Eşim aldattı mı?

Eşinizin iş yerinde hiç kadın çalışan yok mi ? Sanki bı kadın gelmis ve erkekler onun tarafından beğenilmek mi istemiş? Eşiniz de bunlardan birisi olabilir.esinizinde sizi aldattigini düşünmüyorum ama hayalinde bı şeyler yaşamış ve bu kişi tarafindan beğenilmek istemiş ama ters tepmis bence bu seferde benim zaten mutlu bı evliliğim var pozlarina girmiş.
Zor bı durum ama onca yilin emeği var ve qbladigim kadar ile güzel bi evliliginiz var.bence siz eşinize karşı biraz tutum değiştirip sanki ilgilenmiyormus gibi davranarak ve bu konuyu kapatarak eşinizin takipcisi olabilirsiniz.
Biraz eşinizi siz kıskandırin hoş bı durum defil ama mesela bugün iş ark .Ahmet le çay ictik bilmem ne ...kişi daima kendinden bilir işi.abartili tepkiler verecek mi ??? .akışa bırakın ve eşinizi gozlemleyin .
Ama böyle belirsiz bişey için çocuklarınızı ve evliliğinizi yipratmatin bunların hepsi emek

Konu sahibini eşini seksle cezalandırmış konumuna neden soktunuz ya. Hanginiz dişinizden tırnağınızdan arttırdığınız yüklü miktardaki parayı batıran kocanızın koynuna rahatça girebilirsiniz. Durumu sindirene kadar insanın adama dokunası gelmez ne cezası, onun gönlünü hoş edip kendinden mi tiksinecekti.
İnsan soğuyor hakikaten, para kolay mı kazanılıyor

Merhaba evli bir kadin olmasamda sizi ve ruh halinizi anliyorum durumunuza cok uzuldum.Sunu belirteyim öncelikle vucut tuylerini almayi bu olayla yuzde yuz baglantili bulmayin bizlerde degisiyoruz mesela ben saclarimi hic boyatmadim amavsimdi ara ara boyatsam nasil olur diye dusundugum oluyor yada zwvklerimuz isteklerimiz oluyor bakim diye dusundugumuz seyler farklilasiyor.

Ama paylastiginiz seylerde suphe uyandiran seyler oldugu muhakkak ben burda bir cok kadinin dedigine katiliyorum eger duduncenizde kesin bir ayrilik fikri yoksa sakin bi sekilde yavas yavas konuyu kaoatin yoksa bu kadar firtinalar kopardiktan sonra affedilwn biri tekrar yapacaktir emin olabilirsiniz.

Ve ayrica yakin zamanda hoşlandığım birinin bir baskasindan etkilendigini ogrendim karşılıklı asklarina internet paylasimlatiylada olsa sahit oluyorum canim cok yaniyor gunlerdir karsilikli birsey tasamadigim bir insanin bir baskadindan hoslanmasi karsilikli guzel seyler yasamasi nefesimi kesiyor tahammul edemeyecek hale geldim ama sizinki esiniz yillarca iyi gubde kotu gjnde bir yastiga baskoydugunuz insandan bunlari yasamak ne halde oldugunuzu hissedebiliyirum lutfen mantikli yaklasin
Yorumunuz için teşekkür ederim. Şu an pişman olduğum konu sakin kalamamam. İlk başlarda daha temkinli olabilirdim. Ama sanki kafamda şimşek çaktı. Tüy olayını bende önce normal karşıladım, fotoğraf paylaşınca "beni çok mutlu ettin" dedim. Sonra işte o gün ne olduysa içime kurt düştü. Beni tanıyan arkadaşim da bana şaşırıyor şu an 🤦

Çok zor bir konu, kadın hissediyorsa vardır bir şey demek geliyor içimden ama kimsenin de günahını alamam. Arabadaki tek kadın yolcu oysa ön koltukta oturması normal ona takılmadım açıkçası ama aranızfa hiç muhabbeti geçmediği halde bütün vücudunu traş etmesi fazlasıyla garip. Masturbasyon meselesi de garip.

