Merhaba hanımlar, konuya nasıl başlarım bilmiyorum ama ben tam 10 yıldır evliyim ve kayınvalidem,in ilk geliniyim. Bir de eltim var 'o kayınvalidem' in en sevdiği gelini ben kayinvalidemin çocuklarını büyüttüm bayram tatiline giderdi ben sanki iki çocuğumla birlikte birde onun çocuklarına bakardım eşim ile hiç vakit geçiremezdim tatil bitince kayınvalidem gelir di bir teşekkür etmezdi bana bir sürü vs bunun gibi bir çok davranışları olmuştur.bir eltim geldi bana yapılan hiç bir şey ona yapılmadı 3 ay boyunca hamile iken eltim mutfağa girmedi tabiki saygı duyarım rahatsız olabilir ama bende hamile iken rahatsız dim kanama olurdu doktor bana yat 3 ay senin yapman gerek derdi kaynanam bana ben tarlalarda doğurdum ne yatması derdi bana iş tuttururdu eltime de 3 ay mutfağa girdirmedi kendi evinde baktı el üstünde tuttu ben birçok işini yaptım her bayram camını silerdim evini temizlerdim hiç saygısızlık yapmadım hiç görümcem yok çocuklarına pastalar börekler yaptım ama yaranamadım yada sevilemedim bilmiyorum şimdi de kanser oldum 10 ay kemoterapi gördüm bi günden bi güne aman kızım napiyorsun çocuklarına kim bakıyor demedi ölümün nasıl geleceği belli olmaz imtihan dedi yüzüme karşı eltime o kadar iyi davranıyor ki umreye gittim kaynanam da vardı eltim yoktu orada bile her yerde özellikle yanıma yaklaşınca eltimin adını sayıklıyor her şeyde gelinim gelinim alışveriş de önüne gelse doldurdu eltiniz nasıl diye soracak olursanız eltim aşırı saygısız biri kaynanamın arkasından atıp tutar yüzüne de işine gelmediği cevabı verir . Bende herseyi alttan alırım saygısızlık yapmam ama çok zoruma gidiyor ne yapacağım bana lütfen akıl verin