedeni olarak geçici görevlendirmeyle gelen personel kadını işaret ediyorsunuz. Kendi çevrenizde de muhtemelen bu olayı bu şekilde dile getiriyorsunuz. Dedikodunun gücünü ve tehlikelerini bilecek kadar yetişkin bir insansınız. Personellerin görev yeri değişirken dedikodular da yer değiştirir.

Kadının whatsapptan cevap yazmamasına dahi farklı bir anlam yüklüyorsunuz. Kadının sadece görev süresince çalışıp, dönmüş olabileceğini ve iş dışı mesajlaşmalarla ilgilenmeyebileceği ihtimaline yer vermiyorsunuz.

Evet eşinizin davranışlarında bir değişiklik gözlemlemişsiniz. Özellikle tüm vücut epilasyonu ilginç bir durum.Umarım eşinizden gerçek sebebini öğrenirsiniz.

Büyük olasılıkla aldatılıyorsun ama, aldatıldığın kişi kadın mı erkek mi bilemedim...
☺️☺️☺️

Ben eşime konumunu paylaş desem kendi ertesi gün dava açar. Sizin hiç birbirinize tanıdığınız özel alan yok mu? İç çamaşırına bakmalar, telefon geçmişini incelemeler. Bize çok uzak şeyler. Eşim iç çamaşırını kirli sepetine atar, bende bakmadan makinaya atarım. Ayrıca aldatan adam kendine yedek bir iç çamaşır almayı da akıl eder heralde. Bu kadar saf olamaz.
Bana da uzaktı. Umarım size he uzak olur. Ben şu an pişmanım arada niye bakmadım telefonuna diye

Kocası ön koltuğa takık mıymış? Öyle bir detay hatırlayamadım tekrar okudum yazmamış öyle bir bilgilendirme. Sonrasında mesajlarda yazdıysa bilemem. Arabada 3 kişi varsa neticede ön koltuğa birisi oturacak. Ortada somut bir kanıt yok aslında konu sahibi aldatılmış oladabilir olmayadabilir

X