-
- Konu Sahibi dalgalandirandeniz
O çocuk baba sevgisi nedir bilmeyecek annesinin aşağılandığını görecek ilk modeldenÜstelik bide çocukları var
3.ayinda isteyerek hamile kalmış
Olan çocuklara oluyor
Yanlış seçeneği işaretlemiştirBoşanma diyen o 1 kişi kim acaba?
Canım yaşın gayet olgun bu kendine güvensizlik neden lütfen kendine gel bu eziyeti yapma kendine bırak git o evi o Adam'ı kilo ver işe gir dur ayakların üstünde kendine saygını kaybediyorsun yapma yazık degilmi sana lutfen Dünya'nın sonu gibi görme boşanmayı bir kapı kapanır Allah güzel Kapılar acar hatta üniv okumadıysan açıköğretimde güzel Bölümler var bir taraftan da oku lütfen ayağa kalk kendine gel destek al psikolojikBende bütün bunları düşündüm yaşlandığımda ne olacak ben bunlari haketmedim Sanki hiçbirşey yapmamış gibi davranmaya devam ediyor
Güleryüzlu olamıyorum ki ona annem yüzün böyle asık olursa adam tabi sana öyle olur dedi ama ben o yaptıklarından sonra onu görmeye dayanamıyorum ki zoraki gülümseme geçen gün eğer ben böyleysem diye iyi davrandım ama teşekkür ederim ben tokum demek yerine olmaz dedi kaba ya
Yürüyüş yapıyorum bisiklete biniyorum 7 kilo verdim 110 kiloyum boyum. 1 70 yasım 37 eşim 40
Bebeğini sağlıkla doğurursun İnşaallah tebrik ediyorum
Teşekkür ederim haklısın
İnsanın intikam duygularını tetikliyor değil miCanım benim öncelikle iyi bi zayıfla ideal kilona gel bu arada belli mesafede davran daha sonra hadi ayrılalım de ben seni beğenmiyorum sende onu eleştir hatasını anlar insan olmaya karar verir belki
Aynen aslında bunu bi kadın çevresinden arkadaşından duysa hırslanır en büyük ceza olur heralde bence direk boşanmamalıİnsanın intikam duygularını tetikliyor değil mi
Bebde zayıflasın güçlü dursun onu bu yaptıklarına pişman etsin diye geçirdim içimden
İşte bunu yapabilecek irade cesaret lazım biz ne dersek boş
Sanki sırf ben istiyordum.