Eşim aldattı hakaret etti sevmiyor beni

Boşanmalımiyim? Bosanmamalimiyim?

• Boşan

• Boşanma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın arkadaşlar bütün yorumları okudum gerçekten çok haklısınız.Tesekkur ediyorum.
Annem halen boşanma diyor Biz vefat ettiğimizde yalnız kalacaksın dedi.Allah korusun
Beni zamanında annemlerde uyardı söyledi herşeyi ileriyi gördüler ben o kadar aşık olmuşum ki görmek istememişim.
Evlenmeden önce bizimle tabi konuştular eşimin ailesi yardımcı olmayınca annemler yardımcı oldu sevenleri ayırmayalım deyip benim ne kadar çok sevdiğimi gördüler
anne belki hayatım daha iyi olacaktır belki bir daha evlenirim mutlu olurum dedim Çoçuğunu üvey babamı büyütecek öyle mi dedi
Yine yazacağım...
Lütfen aklınızdaki yazmaya devam ediniz

Kendimi neden çaresiz hissediyorum?
Psikolojim bozuldu ben ona kizip çocuğuma kızıyorum
Dün ağlarken kaynanam geldi neden ağlıyorsun ne oldu dışarıda çok dolaştında ondan mi oldu dedi
Hayır. Beni çok üzüyor bana hakaret ediyor beni kadın olarak görmüyor biz aylardir birlikte de olmadık beni beğenmiyor asagiliyor fil gibisin diyor yemeğe gelmiyor yanımıza diye saydım Aldattığını söylemedim beni o da kucuk goruyor zaten
Çok yoruluyor beyni yoruluyordur dedi
Dalga gecer gibi güldü
O zaman beyni yoruluyorsa benim ne sucum var bu iki güzel laf söylemesine engel değil eve geliyor dışarı çıkıyor geziyor saatlerce telefonla konuşuyor dedim
Bak bizde iliskiye girmiyoruz sımdi. ooo ben neler yaşadım dedi
Ben onunla konuşurum dedi gitti
Sonra geldiğinde kayınpedere anlatmış ağlıyor oğlan ilgilenmiyormuş diye demiş bana gülmüş

Nefret ediyorum sinen,susan pasif kadınlardan.Aklım almıyor bir türlü neden size zerre faydası olmayan adamları bu kadar baş tacı ediyorsunuz?Kiloluymuşsunuz ne kadar büyük mesele (!).Ya hu hayat bu bir şey olur bir deri bir kemik kalırsınız başka bir şey olur onlarca kilo alırsınız.Hayat arkadaşlığında bir sorun olunca arkadaşına çekme takıp düşürmek mi var anlamıyorum?Hadi eşiniz eğitilemez bir varlık da siz neden sizi değersiz hissettiren birine köle oluyorsunuz?Çünkü biz kadınlar daha iyisini bulamazmışız asla sevilemezmişiz gibi düşünüyoruz.O kadar yanlış ki.Hadi diyelim kimse sevmesin bizi dünyanın sonu mu gelecek?Her gün sizi çöp gibi hissttiren bir yaratıkla yaşamaktan daha iyidir sevilmemek.Lütfen böylelerinin egolarını tatmin etmeyin.Sinmeyin,kadınlığınızı unutmayın.cesır olun!

Yahu zayıflamak bir anda kolay mı arkadaşlar. Fazla bir miktar varsa hele kaç sene beklesin daha. Ne kadar devam edecek hakaret duymalar psikolojik baskılar. Bir an önce ayrılın sonra yolunuza bakın. Zayıflayın çalışmaya başlayın kendinizi değerli hissettirecek ne varsa yapın. Zaten siz kendi hayatınızı yoluna koymuşsanız gelse ne olur gelmese ne olur.

inanamıyorum ya okuduklarıma. gerçekten böyle "adam" lar var mı? çok yazık. nefes almaları bile zarar bu dunyaya. sizin adınıza o kadar kahroldum ki. böyle bi adamla evlenmiş oldugunuz için. allah düşmanımın başına vermesin, size de sabır versin.

öneriye gelecek olursam. öncelikle para kazanmanın bir yolunu bulun. ama sakın kazandıgınız paradan bir lira vermeyin o koca musveddesine. öncelikle bi psikologa görünmelisiniz mutlaka. senelerdir atlatılamayan olaylardan psikolojiniz iyi değil gibi.

sonra bi silkelenin lütfen kendinize gelin. en başta bir kadın ve anne oldugunuzu unutmayın.. guclu durun ayaklarınız yere saglam bassın. zayıflayın, kendinize bakın, ama o adam için değil kendiniz ve çocugunuz için.

lütfen tüm bunları yapın silkelenin ve dimdik durun. sonra da o insanla yollarınızı ayırın. mümkün oldugunca çabuk. çünkü o insana "insan" demeye bile dilim varmıyor.

edit: eğer çalışma imkanınız yoksa illa kocanız bi harçlık bişey veriyodur. vermiyosa da ihtiyacları bahane edin alın. biriktirin. kendinize zaman ayırın

Zayıflayıp boşanmak neden anlayamadım. Çok saçma. Boşan önce bi psikolojin düzelsin. Bu psikoloji ile kolay kolay zayıflayamazsın zaten. Boşandıktan sonra diyetisyen, spor salonuna gider hem sosyalleşir hem de zayıflarsın.

Ayrıca kusura bakma ama annen sırf ayrılmayasın diye saçmalıyor

+1

Sen ne yapmak istiyosn o onemli ama cocugunda bole parcalnms bi ailede buyumesin ya ayriln ikinz gecinn yada bu sekilde sursun.bian once diyetisyenden randevu al ve zayiflama calismalarina basla sen zayflamadgn surece ne psikolojin duzelir nede hsstalklarni yenebilirsin

Cumartesi günü bağıra bağıra bütün herşeyi söyledim haykırdım o kadar sinirlendim ki bütün bildiklerimi söyledim. O gün evlilik yıldonumumuzdu 5 senelik evlilikte hiç kutlamadı benim buna önem verdiğimi biliyor hatırlatmama rağmen insan olan özür diler bir çiçek alır cıktı gece yarısı geldi
Başka şeylerde yazacağım şuan yazamıyorum
Hepiniz çok haklısınız teşekkür ediyorum

Deniz:sen dunya guzeli bir insansin, analsilan o ki bir kuble sevgiye muhtacsin o yuzden onun pesinden suruklenip gitmissin. Kendine bunu yapma, cok ama cok gencsin Deniz, etraf bir suru erkek dolu, bu yaratikla dogmadin, onunla yaslanip olmek zorunda degilsin. Sana cesaret verecekse soyleyeyim;cevrem de bosanan kadinlar ve erkekler var, ve inan simdi ki iliskilerinde cok ama cok mutlular. Sen de korkma yalniz kalmaktan, hayata atilmaktan, bosan ve sonrada git tedavini ol ve ise gir. Bu adam senin ozguvenini yok etmis, yazik sana.

Canım topla kendini ve yoluna bak artık, sana değer vermeyen bu adamla daha fazla vakit geçirme. Yazık değil mi sana, sen muhtaç değilsin bu adama , İnan onsuz çok daha mutlu ve iyi olursun.

Su an çok sinirlendim.lutfen ama lütfen kilo ver . Kendine güvenin gelir.Boyle bir adamla ömür geçmez daha çok psikolojin bozulur .Sana böyle davranan adamdan uzaklaş.Sen yapmazsan o sana yapicak.Kendine değer verdikçe , etrafındaki degersizleri görürsün.Iste o zaman daha çok guclenirsin.Daha çok şey yazarından neyse çok sinir oldum eşine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…