Bir ara eşimin iş arkadaşı konusunda ben de evham yapmıştım zamanla geçti benimki ama sizin kadar şüphe çeken davranış yakalamadım, yakalasam burnundan getirirdim. Sizi ikna etmek için çaba göstermesi hiçbir şeyin kanıtı olamaz çünkü kişiden kişiye değişebilecek bir tepki bu kimi masumiyetini ispatamaya çalışırken kimisi inanmıyorsan kapı orada diyebilir. Bence takipte kalmalısınız çünkü deliliniz yok. Eşinizin kullandığı iletişim uygulamalarını evdeki bilgisayarda açık tutarak belki delil elde edebilirsiniz. Sakinleşmezseniz asla delil bulamazsınız.
Bazen kadınsal kıskançlıklar olur. Benim de eşim ilk defa bir kadınla çalışmıyor. Evde anlatırdı eski iş arkadaşları ile diyalogların bazen içimden kiskansam da sakın dinlemeyi tercih ederdim. Çünkü bunun kötü bir şey olmadığını biliyorum, ben de arkadaşlarımla sohbet ediyorum.
Çok şükür bugün daha iyiyim.

Kadını neden bu kadar savundunuz onu anlamadım ben. Konu sahibi kadına herhangi bir saldırıda bulunmamış, kesin kocamı ayarttı dememiş. Kadının peşine dedektif takmamış, instagramdan falan ekledim bakıyorum bile dememiş. Kadının kim olduğuna takık değil gayet kocasına takık. Yani koca yazıda kadının kim olduğunu mu seçtiniz manipüle etmek için çevresindeki tek kadın personel o diyor. İş dışında bir yere gitme fırsatı da yok gibi diyor, daha ne desin.
Gerçekten kadın umrumda değil. Ben eşimin sadakati ile ilgileniyorum. Şüphelenmeye başlayınca artık her durumda bir şey arıyorsunuz.

Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Bir gariplik olduğunu hissediyorsanız, kesinlikle bir şeyler vardır.
Tüylerini alanlarla dalga geçip tüy alması bana göre ilk normal olmayan şey.
Çok fazla detay vermişsiniz özellikle araba mevzusunda çok da şüphelenilecek bir durum görmüyorum.
Ancak eğer aldatma olayı veya düşüncesi kafasından dahi geçmemiş olsa sizin bu ithamlarınıza karşı yalvar yakar değil gayet de ceketini alıp mahkemede görüşürüz tavrı sergilerdi diye düşünüyorum.
Ayrıca gerçekten boşanmak gibi bir düşünce aklınızda yok ise konuyu uzatmayın kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız. Olayın biraz daha soğumasını bekleyip eşinizi izlemeye devam edin derim.

Yazdıklarınız benim için şüpheli mide bulandırıcı durumlar. Aldattığı kesinleşirse boşanacak mısınız?

O kız ya da başkası... Konu kişinin kim olduğu değil. Ben her şeyi açıkça yazdım kafa karisikligi olmasın diye.
Bir de eşim hedef şaşırttı o kızı sen bir de x ile gör çok samimi diye. Neymiş bu kız gelince herkes görev için o ilceyi istemiş...
Yani artık bunu da yazmak istemiyorum kıza cephe almıyorum neden herkes buna takılmış, ben eşim masum da demiyorum sadece kafa karışıklığım var ve bunu bir arkadaşım dışında kimseyle paylasamiyorum o yüzden buraya yazmak istedim. O kız ya da başkası son zamanlarda olanlar bunlar....
O kız hakkında şüphelenseniz de hakkınız gördükleriniz ortada sonuçta. Şimdi birde bunun için canınızı sıkmayın.

Eşim kahve sevmez. Türk kahvesi yapayım derim istemez. Ben çoğu kez yalnız içerim Görüntülerde sabah akşam içiyor, bir tanesinde de o kızla sohbet ediyor basbasa. Biraz uzaginda birileri var.... Ben de içerim iş arkadaşlarımla ama evde de içerim. Bu görüntüye de çok üzüldüm. Sorduğumda cok soğuk sıcak ne verseler iciyordum dedi. Evde niye içmiyordu dedim çaycı kadın yapmış icmeyeyim mi diyor. Diğer iş yerlerinde kahve içmediği için çay parasina itiraz ettiğini biliyorum
Kaç yıllık kocanızı en iyi siz tanırsınız. Ufak ayrıntılarda gizli gerçekler 😑

Yorumunuz için teşekkür ederim. Şu an pişman olduğum konu sakin kalamamam. İlk başlarda daha temkinli olabilirdim. Ama sanki kafamda şimşek çaktı. Tüy olayını bende önce normal karşıladım, fotoğraf paylaşınca "beni çok mutlu ettin" dedim. Sonra işte o gün ne olduysa içime kurt düştü. Beni tanıyan arkadaşim da bana şaşırıyor şu an 🤦
Maalesef o durumda cok sakinligini koruyup bilincli davranamiyor insan fevri tepkiler verebiliyor.

