- 16 Haziran 2011
- 14.698
- 60.568
- Konu Sahibi duruleylak
O kız ya da başkası... Konu kişinin kim olduğu değil. Ben her şeyi açıkça yazdım kafa karisikligi olmasın diye.
Bir de eşim hedef şaşırttı o kızı sen bir de x ile gör çok samimi diye. Neymiş bu kız gelince herkes görev için o ilceyi istemiş...
Yani artık bunu da yazmak istemiyorum kıza cephe almıyorum neden herkes buna takılmış, ben eşim masum da demiyorum sadece kafa karışıklığım var ve bunu bir arkadaşım dışında kimseyle paylasamiyorum o yüzden buraya yazmak istedim. O kız ya da başkası son zamanlarda olanlar bunlar....
Belli bir il ve ilçede kamu kurumlarında çalışıyorsunuz.
"O kız ya da başkası. Konu kişinin kim olduğu değil." diyorsunuz. Ancak eşinizin Btc oynamasından tutunda yaptığı vücut traşına kadar herşeyin nedeni olarak geçici görevlendirmeyle gelen personel kadını işaret ediyorsunuz. Kendi çevrenizde de muhtemelen bu olayı bu şekilde dile getiriyorsunuz. Dedikodunun gücünü ve tehlikelerini bilecek kadar yetişkin bir insansınız. Personellerin görev yeri değişirken dedikodular da yer değiştirir.
Kadının whatsapptan cevap yazmamasına dahi farklı bir anlam yüklüyorsunuz. Kadının sadece görev süresince çalışıp, dönmüş olabileceğini ve iş dışı mesajlaşmalarla ilgilenmeyebileceği ihtimaline yer vermiyorsunuz.
Evet eşinizin davranışlarında bir değişiklik gözlemlemişsiniz. Özellikle tüm vücut epilasyonu ilginç bir durum.Umarım eşinizden gerçek sebebini öğrenirsiniz.