Ben zaten başta kabul etmekte hata yaptım o da şimdi ben giderim sen gelme o zaman diyor. Kavga da ettim güzelce de anlattım anlamadı kafasına takmıs bır kere. Akrabalarını bunun kadar sevenı bende gormedım sahsen ben bayram da bıle zor gıderım kı pandemıyı bu sebeple sevmıstım kımseye gıtmedıgım ıcın. Kalmayı da sevmıyorum kı cocukla ekstra zor gece cok uyanıyor aglıyor kımse cekmek zorunda degıl ama şu var oraya gıttgımde bana kımse hızmet etmıcek aksıne ben hızmet eden taraf olucam cunku evlerıne gıtmeyı hayal ettıgı kısıler yasca buyuk ve orada her ıs bana bakıyor onları alıp gezdırme de bıze bakıyor bu yuzden dıyorum. Yani bize aa hadi şuraya gıdelım dıyorlar halıyle hesap bıze kalıyor oyle evlerını acıyorlar dıye dort donuyorlar sanmayın aksıne bız degıl onlar kendıne ızın vermıs oluyor. Ben zaten çalışan biriyim ki kafa dagıtmaya ıhtıyacım var cocuk zaten benı yoruyor aksam eve gel cocukla ılgılen kı benm cocugum oyle uslu da degıl yanı gıtsek evı dagıtıcak belkı cogu seyı kıracak ben mılletın esyası ıcın cocuguma bagırmak zorunda kalıcam belkıde evımde olsa kırsın etsın derım ama baskasının malına bunu dıyemem ama kocam olacak herif bunu anlamıyor ya dıyorum bır otel tutalım 1 hafta mı tamam kalalım bı degısık olsun. Sonra hadı cok mu zıyaret etmek ıstedın tamam gıdelım ya ugrayalım gecerken ya 1 gun kalalım senınde gonlun olsun dıye dıyorum yok.
Bir de neymıs her yerı gezdırcekmıs arabada uyuyacakmısız da uyanınca mısal mersındeysek orayı gezıcez aksam yıne araba kullancakmıs tek sofor olarak uzun yola cıkmak nasıl bır dusuncedır bunu da otobus ucak vs ıstemıyor sebebı vırus varmıs eee arkadas mılletın evınde kalırken vırus yok mu resmen yaz sezonu turıstler gelınce covıdın cıddıye alınmayıp okulların acılacagı zaman covıdde patlama oluyor haberlerı gıbı..
Anneme istesemde gıdemem aynı bına da oturuyoruz

keşke oyle sansım olsaydı restı ceker anneme gıderdım

aksıne kaynanamla da aynı sehırdeyız
ve basta kabul etme sebebım hep aynı ınsanları gordugum ıcın oraya gıtmek bana da cocuga da ıyı gelır sandım 2 senedır hep aynı ınsanlar aynı yuzler aynı sohbetler bundan da sıkıldım ben birine gtmek istesem covıd var dıye gıdemedım kımseyı de cagırmadım iş ev iş ev hafta sonları esımle denk geldıkce gezdık o kadar bende cocukla cıkmadım evın ısıydı osuydu busuydu derken kendıme bıle vakıt ayıracak hal kalmıyor bende.
Eşim giderse gitsin ben gitmicem bu da net kararım. Hepinize teşekkür ederim arkadaslar ama eşimi ikna etmek için ne yapmalıyım asıl mesele bu.
Ve bir arkadaş demiş işte neden akrabaya baskasına ıhtıyac duyuyor dıye. Bu adam eve gelır elınde tel mac mac mac baska alternatıfı yok karımla sohbet edeyım fılm ızleyeym vs vs bırseyı yok kı ev arkadası gıbı takılıyoruz ıste benımle bas basa kalmak ıstese evde de kalmayı basarır kalıtelı zaman olusturabılırdı o bunu yapmak ıstemedıgı ıcın benım dısımdakı seylere yonelmek ıcın oraları ıstıyor.