Yapabileceginiz en mantikli sey eger bosanmayi dusunuyorsaniz sakinliginizi koruyup saglam deliller bulup bitirmek.

Eger dusunmuyorsaniz bi sekilde duygusal bir yanlis anlasilmadan kaynakli fevri tepkiler verdiginizi affettiginizi ve guvendiginizi soyleyip yola devam etmek.
Kesinlikle affetmek cok zor ama ona inanmadiginizi bilirse aldattigini bilmenize ragmen onu affettiginizi dusunurse tekrarlayacak bu durum.Guvenmediginizi soyleyip sık sik affetmedigimizi tekrarlarsanizda maalesef ki iliskiniz ve evliliginiz artik hicbir zaman eskisi gibi olmayacak .

Bence once kendinizle basbasa kalip bu evliligi devam ettirip ettirmek istekediginizi saglam kafayla düşünün

Bu yorumları anlamıyorum. Kimse kocamın meraklısı değil, neden konuyu sapitiyorsunuz. Evli de olabilirdi kadın bekar da. Ortada muallakta kalınan bir konu var. Burada bazı üyelerin amacı üzüm yemek değil bağcıyi dövmek.
Ben özellikle bu durum için yazmadım zaten direkt olarak kıza odaklı bir konu değil ama genel olarak böyle triplerde çok kadın var. Bir de ortada aldattığına dair kesin bir kanıt ibare yok o kızın şüphe uyandırma nedeni de sizin açınızdan sadece orda çalışan tek kadın olması, belki de zavallının zerre bile ilgisi bilgisi yoktur bu meselelerden.

Esimi aldatmama ragmen bana boyle bir ithamda bulunsaydi ikna etmeyi birakin, ayrilmayi ben isterdim. Namusuma yönelik bir saldiri olarak gorurdum bunu. Esiniz ise ekstrem bir caba icine girmiş. Konum atma vs bana cok uç geldi. Vicdan azabi çekiyor olabilir
Şu lafınız üzerine eşimin bu konudaki tavrı geldi aklıma bazen aldatan erkeklerden söz açıp boşarım kabul etmem falan diye ahkam kestiğimde sen bana güvenmiyorsan ben seninle zaten yaşayamam hep kendimi ispatlama çabasına girmek beni yorar bitiririm diyor 🤦🏻‍♀️ bu da bana çok itici geliyor yani yapmadıysan yapmadım der ikna edersin gidiyorsan,gidecek sığınacak birilerin vardır diye düşünüyorum o anda.

Konuyu buraya yazdigima pişman oldum gerçekten. Kadın kadının yurdu olmalı güya... İnsanlar linç etmenin peşinde. Hakikaten de kimse kimseyi aldatmiyor bu ilk defa benim eşimin başına geldi kızı ayartti gibi bir tarafa çekiliyor. Kim kimi ayartti problem burda değil, ben neden 14 yıl sonra bu adamdan şüphelendim. İlk defa kadın arkadaşı olmadı, ilk defa ön koltuğa binmedi bir arkadaşı. Uzun süre ayrı kaldık, döndüğünde telefonunu hiç kurcalamadim. Ama şu an neredeyse takıntılı oldum ne dese ya da ne bulsam bu konuya bağlıyorum. Eşimi tabiki de çok iyi tanıyorum 1 ayda bu hızlı değişimi anlamlandiramiyorum.
Takıldığı arkadaşlarından kaynaklı olabilir
Kızla alakasızdır
Benim eşim biara spora gideceğim diye tutturdu takıldığı arkadaşları hepsi spora gidiyordu çünkü.
Tamam git dedim 2-3 akşam gitti bıraktı çünkü akşam 9 da eve geliyordu spora hali ve vakti kalmıyordu
Sonra aynı kişiler sanal para işine girdi o da evde bahsetmeye başladı sakın dedim
Lazer olayı yine öyle yanak ve boyuna lazer yaptı 38 inde🙃 sordum arkadaşlar yapmış memnun kalmışlar dedi falan
Yani çevresi de etkilemiş olabilir eşimin çevresi değişince eski ayarlarına döndü 😀

