• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ve tatil çıkmazı = cinsellik

Benim bildiğim tatil otelde kalınır, gezilir vakit geçirilir. Siz çekirdek aile olarak akrabalara gidiyorsunuz yani bu bana göre tatil değil. Düsünceleriniz çok gereksiz geldi.

Eşiniz gitsin dolaşsın gezsin. Siz çocuğunuzla vakit geçirin madem.

Ayrıca lütfen tatil ayağına akrabanın bilmem nesin kimsenin evine gitmeyin. Emin olun onlarda ağırlamaktan memnun değillerdir.
Gidenlerde memnun değil ki

Hem akrabalarin evinde kalip hem gezmeye yalniz gidip onlarda sizle gelirse trip mi atacaksınız? yok artık.

7 yıllık evliyim. annem babam disinda kimsenin evinde yatili kalmadım. kayınvalidemler de 3 kere felan yatılı kalmışımdır. (ayni sehirdeyiz)

Pandemi zamanı ev is arası dediğinizden yola cıkarark sizde calisiyorsunuz herhalde. kari koca calisan genc cift olarak bir pansiyon da mı tutamıyorsunuz?

Peki evlerinde tatil(!) yapmayı planladığınız akrabalarinizin sizin tatil(!) planınızdan haberi var mı? 3 gun hem size hizmet edecekler sonucta yatagiydi yemegiydi.

Bu arada kiziniz 2 yasina gelene kadar hic araba yolculugu yapmamanizda tuhaf geldi bana. kucuk oglum 5 aylikken yurtdısı seyahatine gittim. kucum oglum 2 aylikken (yani 1 ay önce) Bolu abant-Karabuk safranbolu- Bartın amasra turu yaptık.

her benzinlikte bebek bakim odasi var. aciktigi zaman arabanin icinde emzirdim. arabamızın camları siyah filmli ici gozukmuyor. hic emzirecek yer bulamazsam mama vardi yanimda mama yaptım verdim.

Tatil anlayışınızı degistirin. insanları rahatsiz etmeyin. internetten arastirin temiz butik oteller var onceden rezervasyon yaptirip gidin. Gezmek istiyorsanız biraz paraya kıyacaksınız. hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor.

Merhaba hanımlar,

3,5 yıllık evliyim 1 kızım var 2 yaşında :) Pandemiden dolayı iş ev arasında gidip geldik eşimle evlendiğimizden beri öyle tatil yapma şansımız olmadı gittiğimiz yerler ya günü birlik oldu ya da düğün vs sebepler için gidip akraba evinde 1 2 hafta kalarak geçti. Balayına da gidememiştik işlerimizi ayarlayamadığımız için o yüzden tatil özellikle baş başa tatil içimde kaldı şimdi çocuk var ki onla gitmeyi istiyorum çocukta evde büyüdü düzgün yer görmedi vs vs..

Uzun lafın kısası eylülün ortalarına yıllık izinleri ayarladık eşimle ama nereye gidicez vs net değildi sonra akrabalarının bulundugu ıllerı yazarak hepsine gideriz 3er günden kalırız dedi. Başta sıcak baktım dedim iyi çocukta kalabalıga alısır degısıklık olur hem gormedıgım yerler dıye ama zaman yaklastıkca ben gıtmekten vazgecmeye basladım. Hem çocukla araba da yolculuk nasıl olur alt degısım vs bılmıyorum ki bir kaç kez bulundugumuz yerde piknik alanına gidelim dedik arabada ne uyudu ne alt değiştirmeme izin verdi çok zorlu geçmişti ki şimdi öyle değil uzun yola gidilecek ve ben başa çıkabilir miyim endişe ediyorum.

