Merhaba arkadaşlar buradaki bazı arkadaşların tarafsız yorumlarını önemsiyorum.
Öncelikle 2 yıllık araba sahibiyiz ben de eşim de çok temkinliyiz dikkat ediyoruz trafik kurallarına,önceliğimiz daima insan hayatı..acele etmemek ve emniyet kemeri takmak bizim için çok önemli.
İlk yıl şehiriçinde de emniyet kemeri taktırıyorduk çocuklarımıza ki mesafe aşırı az ve çoğu gittiğimiz yer sokak arası olmasına rağmen..Arabayı Kullanan ve yan koltukta oturanı söylemiyorum bile..
Şimdi geçen yıl yazın annemlere gelecektim ve kv sizinle geleceğim orda akrabam var dedi..Ben de emniyet kemeri konusundakini hassasiyetimi belirttim yol 4saatlik ve olmaz dedim kusura bakma dedim
(3çocuk 3kemer var) yanlış mı bilmiyorum ama kaç bin km yol gittik tatillere 1dk lık dahil çıkartırmadım,korkuyorum tedbirli olayım gerisi Allahtan diyorum…
Neyse şimdi eşimin memleketinde annemin akrabası vefat etti ben de sömestir sebebiyle burdayım (uzak akraba ve abisinin kaynanası oluyor) annem de gidip gelip ben de geleceğim sizle diyor ben de hem uzak akraba hem de emniyet kemeri konusundakini hassasiyetimi biliyorsun hem de kv için geçen yıl olmaz demiştim şimdi sana tamam dersem hem eşime hem onlara ayıp etmiş olurum dedim bozuldu hatta anladığım kadarıyla kırıldı da..
Boşver götüreyim dersem bu böyle gider,o ister karşı taraf ister kurtulamam..
Sonuçta sırtımda götürmüyorum tamam ama korkuyorum sanki bi kaza olsa 3 çocuğum da ölecekmiş gibi..Ki hepimiz de biliyoruz emniyet kemerinin önemini ama annem tutturmuş ecel geldiyse evde de ölebilirler vs vs
Siz olsanız 4saatlik yol ama dar ve tırların yoğun olduğu bu yolda tehlikeyi göze alıp her iki tarafı da taşır mısınız?
Sizce haksız mıyım kısa ve öz ? Emniyet kemeri hassasiyetim abartılı mı annem abartılı buluyor ve ayıplıyor?