Eşim aldattı hakaret etti sevmiyor beni

Boşanmalımiyim? Bosanmamalimiyim?

• Boşan

• Boşanma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün Tv reklamı tanıtımın olduğu altın bileklik reklamı vardı babam evlenme hediyesi mi aldın dedi
yok öyle birşey dedi
Gözüne soka soka dediğimiz halde böyle

hala evlilik yıldönümü diyorsunuz
anlamakta ve kabul etmekte niye bu kadar zorlanıyorsunuz
adamın sevgilisi var napsın evlilik yıldönümünü
siz eve kenar süsüsünüz

Bugün Tv reklamı tanıtımın olduğu altın bileklik reklamı vardı babam evlenme hediyesi mi aldın dedi
yok öyle birşey dedi
Gözüne soka soka dediğimiz halde böyle

ailenizle nişanlanma ve düğünde yaptığınız baskı gibi şimdi de hediye için mi baskı yapıyorsunuz
vallahi bazı kadınları hiç anlamıyorum
ayağına kapanıp sevgi ve hediye dilenin bari döngü tamamlansın

Evlenme sözünü ben açmadım evleneceğiz seninle dedi Aşıktım herhali böyle değildi parkta sana askımı ilan diyorum diye bağırmıştı Askım Askimcim canim hayatım canim eşim der evleneceğimiz zamanı hayal ederdik bana şiirler yazardı. Büyülenmiş bir masalın içinde gibiydim gözüm kapalı güvendim o kadar çok sarstı ki. Yanimdayken güvenemez oldum.
Annemler birbirimizi sevdiğimizi bildiği için yardımcı oldular
Annemlerde istemiyordu böyle adam olur mu dediler.

ben olsam evliyken kendime bakmaya başlarım kilo veririm ve kendime iş imkanı ararım.

1 sene kadar süre içerisinde bunu başarsanız ve adamın o kadınla fotosunu saklasanız bu arada da adamı safa yatıp rahata alıştırsanız (böylece delilleri daha az saklar) aldattığının kanıtlarını biriktirseniz o arada da annenizi hazırlarsınız boşanmaya kafa olarak.

sonra tazminat davasıyla boşansanız işiniz varken ve zayıf fıstık gibiyken.

hayatınıza muhteşem bir başlangıç yaparsınız.

hatta aldatmayın ama o arada arayışta olun gözünüz yeni aday arasın yani. belki gerçekten düzgün bir adam bulursunuz. hayatınıza güzel başlarsınız.

erkekler böyle yapıyor çünkü!

benim de 9 senelik ilişkim vardı adam uzman oldu başka ile yerleşti benden bütün desteği aldı düzeni kurdu sonra yeni sevgilisine geçerken benden ayrılmış.

insanlar böyle!

Zayıflamak o kadar kolay mı, niye zayıflayana kadar bekleyeceksiniz? Yol verin gitsin. Sonra zayıflarsanız zayıflayın. Sonuçta çocuk olduğundan sizin zayıf halinizi de görecektir. En başta evlenmeniz hataymış. Çektiğiniz kadar çekmişsiniz zaten. Daha fazla katlanmaya gerek yok

Kusura bakmayın ama anneniz çok yanlış düşünüyor. Tam tersi size destek olmalı. Herkes göç edecek bu dünyadan. Onu düşünürsek hiçbir şey yapmamız lazım. Eşiniz zaten bakmıyormuş çocuğuna. Üvey baba diye bir şey Yok. Ne adamlar var evleneceği kadına, çocuğuna sahip çıkan, ona abilik yapan. Keşke boşanıp evlenebilseniz. Ona muhtaç olmadığınızı da görür. Zayıflayayım sonra boşanayım demek daha fazla psikolojik baskıya katlanmak demek. Zayıflatacak olmaydınız bu 5 sene de zayıflardınız. O kadar kolay değildir yani. Bir an önce ondan kurtulun. Sonra zayıflayın, iş bulun, kaybettiğine şaşırsın. Annenizi ikna edin lütfen. Katlanamıyorum artık deyin ve bana göre de boşanayım mı diye buraya sormanıza bile gerek Yok. Tek yapılması gereken o. Ağır oldıysa kusura bakmayın. Hakkınızda hayırlısı

Yanıtlara yorumlara çok ihtiyacım var. Ya bana çocuğumu vermezlerse ya da boşanmak istemezse Eve gidesim yok. Bayramın ilk gününden beri annemlerdeyim 6 gün kadar evde kalıp geldim

Kendimi orada değerli hissedemiyorum kaybolmus gibiyim
Surekli temizlik yapan bir kayınvalide benim de ona benzememi istiyor kendi evi yetmiyor ben istemesem bile gelip benim evi temizliyor tamam iyi güzel temizlik sagolsun ama
Herseyden bahsediyor rahat bırakmıyor çok konuşuyor tv izleyemiyorum.
Biz balayına bile çıkmadık geçen sene bir tek tatile gittik onu da burnumdan getirdiler ilk gün ağlayıp durdum ve eşim olacak kişi orada da bana yanasmadi neymiş otel odasında rahat değilmiş Allah Allah ya
Herşeyi anlatayım ki ona gore bir karar verin benim icin
Yine yazacağım
Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Pislik herif ya kendini ne sanıyor acaba kendi ne ki seni küçük görüyor anlamıyorum ben nasıl vicdan bu Allah hiç mi vermemiş vicdan merhamet... Benimde şuan başımdan bi benzeri geçti. Benim sevgilimdi beni beğenmeyen ve terk etti. İyileşmeye çalışıyorum ama gururumu toplamak en zor olanı. Allah ikimizinde yardımcisi olsun. Seninki çok daha zor bi süreç tabiki. Resimlerinizi koyabilir misin sakıncası yoksa. Ama şunu diyim bu adam düzelmez çünkü merhamet yok. Bi insanda merhamet yoksa o insan herşeyi yapar!

Bu bir yıllık konu ve konu sahibi 1 yıldır aktif değil...

Beni sinir bastı okurken.
Bu kadar aşağılanmak nedir ya .
Bosa ve kesinlikle zayifla

Bunları çekmek zorunda değilsin.Ruhunda yaralar açılmasına izin verdiğin sürece,her geçen yıl daha da birşeyler alacak senden.Kendin için evladın için ayrılıp,psikolojik tedavş görerek hem zayıflayabilir,hem de diğer rahatsızlıklarından kurtulabilirsin.Kimsenin kimseye sebep ne olursa olsun hakaret etmeye,kötü davanmaya hakkı yok.Bu davranışlar biraz da hastalığını tetiklemiş.

Kilo vermek elinizde değil mi? Sizi zaten geçen sene aldatmış biri için şimdi boşanayım mı diye mi soruyorsunuz?

Bu adamla evli kalarak hayatı neden kendine zehir edesin ki ? Evli kalmak için tek bir sebep bile yok bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…