• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ve tatil çıkmazı = cinsellik

Ekonomik olsun istiyorsanız Apart tutun. Yemeğinizi kendiniz yapın veya dışarıda yiyebilirsiniz. Gündüz vaktinizi denizde veya çevrede görülecek yerlerde değerlendirirsiniz akşam da çarşı veya sahil gezmesi yaparsınız.
Geçen sene Eylülün ortasında Didim’de apart tutmuştuk. Pandemiden dolayı otel tercih etmemiştik. Keyifli bir tatil olmuştu.
Pandemi zamanında akraba akraba gezmek çok mantıklı değil. Şahsen ben öyle misafir istemem.

Balayı yapmamışsınız. Sonrasında tatil yapmamışsınız. Bu sene de erken rez falan yok. E Eylül fiyatına hala pahalı diyorsunuz. Demek ki tatil kültürünüz yok.
Herkesin olmak zorunda da değil.
Yapmayın tatil falan. Herkes yapmak zorunda da değil. Akraba gezmesi de pandemi döneminde otellerden vs daha riskli zaten

akraba gezmesi zaten çok da ucuza gelmiyor
bir kere giderken elin bomboş gidemiyorsun
bir kere mangal yapılsa eti/içkisi -eğer kullanılıyorsa- yok iki üç kahvaltılık alayım derken zaten bir masrafı var.
Yol parası da sizden gidecek. Bir de üstüne hizmeti... İlla çaya kahveye yardım edeceksiniz, siz 2 onlar 2 olsa etti 4.
Yazlıksa eğer, yazlıkta çay kahve muhabbeti bitmez, bulaşık hiç bitmez
ay yazarken daraldım. Eşiniz 10 tavır alıyorsa siz 100 alın ve gitmeyin.

Böyle tatil mi olur eziyet gibi. Evimde otururum daha iyi. Esin laftan anlamiosa birak gitsin elin evine bi basina. Bu ne gelio derler ikincide. Pandemi de bitmis degil ayrica bu ne rahatlik. Bu adamla ömür geçmez sen fazla anlayışlisin yazik etmissin kendine bu zihniyetle evlenerek. Ve tabiki sen istemiosan onun hatrina sevisecek degilsin ne münasebet.

Akrabaların bundan haberi var mı? 🥴

Sizde "eşim önce kalmayız sonra kalırız dedi😀" diyorsunuz
Rest çekememişsiniz ki, adam da kabullendiniz sandı izin falan da almışsınız işten
Ben otel ayarlamadan izne çıkmazdım
Biz burada ne yazarsak yazalım siz gideceksiniz bence
Ayrıca konunuzda gidip 3 gün kalmayı değil hep beraber gezilmesini dert etmişsiniz
Onlar da bizle geliyor diyerek
Yani 3er gün sizin kafanıza da yatmış
Ama yorumlardan sonra bende istemiyorum kalmak falan diyorsunuz :)
Çekirdek aile gezme derdinden konu cinselliğe gelememiş bile, 3er gün kalıcaz ne ara cinsellik yaşıcaz diye yazsaydınız konu patlardı ama ona sıra gelmemiş 😬

Ben zaten akrabalara gıtmek ıstemıyorum kı. Bunun tatıl degıl akraba zıyaretı oldugunu da soyledım ama anlamıyor. Parayı resmen kıralık arabaya benzıne verecek ve yıyıp ıcmek demıssınız ama bız en son gıttıgımızde hep dısarıda yedık ve toplu gıdıldı kımsenın elı cebıne gıtmedı tum odemelerı eşim yaptı yani öyle evde yemek pıssın bız bedavadan yıyelım durumu olmadı. Tam tersi gittiğimiz kişiler kendilerine tatil ilan etti hem bizle gezdi hem bedavadan yıyıp içti :D henüz aramamış bile bu pandemi de akıl karı değil tabiki. He aklıma gelen atıyorum çanakkaleye mi gittik biraz gez bin arabaya baska ile git orayı da dolaş istikamet akraba evıne geldıyse ugra bır gor hadı dısarı mı cıkılıyor cık ama yatıya kalma aksam olunca bın arabana dus yollara.. tabi cocukla bu dusuncem de ne kadar saglıklı emın degılım ıkımız olsaydık kolaydı ama cocuk bu durumdan bıle sıkılabılır

Akrabaların bundan haberi var mı? 🥴

Sizde "eşim önce kalmayız sonra kalırız dedi😀" diyorsunuz
Rest çekememişsiniz ki, adam da kabullendiniz sandı izin falan da almışsınız işten
Ben otel ayarlamadan izne çıkmazdım
Biz burada ne yazarsak yazalım siz gideceksiniz bence
Ayrıca konunuzda gidip 3 gün kalmayı değil hep beraber gezilmesini dert etmişsiniz
Onlar da bizle geliyor diyerek
Yani 3er gün sizin kafanıza da yatmış
Ama yorumlardan sonra bende istemiyorum kalmak falan diyorsunuz :)
Çekirdek aile gezme derdinden konu cinselliğe gelememiş bile, 3er gün kalıcaz ne ara cinsellik yaşıcaz diye yazsaydınız konu patlardı ama ona sıra gelmemiş 😬
o beni akraba evıne goturunce cınsellıgı anca ruyasında yasar :D o yüzden bunu dert edemıyorum kendı dusunsun :D

Akraba evinde tatilmi olur napicakdiniz butun gun tek basiniza gezip aksam yatmayami gitceksiniz? Esinizde az belesci degil o is olmaz ayrica cocugu oyle idare edemem boyle idare edemem diye dusunerek zaten tatil yapamazsiniz

o beni akraba evıne goturunce cınsellıgı anca ruyasında yasar :KK70: o yüzden bunu dert edemıyorum kendı dusunsun :KK70:
Hala gidecek misiniz yani 😂
Parayı resmen kıralık arabaya benzıne verecek ve yıyıp ıcmek demıssınız ama bız en son gıttıgımızde hep dısarıda yedık ve toplu gıdıldı kımsenın elı cebıne gıtmedı tum odemelerı eşim yaptı yani öyle evde yemek pıssın bız bedavadan yıyelım durumu olmadı. Tam tersi gittiğimiz kişiler kendilerine tatil ilan etti hem bizle gezdi hem bedavadan yıyıp içti :KK70:
Akrabalar da olaya uyandıysa el altından konaklama ücretinin acısını çıkarıyorlardır onlar da kendilerince haklı :D
Hatta eşin arayıp geliyoruz dese "oo Xler geliyormuş yine 3 gün dışarda ziyafet var" diyecekler kimbilir 😆

Benim bildiğim tatil otelde kalınır, gezilir vakit geçirilir. Siz çekirdek aile olarak akrabalara gidiyorsunuz yani bu bana göre tatil değil. Düsünceleriniz çok gereksiz geldi.

Eşiniz gitsin dolaşsın gezsin. Siz çocuğunuzla vakit geçirin madem.

Ayrıca lütfen tatil ayağına akrabanın bilmem nesin kimsenin evine gitmeyin. Emin olun onlarda ağırlamaktan memnun değillerdir.

Back