Eşim aldattı hakaret etti sevmiyor beni

Boşanmalımiyim? Bosanmamalimiyim?

• Boşan

• Boşanma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin yerinde olsam oyle bir hirs yapardim ki once kilo verip tas gibi olurdum sonra kuafore ugrar bir makyaj bir guzel giyinirdim.sonrada bitti der bosardim. Boyle bir adam icin bunlari hala yapiyor olmaniz zaten takintili oldugunuzu gosteriyor. Cellada asik olmak gibi bir sey psikologa gitmeniz lazimz bu sureci daha kolay atlatirsiniz. Umarim guzel gunler sizinle olur

Nasıl katlanıyorsun ?
Bunu hemcinsin olarak ciddi ciddi soruyorum nasıl katlanıyorsun ?
Güzelim senin kendine acıma denwn birşeyin yok mu ?
Çocukmuş , babasız kalmasın basında çatın var zırvalıkları ..
Bu yorumları boşanıcam dediğin insanların % 90 yapar zaten .
Böyle bir adamın babalığından sana ne fayda gelir ?
Zayıfla boşan diyenler olmuş .
Buda yanlış
Ben bir anne en önemisi bir kadın olarak bu herife bir tabak daha yemek pişirmem çocuğumuda alır çeker giderim açıkçası .
Zayıflıcakmış
File benziyormuş
Yıllarca o fili neden öttürmüş o zaman bu şahsiyetsiz herif

Bosanmamak bi secenek bile olmamali. Sevgi yok, aldatma var, saygi yok, hakaret, kucuk dusurme, assagilama var. cinsel iliski yok, babalik yaptigi yok, sana birak esi ev arkadasi bile olamamis. yemegini bile ayri yiyo. baban maddi destek sagladigina gore evi de gecindiremiyor. adamin neresinden tutsam elimde kaliyor diyemiyorum tutunacak yeri yok. Ben ne pislik oldugunu sayarken yoruldum sen bu adamla yasamayi bi secenek olarak nasil dusunursun.

Kilo da veremezsin sen bunla bu adam insanda psikoloji mi birakir. Ayril oyle donersin hayata 1 gun bile ziyan etme.

Boşanma diyen 3 kişi kim ya ilginç.. İnsan başka ne için boşanmalı çıkıp anlatır mısınız buradan? Çünkü sizin evliliğinizi düşünemiyorum da.

Ablacığım 37 yaşındasın. Kendi ayaklarının üstünde rahat rahat durabilecek yaş. Hatta master degree yapman lazım hayat konusunda yaşına hitaben söylüyorum. Gidip boşan tabiki, ne diye katlanacaksın? Saygı yok, sevgi yok.

Hayat çok kısa. Bu işkenceler içinde zayıflamayı beklemeyin boşanmak icin, çok yanlış bir karar olur.

Öncelikle terapinize devam edin , eğer gitmiyorsunuz mutlaka destek alın.
Kilo sonraki iş.

Zaten bu kişiden kurtulursunuz , guveniniz yerine gelir.

Allah aynısını karşısına çıkarsın bu kişinin.

Brad Pitt bile Angelina Jolie'yi dadıyla aldattığı için boşandılar, meh. Konu sahibinin boşanmamak için hiçbir sebebi yok böyle bir adamdan. Daha ne yapması lazım hayatınızdan çıkarmanız için sevgili konu sahibi? Ne sevgi ne saygı var birlikteliğinizde.

Adam eskiden de öküzmüş şimdide öküz hep ayniymiş.
Boşan yada boşanma gibi cünle kurmak beni rahatsız ediyor. Siz aslında yapmanız gerekeni zaten biliyorsunuz.
Kıloyu eşin için değil kendiniz için verin . Madem aşağıliyor insan daha çok sinirlenir doğumdu oydu buydu yapmayın .
Başında bu adamla evlenilmezmiş zaten. Madem evlendin eşine önceden de kiloluydum bilmem ne demek yerine zayıfla canım benim. Öyle kabul ediyorsan böylede söz işitirsin böyle asalak heriften. Ozaman paşa paşa dediğini yap madem .
Sinir geldi bana ayol . Bosanacak olsan boşanirdin. Siz kendiniz için değil asalak kocanız için zayiflayın akıllanir hııı hııı...

Ben olsam fiziksel goruntume laf eden başka kadınla fotosu olan adama ne koca dedim nede koynuna girerdim.
Ayril
İs bul
Spora yazıl
O adam icin değil kendin icin yap bunları... psikolojine zarar vermis kendini tedavi etmek icin yap..

