Eşim aldattı hakaret etti sevmiyor beni

Boşanmalımiyim? Bosanmamalimiyim?

• Boşan

• Boşanma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Üstelik bide çocukları var
3.ayinda isteyerek hamile kalmış
Olan çocuklara oluyor
O çocuk baba sevgisi nedir bilmeyecek annesinin aşağılandığını görecek ilk modelden
Güçlü bir kadın güçlü bir anneniz olmasını mı yoksa gurursuz ezik ama yuvam bozulmasın diyen bir anneniz olmasını mı isterdiniz konu sahibi
Ben benim için eziken bir anne istemem
Yarın çocuğunuzda büyük ihtimal istemeyecek
Bu şekilde kendinle konuş muhasebe yap

Ne olursa olsun bu adamla barışma,barışırsan Allah korusun daha çook psikolojik sorunun olur. Asla affetme.

Önce boşan.. Ama kesinlikle ve de kesinlikle boşannnn.. Evlilik değil.. Hiçbişe söylemeden çık git o evden..Seni aşağılayan bu insancığa daha prim verme.. Annenin yanına git, işe gir, spora git, diyet yap, sosyalleş, gez, toz.. O evde bir saniye bile tutamaz beni hiçbir güç.! Kalk silkelen!

Kendinize bunu yapmayın,hep burda söylüyorum ,aşığım seviyorum diyenlere;evlilikte en onemli şeyler güven,saygı,huzur ve mutluluktur bunlar yoksa siz evli degil,o evde kölesiniz,once bunun farkina varın,sonra kendinize biraz saygi duyun ve silkelenin

Herkes zayifla sonra bosan demis.fakat yanlis anlamayin ama bu kadar kotu muameleye bosanamayan siz,zayiflayinca size az biraz ilgi gosterse hic bosanamazsiniz bu adamdan.bir de en baştan beri sık sık bana asik demişsiniz.uzulmeyin ama bu adam size hic asik olmamis.siz zorla evlenmis gibisiniz.asik adam kirmaya korkar.

Canım "o adam gitti başka bi adam geldi" diyorsun da o adam zaten hep "başka bir adam"mış.yalnizca sen görmek istememişsin:KK43:insan çekeceği çileye aşık olur der annem.

Öncelikle arkadaşların dediği gibi kendini toparla psikolojik destek almaya çalış ve kesinlikle diyetisyene git.kendine güven,sen güçlü bir kadınsın. Sonra da boşa gitsin.hayat senin artık katlanma o adama

Canım benim öncelikle iyi bi zayıfla ideal kilona gel bu arada belli mesafede davran daha sonra hadi ayrılalım de ben seni beğenmiyorum sende onu eleştir hatasını anlar insan olmaya karar verir belki

Gerçekten çok acı.. insan hayat arkadaşımçna bunları nasıl yapabilir? Sanırım siz güçsüz olduğunuzu eşinize çok gösterdiniz ki adam kendinden başka çıkış noktanız olmadığını düşünüyor ve bir nevi işkence yapıyor size. Aslında cevap sizde, böyle bir insanla ömür geçmez. Kendinizi değersiz hissettirmekten başka bir şey yapmaz ve ecelinizden önce gönderir sizi dertten kederden.

İçim şişti yeminle.
Ne kadar saygısız,terbiyesiz bir eşin var.
Kimseye bir şey sorma.
Boşan.
Değişme potansiyeli hiç yok adamda.
Seni sevmiyor ki.
İstersen taş gibi hatun ol.
Adam bahane ediyor onu.
Sevmediğini kabul et artık.

Bende bütün bunları düşündüm yaşlandığımda ne olacak ben bunlari haketmedim Sanki hiçbirşey yapmamış gibi davranmaya devam ediyor
Güleryüzlu olamıyorum ki ona annem yüzün böyle asık olursa adam tabi sana öyle olur dedi ama ben o yaptıklarından sonra onu görmeye dayanamıyorum ki zoraki gülümseme geçen gün eğer ben böyleysem diye iyi davrandım ama teşekkür ederim ben tokum demek yerine olmaz dedi kaba ya
Yürüyüş yapıyorum bisiklete biniyorum 7 kilo verdim 110 kiloyum boyum. 1 70 yasım 37 eşim 40

Bebeğini sağlıkla doğurursun İnşaallah tebrik ediyorum
Teşekkür ederim haklısın
Canım yaşın gayet olgun bu kendine güvensizlik neden lütfen kendine gel bu eziyeti yapma kendine bırak git o evi o Adam'ı kilo ver işe gir dur ayakların üstünde kendine saygını kaybediyorsun yapma yazık degilmi sana lutfen Dünya'nın sonu gibi görme boşanmayı bir kapı kapanır Allah güzel Kapılar acar hatta üniv okumadıysan açıköğretimde güzel Bölümler var bir taraftan da oku lütfen ayağa kalk kendine gel destek al psikolojik

Canım benim öncelikle iyi bi zayıfla ideal kilona gel bu arada belli mesafede davran daha sonra hadi ayrılalım de ben seni beğenmiyorum sende onu eleştir hatasını anlar insan olmaya karar verir belki
İnsanın intikam duygularını tetikliyor değil mi
Bebde zayıflasın güçlü dursun onu bu yaptıklarına pişman etsin diye geçirdim içimden
İşte bunu yapabilecek irade cesaret lazım biz ne dersek boş

İnsanın intikam duygularını tetikliyor değil mi
Bebde zayıflasın güçlü dursun onu bu yaptıklarına pişman etsin diye geçirdim içimden
İşte bunu yapabilecek irade cesaret lazım biz ne dersek boş
Aynen aslında bunu bi kadın çevresinden arkadaşından duysa hırslanır en büyük ceza olur heralde bence direk boşanmamalı

Bile bile Lades yapmissiniz bari şimdi onurunuzu kurtarın azmedin zayıflayin ve lütfen boşayın o adamı kendiniz ve çocuğunuz için ...

Boşan arkadasım bende sana yakın seyler yasadım tek bi farkla benim çocuğumda olmadı ve 10 yıllık evliyim suanda üç aydır ayrı yasıyorum sırf ilgisizlik ve bana tavrının değistigini anladığım zaman bende ondan vazgeçtim inan değmiyo ve bi kadın olarak asla kendini erkeklerin gözünde küçük düşürme zayıfla ve eskisinden daha bakımlı ol ve tekneyi bas gitsin:silah:

X