2 kafama taktığımsa çekirdek aile olarak gezemıcez gibime geliyor. Böyle düşünme sebebım dugun için gittiğimiz de eşimin akrabaları ile her yere beraber gitmiş beraber donmustuk yanı 1 günümüz bile ayrı geçmedi sağolsunlar ki o zaman 1 yıllık evlı bıle değildik. Şimdi de öyle olur diyorum gitmek istemiyorum. Ama eşim öyle olmaz diyemiyor ama oraya gitmekte ısrar ediyor sen gelmesen de ben giderim 1 hafta diyor. Ben kafa dinlemek ailemle baş başa olmak istiyorum ister gezerım ıster yatarım ıster kalkarım topluluğa baglı kalmak ıstemıyorum. Ama anlatamıyorum ya da o anlamak ıstemıyor. Beni memnunıyetsızlıkle sucluyor oysa o her gectıgımız yerde mola verıp benı dolastırcakmıs cocukla da ne dolasırız ya :KK70: bu konu çok kafamı mesgul edıyor esım akrabalarına tavır koyamaz ben koysam kötü gelin olurum ne yapmak lazım otel vs bulsak suan cok pahalılar yanı ya akrabalrına gıtcez ya evde oturucaz
En güzeli ailelere uzakta bir tatil beldesine gitmek. Çocuğunuz sorun çıkarıyorsa uçağı da tercih edebilirsiniz. Benim çocuklar da yolda sorun çıkarırlar hep. Gezmek de hiç istemezler. Sadece aquaparklı havuzda vakit geçirirler. Denize bile sokamayız.Bu nedenle gezme işlerini hep erteledik. Bazı çocuklar daha uyumlu ana bizim çocuklarla yalnızca otelde vakit geçirebiliyoruz.

Hem akrabalarin evinde kalip hem gezmeye yalniz gidip onlarda sizle gelirse trip mi atacaksınız? yok artık.

7 yıllık evliyim. annem babam disinda kimsenin evinde yatili kalmadım. kayınvalidemler de 3 kere felan yatılı kalmışımdır. (ayni sehirdeyiz)

Pandemi zamanı ev is arası dediğinizden yola cıkarark sizde calisiyorsunuz herhalde. kari koca calisan genc cift olarak bir pansiyon da mı tutamıyorsunuz?

Peki evlerinde tatil(!) yapmayı planladığınız akrabalarinizin sizin tatil(!) planınızdan haberi var mı? 3 gun hem size hizmet edecekler sonucta yatagiydi yemegiydi.

Bu arada kiziniz 2 yasina gelene kadar hic araba yolculugu yapmamanizda tuhaf geldi bana. kucuk oglum 5 aylikken yurtdısı seyahatine gittim. kucum oglum 2 aylikken (yani 1 ay önce) Bolu abant-Karabuk safranbolu- Bartın amasra turu yaptık.

her benzinlikte bebek bakim odasi var. aciktigi zaman arabanin icinde emzirdim. arabamızın camları siyah filmli ici gozukmuyor. hic emzirecek yer bulamazsam mama vardi yanimda mama yaptım verdim.

Tatil anlayışınızı degistirin. insanları rahatsiz etmeyin. internetten arastirin temiz butik oteller var onceden rezervasyon yaptirip gidin. Gezmek istiyorsanız biraz paraya kıyacaksınız. hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor.
Eşim güvenlik izni doğru dürüst yok hele pandemi de kapanmaları bahane edip patronlarımız onu da beni de ekstra çalıştırdı yani geçen sene zaten izin kullanmamıştık bu sene kullanma şansımız oldu o da eşimin inadı yüzünden heba olacağa benzıyor. Henüz haberleri yok ki olmalarına izin vermeye de nıyetım yok cunku haber verınce bu sefer neden gelmedınız vs vs olacak. Ben gıtmıcem ama onun gtmesını de ıstemıyorum ıstanbuldayız ve burada gıtmedıgım yerlere bıle gıtsem oradakınden daha ıyı zaman gecırecegımı dusunuyorum

Ben zaten akrabalara gıtmek ıstemıyorum kı. Bunun tatıl degıl akraba zıyaretı oldugunu da soyledım ama anlamıyor. Parayı resmen kıralık arabaya benzıne verecek ve yıyıp ıcmek demıssınız ama bız en son gıttıgımızde hep dısarıda yedık ve toplu gıdıldı kımsenın elı cebıne gıtmedı tum odemelerı eşim yaptı yani öyle evde yemek pıssın bız bedavadan yıyelım durumu olmadı. Tam tersi gittiğimiz kişiler kendilerine tatil ilan etti hem bizle gezdi hem bedavadan yıyıp içti :KK70: henüz aramamış bile bu pandemi de akıl karı değil tabiki. He aklıma gelen atıyorum çanakkaleye mi gittik biraz gez bin arabaya baska ile git orayı da dolaş istikamet akraba evıne geldıyse ugra bır gor hadı dısarı mı cıkılıyor cık ama yatıya kalma aksam olunca bın arabana dus yollara.. tabi cocukla bu dusuncem de ne kadar saglıklı emın degılım ıkımız olsaydık kolaydı ama cocuk bu durumdan bıle sıkılabılır

Gezmeye gittigim hic bir ilde orada akrabama varsa bile uğramam. Sorarlarsa sizi rahatsiz etmek istemedik derim.

onlarda size kulfet olmuş sizde onlara. Ne gerek var cumbur cemaat gezip zorlastirmaya.

oteller esinize pahalı geliyorsa ögretmen evi polisevi orman bakanliğı misafirhanesi gibi misafirhaneler var gecelegi 200 lira civarı internetten bakın yorumlara temiz olanların arayip yer ayirtın. Akrabalara felanda haber vermeyin. hem onlara külfet olmasin hem size.

