Eşim aldattı hakaret etti sevmiyor beni

Boşanmalımiyim? Bosanmamalimiyim?

• Boşan

• Boşanma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Adamın fiziksel özelliklerini beğenmediği en başından belliyken neden bu kadar hakareti işitmek yerine kilo verip afet olmakla uğraşmıyorsun. Sonra yolunu çizersin. kendin için bir şeyler yapmanın vakti gelmiş geçmiş bile.

adamı zorla evlendirmişsiniz kendinizle
ne beklıyordunuz ki?

adam baştan istememiş sizi

telefonuna ulaşamamışsınız, nişanına gelmemiş siz zorla evlenmişsiniz

he olan olmuş

yapıcı olmak istiyorsan
kendine meşgale bul (iş olur kurs olur) ev işi çocuk işi bitmez
nene gibi takılma evde çık dışarı kendeine meşgale bul parttime iş bul (işde çalışmak başta zorlasada 3.aydan sonra çok iyi geliyor insana)
devlet hastanesine diyetisyene git ve diyetisyenin dediklerini yap sağlığın için de kilo vermen gerekiyor

Yahu eski adam gidip yenisi gelmemiş adam zaten hep öyleymiş.
Kuzum sen bu adamdan boşan. Ne böyle evlilik ne böyle koca olur.
Siz bu beş para etmez karaktersizlere bu değeri nasıl verebiliyor hizmetciliğini yapabiliyorsunuz?
Evladım olsa sevmem böyle insanı!
Yine hakaret edecek, yine aldatılacaksın kızım sen.
Gel etme hayatının fazladan bir dakikasını bile bu adama verme.

Canım benim şundan ayrıl güzelce, dik dur al çocuğunu çek git. Sonra istersen kilo da ver kendine bak ama onun için değil kendin için. İş de bul kendine ama onun yüzüne bile bakma. Üzme kendini şunun için.

Ah her kadın biraz hırs yapsa neler başarabileceğini görür ben sizin yerinizde olsam koca denen hayvanın yüzüne bakmam gider spor yapar kilo veririm incecik olunca da gider bi iş bulurum sonra da adamın tam başını döndürdüğüm kıvamda tekmeyi basarım ama Eminim ki iki çift güzel lafa kanarsınız ben üç buçuk ayda 17 kilo verdim ki öyle obez kilolu değildim sadece daha fit ve güzel görünmek için yaptım isteyin siz de yaparsınız

Son düzenleme:
Ben kesinlikle boşanman taraftarıyım. Boşan ve yüzünü uzun bi süre mümkün olduğunca gösterme ve o esnada zayıfla. En son karşısına çıktığında ne kaybettiğini görsün. Diğer arkadaşlar zayıfla öyle boşan demiş ama benim fikrim biz bayanlar biraz fazla merhametliyiz sen zayıfladıkça onun ilgisi arttıkça bu boşanma gazı kalmaz bizde. O yüzden boşan

eşiniz sizle zorla evlenmiş.

daha doğrusu sürekli siz çabalamışsınız bu da ona cazip gelmiş.

sizi beğenmiyor ve artık evlenip ortaya da bir şey koymadığınız için hiç bir pozitif yanınız kalmamış bu yüzden hiç değilse çalışıp para kazansın diye düşünüyor.

niye bu kadar zorladınız ki keşke evlenmeseydiniz.

zorla bu kadar olur.

gerçekten sevilmeyi her insan hakeder kendinize bunu yapmayın bence.

Ayrılacaksanız kilo vermeyi beklemeyin.
Ayrılın sonra kendiniz için yapın ne yapıyorsanız..
Fazla kilolarınızı verin, psikolojik tedavinize başlayın, işe başlayın...
durumunuz pozitife gittikçe motive olursunuz, daha da hırsınız olur başarmak için.

D dalgalandirandeniz işte senin kocan. Denizi dalgalandıra dalgalandıra seni kaybetme çabası göstermiş. Ama sen hala anlamıyorsun. Ve hala o kocana iyi olmaya çalışıyorsun. İlk kilo ver ki, bu saatten sonra ne kaybettiğini anlasın

Önce zayıfla sonra yanıma yakismiosun ben senle mi evlenmişm de bas tekmeyi ama zayiflaki kurtuldum demesin sen giderken oda sürünsün affet diye

Bosanma diyen yuzde 4 sanirim once zayifla kendine guven sonra bosan diyenler yani boyle bi evlilige bosanma denemez diye dusunuyorum
Bende diger arkadaslara katiliyorum kilo verip oyle bosan hala seviyorsun belliki once psikiyatriste gitmen lazim seni asagilayan aldatan dövmeye kalkan seni tirnagini ucu kadar sevmeyen adami hala sevdigin icin bu patolojik bi durum olmus tedavi ol gerceklerle yuzles özguvenini kazan kilo ver is bul kursa git kendine bi cevre edin oyle bosan dicem ama icimden bi ses senin bosanmak istemedigini kocan seni sevsin diye elinden geleni yapmaya hazir oldugunu bosuna konustugumuzu soyluyo

Ben direk bosan sonra zayifla ve hayatini kur derdim. Madem bosanacaksa o cocugu sirf kocaya zayiflayincq guzel oldugunu gosterecek diye o cenderede 1 gun daha fazla tutmanin bence hic mantigi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…