Merhaba hanımlar,
3,5 yıllık evliyim 1 kızım var 2 yaşında :) Pandemiden dolayı iş ev arasında gidip geldik eşimle evlendiğimizden beri öyle tatil yapma şansımız olmadı gittiğimiz yerler ya günü birlik oldu ya da düğün vs sebepler için gidip akraba evinde 1 2 hafta kalarak geçti. Balayına da gidememiştik işlerimizi ayarlayamadığımız için o yüzden tatil özellikle baş başa tatil içimde kaldı şimdi çocuk var ki onla gitmeyi istiyorum çocukta evde büyüdü düzgün yer görmedi vs vs..
Uzun lafın kısası eylülün ortalarına yıllık izinleri ayarladık eşimle ama nereye gidicez vs net değildi sonra akrabalarının bulundugu ıllerı yazarak hepsine gideriz 3er günden kalırız dedi. Başta sıcak baktım dedim iyi çocukta kalabalıga alısır degısıklık olur hem gormedıgım yerler dıye ama zaman yaklastıkca ben gıtmekten vazgecmeye basladım. Hem çocukla araba da yolculuk nasıl olur alt degısım vs bılmıyorum ki bir kaç kez bulundugumuz yerde piknik alanına gidelim dedik arabada ne uyudu ne alt değiştirmeme izin verdi çok zorlu geçmişti ki şimdi öyle değil uzun yola gidilecek ve ben başa çıkabilir miyim endişe ediyorum.
2 kafama taktığımsa çekirdek aile olarak gezemıcez gibime geliyor. Böyle düşünme sebebım dugun için gittiğimiz de eşimin akrabaları ile her yere beraber gitmiş beraber donmustuk yanı 1 günümüz bile ayrı geçmedi sağolsunlar ki o zaman 1 yıllık evlı bıle değildik. Şimdi de öyle olur diyorum gitmek istemiyorum. Ama eşim öyle olmaz diyemiyor ama oraya gitmekte ısrar ediyor sen gelmesen de ben giderim 1 hafta diyor. Ben kafa dinlemek ailemle baş başa olmak istiyorum ister gezerım ıster yatarım ıster kalkarım topluluğa baglı kalmak ıstemıyorum. Ama anlatamıyorum ya da o anlamak ıstemıyor. Beni memnunıyetsızlıkle sucluyor oysa o her gectıgımız yerde mola verıp benı dolastırcakmıs cocukla da ne dolasırız ya
bu konu çok kafamı mesgul edıyor esım akrabalarına tavır koyamaz ben koysam kötü gelin olurum ne yapmak lazım otel vs bulsak suan cok pahalılar yanı ya akrabalrına gıtcez ya evde oturucaz