Olmayacak şeyi oldurmaya calismissin ama olduramamissin. Aldatmasindan önce bu adam seni sevmiyo ve zerre saygısı yok sürekli assagiliyo bu durum senin kişiliğine hakaret resmen. Sevse saysa değer verse aldatmasini affet duzeltmeye çalış derim. Ama seni aşağılık birsey gibi gören senden utandigi için çoğu yere yalnız giden ne bileyim Kendine saygın varsa ayril. Yine de sen bilirsin

Kendi cok mu guzelmis. Densız! Ayrica bu adam degismemis basindan beri ayniymis. Nisanina gelmedigi telefonu acmadigi zamanlar bu isin bitmesi icin guzel firsatlarmis. Zararından neresınden donersen kârdır

Zayıflayıp iki güzel söz söyler barışırsın. Sakın. Şimdiden ayır yolları. Nasılsa görür seni zayıfken. Hala aynı evdesin. Adam evlenmemen için her şeyi yapmış zaten. Eskiden de aynıymış.

Ayyy edepsiz ya, o kadar merak ettim ki kocanı vallahi kendisini brad pitt zanneden adam kim bilir neye benziyor...

Seni küçümseme hakkını ona kim veriyor ki? Birde gözüne soka soka aldatmalar.

Bı adamı boşamamak için hiç sebebin yok, direkt boşan hiç düşünme

Ben de merak ettim :) Gerci bu huy cirkinligiyle dunya guzeli olsa ne.... Konu sahibi once bosan sonra zayifla.

Felc gecirecektim okurken.
Senin yerinde olsam cocugumuda alir giderim annemlere sabahki ilk isimde dava acmak olur o resimleride ver avukata bi güzel tazminat al(bilmiyorum dogru kelimemi türkcem iyi degil) o arada ver kilonu öyle bi gec bi karsisina mahkemede köpek gibi pisman olsun bidahada kapimda geberse kabul etmezdim

Boşanma kararı için; ne kadar haklı sebeplerde olsa; bu kararı almak için şuan sağlıklı değilsin.
Kendinde belirtmişsin zaten, ağır depresyonda olduğunu ve fobilerinin olduğunu.
Öncelikle tedavi olmanı öneririm, bu şekilde ne bebeğine ne kendine yararlı olabilirsin.
Şuan herhangi bir adım atsan; sanki sonrasında pişman olacakmışsın gibi.
Önce tedavini olup; kafanı toparla. Daha sonrasında ne yapmak istediğine karar verirsin zaten.

Konu sahibi arkadaşım 9 sene sevgililik dönemi bana çok uzun geldi siz o donemdede yaşınız evlilik için idealmis.ve şuan 37 yaşında olduğunuza göre hani 18-20 lik cahil kizdadegilmissiniz.bu adamın evlilikte sizi yalnız bırakacağını hesap edemedinizmi..Hayatınızı yillarinizi vermissiniz.ckk emek vermissiniz.o pislikte fil gibisin gibi iğrenç ağır sözler kullanıyor ve hiç kaybetme korkusu yasamadan sevgililik yaşıyor.psikolojik sorunlarınızın olması normal çünkü hangi kadına fil gibisin ithamı yapılsa hastalanır.olsun çocuğumun annesi zamanla verirsin dese zaten verirsiniz kilo.Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.

Karı koca arasına girilmez derler. Ama böyle zamanlarda fikir yardımı alıp vermek lazım.
Sen ona muhtaç biri degilsin. Ayrıldığın zaman eminim ki çocuğunu da çok ta güzel yetistirip buyutursun. Böyle hayat geçmez canım benim. Canına yazık. Her gün üzüntü, stres, sıkıntı. Psikolok psikolok dolanırsın yeminle. Kendini düşün. Senona mahkum değilsin. O sadece beraber yaşadığın bir insan olmuş. Eş kısmından istifa etmiş. Kendini bişey sanması da garip tabi. Madem seni ezecekti ne diye evlendi. Kendini kimseye ezdirme. Kimse için de canını sıkma. Önce bol bol dua et. Sonea en doğru kararı ver.

Allahim millet acayip dizi izliyor yok zayifla oyle bosan bilmem ne. adam el kaldiriyor hakaret ediyor amaaaa dur once zayifla...

konu sahibi senin hic kadinlik onurun yok MU? neyi bekliyorsun ye neyi?

Bend şaşırarak okuyorum valla. Sanki zayıflamak o kadar kolay. Zayıflayacak, eatetik falan olacak, makyaj, kılık kıyafet falan, adam buna tekrar aşık olacak ama konu sahibi bosanacak. Dizi mi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…