eş seçimi

Evli bir kadın olarak söylüyorum ikisine de şans vermezdim. Kaç yaşındasınız?

Birisi annesi ile bağlı. 65 yaşında kadın yalnız nasıl yaşayacak alışmış oğluna. Riskli.
Diğeri mis gibi memurluğu bırakacak babasının işini yapacak. Memurluğu birakacagina mesai saatleri dışında babasının işine baksın. Esnaflık yaparsa ne haftasonunuz olur evlenince ne akşam ne sabahın.
27 daha önünde zaman var acele etme. Severek olsa durum değişir görücü usulünde bile bile lades.

Bence ikisi de değil ama ilki hiç değil sebebi 65 yaşında annenin tek çocuğu olması. Eğer diyorsan ki evlenince birlikte yaşarım kayınvalide ile. Buyur evlen.

Diğerine gelirsek de nerede çokluk orda bkluk demişler kendin diyosun yok yengeler şu bu,o da aileye düşkün. Zaten babasının işinin başına geçme durumu direkt ofsayt bence çünkü bu muhakkak peşinde sorun getirir.

Azıcık aşım ağrısız başım demişler, çöpsüz üzüm en iyisi

Şöyle tayını memlekette olmadıgı için aynı anda yapması mumkun deıl babasının işinin getiriside fazla oldugu ıcın 50 bine bi ay bekleyecegıme bu işi yaparım bu daa benm işim diyor

Azıcık aş kaygısız baş kısmı tam istedğim oyuzden memurlugu bırakma dıyorum ama bı ay o maası bekleyeceğime kendi işimi yaparım dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…