- 7 Ekim 2013
- 948
- 1.555
- Konu Sahibi alwaysnforever
Çocuk baktırmak için yardım istemedim ben onlardan. Kendileri ben işe başlayınca bakacaklarını düşünüyorlar ortada konuşulmuş bir şey yok aslında henüz.Dışarıda basılıp eve gelinmesini zaten kimse istemez ama kalkıp bunun için halıları yıkamaya vermek fazla geldi. Bunun için eve birinin gelmemesini istemek de aynı şekilde. Çocuğum var evet. Bebekli kadına misafir gelen artık evi her şekilde görmeyi göze alacak demektir. Hiç kasmaya gerek yok.
E bebeğinizi görmek için geliyorlar zaten neden bebeğiniz yokken gelsinlerdi evinize? O zaman gelmiyorlarmış şimdi bebek var diye bebek için gelmek istiyorlar
Ben sizi anlamadım evet duş almaya zor vakit buluyorsunuz madem gelen eş ailesine siz bebeğe bakın ben banyo yapacağım diyemiyor musunuz? Sen uyu biz bakarız dediklerinde de kızıyorsunuz. Bu durumu avantaja çevirmek elinizde olan bir durummuş aslında. Yardım isteyene edilir siz de çocuk baktırmak için mecbur kalmışsınız ki yardım istemişsiniz bu şekilde devam ederseniz otur kendi çocuğuna bak demeleri olası ve haksız da sayılmazlar.
Kendi kendinize sinir stres olup durmuşsunuz. Biraz salsanız çok daha rahat edersiniz hala daha aynı kafa yapısında ilerliyorsunuz. Bu durum sadece size zarar.
Kimse benim kişisel alanımı ihlal edemez çünkü buna ben izin vermem. Eşimin ailesini de takıntı halini getirmedim sizin aksinize o yüzden inşallah aynılarını yaşarsın bedduanız mı temenniniz mi artık neyse havada kalıyor. Siz de sağlıcakla kalın
Sizin kişisel alanınız hiç ihlal edil(e)mediği için bu kadar rahat konuştuğunuzu düşünüyorum. Ben konuya böyle böyle şeyler oldu bunaldım daraldım bu sebeple de tahammülümün azaldığını kabul ediyorum yazmışım siz bana abartma diyorsunuz. Sonra da ben sizin yaşadıklarınızı yaşamam ben buna izin vermem diyorsunuz. E yaşamayacağınız şeye abartma yazmak kolay oluyor heralde.
Kimse evime gelmesin bebeği görmesin demedim ki ben? Her Allah'ın günü evimde birileri olmasın, sürekli çat kapı birileri gelmesin istemiştim sadece. Ben öyle rahat edemiyorum, siz ediyorsunuzdur kişisel bir tercih. Bunu bana niye çok gördüğünüzü gerçekten anlayamıyorum.
Var saydığınızın aksine geçinmeye gönlüm olduğu için kimsenin kalbini kırmak istemediğimden bu duruma geldik.
Biz babaanneye Max 2 haftada bir gidiyoruz zaten çocuğu görmesi için. Bu sebeple de onun bu kadar gelmesini garipsedim sanırım. Ancak daha ılımlı olmayı deneyeceğim. Paspas vs gibi başka bir öneriniz varsa da almak isterim.