Eşim, ailesi ve bebeğim

Sen uyu biz cocuguna bakalim teklifi igrenc bir tekliftir. Baya evine cocuguna cöktük biz ev bizim gibi davranicaz buna alişsan iyi olur demektir. O teklifle gelen cok yakinin harici bir kisiye verilecek tek cevap "defolup giderseniz ben de cocugumla koyun koyuna uyurum zaten" dir.

Tamam size bunu teklif ederlerse siz de cevabınızı aynen bu cümleyle verirsiniz o zaman. Ben söylenen cümleden sadece söyleneni anlıyorum kafamdan anlam yüklemiyorum

Ilk cocuk hamligi. 2.de kaşarlaniyosunuz merak etmeyin. Ben ne zaman dogursam bana kayinvalidemden gorünür. Kadinin girtlagina cökesim gelir. Cozumu onu kv olarak diil cocugumun babaannesi olarak gormekte buldum. (Yani ilkimde) Sonucta onun da oglunun cocugu. Surekli sevmek gormek istiyodur dedim. Ikincide acik acik yardim gerekirse cagiririm benim basima üsüsmeyin darlaniyorum dedim. Ben bu gibi durumlarda duzenli orta ayar huzursuzluktansa bi kerelik buyuk.huzursuzluk yasamak taraftariyim. Bu durumunuzda bi tek siz huzursuzsunuz. Oysa esinizin ailesi o da huzursuz olmali. Son kez uyarip sen soylemezsen ben soylerim diyeceksiniz. En son annesini karsiniza alip zirt pirt gelmeyin diyeceksiniz. Zaten sevmiyolarmis cok bisey kaybedeceginizi dusunmuyorum

Bu sorunları yaşayan çok oluyor sanırım.

Hatta sezaryen doğum yapacak kişilerin, planlanan doğum tarihini bilerek kimseye söylemediklerini okumuştum yakın zamanda.
Mantıklı mı bilemedim.
Aynı şehirde olanlar için diyorum özellikle.

Yooo abartı bişey göremiyorum. Çok sinir bozucu cidden. Mesafeye rağmen boylelerse yakın davransan kim bilir neler olacakmış

Ah seni çok iyi anlıyorummmm saçma sapan şeylerrr. O kadar çok haklısın ki. Benzer şeyleri yaşadım oğlum doğduğunda cocugum mışıl mışıl uyurken uyandırmaya çalışmalar sanki dünyadaki tek çocuk benim oglummus gibi saçma sapan çok seviyorum ölüyorumlar. Ben senden çok seviyorum senden iyi bakarım demeler. Ve senin yaşadığın benim durumumdan gerçekten daha fazla. Bende senin gibi aşırı mesafeliyim zaten o mesafeyi azalttığın an hazırlar hemen vıcık vıcık sırnaşmaya

Bencede mesela ben tam tersini yaşıyorum. Ve yalnızlık o kadar berbat bir şey ki. Yaşamadığı için bilmiyor. 1 sokak ötemdeler ve cok az geliyorlar minicik bebeğimi tek başima büyütüyorum.herkesin derdi farklı herhaldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…