• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile nasıl iletişim kurabilirim.🙄😔

Yani çok üzgünüm, konunuz sanki geçmişin derinliklerinden geliyor gibi ama 2015 yılında yaşanmış yani.
Eşiniz size nazaran kazık kadarmış, askerliğini falan yapmış, 8 yaş çok fazla o yaş grubu için.
Diyecek çok şey var da sizi daha fazla üzmekten başka bir şeye yaramaz yazacaklarım.

Tekrar çok geçmiş olsun.
Üzgünüm 😪

Kaynimda hiç eşini savunan biri değil kaynanam bilerek yapıyor eltimi borç içine soktu eşi burnundan getirdi kaynanamin bunu bilerek yaptığı birsey
Bundan sonra elinizi eteginizi cekin. Mesafe koyun. Kuserse kussun kafaniz rahat eder en azindan. Sizden bir beklentiye girerse de acikca yapamam diyin. Ciddi bir hastalik gecirmissiniz artik kendimi dusunucem, kendimi yormayacagim, uzmeyecegim kimsede kusura bakmasin bu hayata bir kere geliyorum deyin.

Merhaba hanımlar, konuya nasıl başlarım bilmiyorum ama ben tam 10 yıldır evliyim ve kayınvalidem,in ilk geliniyim. Bir de eltim var 'o kayınvalidem' in en sevdiği gelini ben kayinvalidemin çocuklarını büyüttüm bayram tatiline giderdi ben sanki iki çocuğumla birlikte birde onun çocuklarına bakardım eşim ile hiç vakit geçiremezdim tatil bitince kayınvalidem gelir di bir teşekkür etmezdi bana bir sürü vs bunun gibi bir çok davranışları olmuştur.bir eltim geldi bana yapılan hiç bir şey ona yapılmadı 3 ay boyunca hamile iken eltim mutfağa girmedi tabiki saygı duyarım rahatsız olabilir ama bende hamile iken rahatsız dim kanama olurdu doktor bana yat 3 ay senin yapman gerek derdi kaynanam bana ben tarlalarda doğurdum ne yatması derdi bana iş tuttururdu eltime de 3 ay mutfağa girdirmedi kendi evinde baktı el üstünde tuttu ben birçok işini yaptım her bayram camını silerdim evini temizlerdim hiç saygısızlık yapmadım hiç görümcem yok çocuklarına pastalar börekler yaptım ama yaranamadım yada sevilemedim bilmiyorum şimdi de kanser oldum 10 ay kemoterapi gördüm bi günden bi güne aman kızım napiyorsun çocuklarına kim bakıyor demedi ölümün nasıl geleceği belli olmaz imtihan dedi yüzüme karşı eltime o kadar iyi davranıyor ki umreye gittim kaynanam da vardı eltim yoktu orada bile her yerde özellikle yanıma yaklaşınca eltimin adını sayıklıyor her şeyde gelinim gelinim alışveriş de önüne gelse doldurdu eltiniz nasıl diye soracak olursanız eltim aşırı saygısız biri kaynanamın arkasından atıp tutar yüzüne de işine gelmediği cevabı verir . Bende herseyi alttan alırım saygısızlık yapmam ama çok zoruma gidiyor ne yapacağım bana lütfen akıl verin
Çok geçmiş olsun. Uzak durun hepsinden, size iyi gelen şeylere odaklanın lütfen. Eşiniz anlayışsız davranırsa ve imkanlariniz uygunsa onu da koyun kapıya gitsin. Bu kısacık hayat öyle insanlar için ziyan edilemez.

Her şeyi verince, hiçbir şey oluyoruz. 😑
Kendi kıymetimizi kendimiz belirliyoruz.
Düşünce yapımızın değişmesi gerek. 😐

Artık odağını kendine çevir. Esine evlatlarına yönel. Kapını kapat, onlar dışarıda kalsın.

Back