İlk 8 sayfayı okudum gözümden kaçan bi şey olmadıysa konu sahibi herhangi bir yerde kadına suç bulmuyor zaten. Yaşadığı durumu anlatıyor. Ee aldatması içinde bi insan gerekli bunun da nerden olabileceğini söylüyor. Hiç bi mesajda da zaten kadın söyledi böyleydi diye bi şey okumadım ben. Varsa lütfen birisi belirtsin. Kadın ne yapsın kocamdan şüpheleniyorum ama kadın hakkında her hangi bir bilgi veremem diyerek konuyu yarım yamalak anlatsın biz de hiç bi şey anlamayalim mi.

Neyse sonuç olarak en iyi ihtimal kadına kendini beğendirmeye çalıştı ve fırsat kolladı. Benim düşüncem bu. Bu iyi mi derseniz aldatmaktan pek de farkı yok aslında :KK43: eşimle 8 senedir beraberiz bi bakışından anlıyorum ne düşündüğü konu sahibi kaç senedir evli neden kıl tüy aldığını anlayamayacak mi. Ya da arama kaydı neden silinir? Ha siz normalde aşırı kıskanç paranoyak birisi iseniz olur olmadık şeyleri sorun ediyorsanız hadi problem çıkmasın diye sildi ama bütüne bakınca yinr yeterli açıklama olmuyor ki mesajlarınızdan ben hiç öyle bir izlenim almadım sizden. Bi de durup dururken aşırı iyi davranmalar kendini abartılı şekilde ispat çabası bilmiyorum ya çok zor ve karışık bi durum en kötüsü kadında gitmiş yani takip edilecek bi şey de kalmamış. Ha bir yapan bi daha yapar elbet bi yerde açık verir.

Bir de yok mesaj mı yakaladın sanki diyenler olmuş yahu mesaj yakalasa zaten bu isin şüphesi mi kalır, ispatı olur o mesaj.

Ne diyeceğimi bilemedim konu sahibi çok geçmiş olsun

Kadını neden bu kadar savundunuz onu anlamadım ben. Konu sahibi kadına herhangi bir saldırıda bulunmamış, kesin kocamı ayarttı dememiş. Kadının peşine dedektif takmamış, instagramdan falan ekledim bakıyorum bile dememiş. Kadının kim olduğuna takık değil gayet kocasına takık. Yani koca yazıda kadının kim olduğunu mu seçtiniz manipüle etmek için çevresindeki tek kadın personel o diyor. İş dışında bir yere gitme fırsatı da yok gibi diyor, daha ne desin.

Konu ve mesajlardaki tek vurgu kadın personele yönelik. Eşine dair anlattıklarının altından bambaşka bir durum çıkma ihtimali de varken; kendisi tek bir kişiyi işaret ediyor. Bu sağlıklı bir yaklaşım mı ?Bir mesajında da kadının bekar olduğunu yazmış.

Bir başka iş arkaşına bu durum anlatılmış ve zehirli bir dedikodu ortama salınmış. Bu sizce hiç birşey yapmamak mı ?

Arkadaşını arattirdim normal muhabbet gibi konusup birlikte aynı uçakta gittiklerini teyit ettim. Kıza kendi Whatsapp ında mesaj attırdım kız 10 gün geçti cevap yazmadı. Yemek yedikleri gün benim tepki gosterdigimi, öne binmesini sorun ettiğimi arkadaşı ile paylaşmış o da kıza soylemistir o yüzden cevap yazmıyor diyor.

Konu ve mesajlardaki tek vurgu kadın personele yönelik. Eşine dair anlattıklarının altından bambaşka bir durum çıkma ihtimali de varken; kendisi tek bir kişiyi işaret ediyor. Bu sağlıklı bir yaklaşım mı ?Bir mesajında da kadının bekar olduğunu yazmış.

Bir başka iş arkaşına bu durum anlatılmış ve zehirli bir dedikodu ortama salınmış. Bu sizce hiç birşey yapmamak mı ?

Kadın personelden bahsetmeden konuyu bize nasıl izah edecekti ki?
Etti diyelim biz sorardık konu sahibinin etmediği ithamı ben edeyim wp dan aile fotosu paylaşmaya mecbur bırakacak kadar ısrar etmiş

X