Akrabada 3er gün kalacagıma bimden çadır alır çadırda kalırım kafam rahat olur. Ne saçma bir emrivaki tatil diyorsunuz akrabalarda 3er gün kalmak nedir. Eşinizle konuşurun otel pansiyon apart ne uygun olursa ayarlasın bu şekilde eziyet olur herkese sizede

Akraba gezmek tatil değildir, adı üstünde gezmedir. Oteller pahalı filan demişsiniz, maddi durumunuz otel / motel / pansiyon tatili için müsait değilse ya evde oturacaksınız, ya da akraba gezmesi yapılacak doğal olarak. Bu konuda bir karar vermelisiniz.

Gittiğiniz evlerde hem insanların evinde kalıp hem de siz gelmeyin biz yanlız gezeceğiz diyemezsiniz, eşiniz de diyemez doğal olarak. Evlerinde kalıyorsanız beraber gezilir çünkü insanların evleri sadece uyuyup uyanıp, yiyip içeceğiniz sonra da siz evde bekleyin biz gezip geleceğiz, bizimle gezemezsiniz diyeceğiniz konaklama tesisi değildir

Yok eğer paranız var da eşiniz otel tatili yerine akrabalarla cümbür cemaat gezmek istiyorsa o konuda oturup konuşun ve sakince anlatın. Üç gün başbaşa bir otel tatili + üç gün de akraba ziyaretleri gibi bir orta yol da bulabilirsiniz pekala.

Cinsellik konusunun ceza olarak kullanılmasını doğru bulmasam da insani anlamda küsken ve sinirliyken sevişmek istememeyi anlarım. Ama bunu eşe her tartışmada ceza ve engel olarak sunmak evlilikteki olumlu enerjiyi bozabilir ve eşlerin arasında soğukluğa yol açabilir. Bunlara da dikkat edin derim

Akrabada 3er gün kalacagıma bimden çadır alır çadırda kalırım kafam rahat olur. Ne saçma bir emrivaki tatil diyorsunuz akrabalarda 3er gün kalmak nedir. Eşinizle konuşurun otel pansiyon apart ne uygun olursa ayarlasın bu şekilde eziyet olur herkese sizede
Bencede. Gidin sahil şehrine, atın çadırları. 3 4gün kalsanız kendinize gelirsiniz. Akrabaya git orda iş yap, onlarla ilgilen. Bu tatil degi, akraba gezmesi

Akrabalar da yolunuzu gözlemiyordur aslında. Kimse evinde yatılı misafir ağırlamaya can atmaz hem de bebekli.
O kadar yol yapıp harcayacağınız paraya yakında bir otele gidip belki daha kısa bir tatil yapın bence. Eve yorgun bıkkın sinir içinde dönmektense kısa bir tatil yapın daha iyi. On gün kapı kapı gezmekteyse iki gün tatile razı olduğunu söyle. Kendisi bilahare gider çok istiyorsa.

benim tatil anlayışımın yanından geçmiyor bu düşünce fakat siz buna tatil diyorsanız bana laf düşmez. fakat tabi ki insanların evine gidiyorsanız, onlar olmadan gezmeyi de düşünmeyeceksiniz. şahsen benim evime akrabalar gelecek, yatak açacağım ağırlayacağım sabahına da ben yokmuşum gibi gezmeye gidilecek :KK48: ee kimse enayi değil. ben akrabalara zorunlu olmadıkça kalmaya zaten gitmem, gitmeye de karşıyım. durumum varsa her şey dahil tatilimi yaparım, pansiyona yetiyorsa pansiyona giderim. hiçbirine yetmiyorsa günübirlik çıkar gezer evime geri gelirim.

Apart kiralayin gunlugu 50 tl falan akrabalarda kalmaktan daha iyidir

Back