eş seçimi

Yani beklentım yakınlıktan yana fikir vermeniz değil bu kişilerle evlilikte hangisi sorun olur tecrubenız var mı gıbısınden

İyi de nerde her ay para geleceğini beklemek nerde bir ay çok kazanıp bir ay hiç kazanmamak memurkende bir yandan esnaflık yapabilir aslında yasak ama yapan da bir çok kişi var açıkçası. Valla ben bunu yaşamış biri olarak söylüyorum açık ve net memurluğu bırakırsa çok pişman olur sende evlenirsen onunla bu konu da yaptığı seçim seni de pişman eder.

Yani beklentım yakınlıktan yana fikir vermeniz değil bu kişilerle evlilikte hangisi sorun olur tecrubenız var mı gıbısınden
Memurluk konusunda ki tecrübemi söylüyorum kesinlikle pişman olacak. Açık ve net yaşıyoruz çünkü biz. Ki benim eşimin de esnaflığı çok para getiren bir iş koca bir galeri dükkanları var, dışarıdan bakınca aşırı lüks çok para kazanılıyor sanılır ama işin içine girince öyle olmuyor maalesef ki. En azından memurluk garanti stresi yok yani.

Tayıni baska yerde oldugu ıcın aynı anda yapma şansı olmuyor yapsa dahi iş babanın işi yani hersey onun üzerine kayıtlı oldugu ıcın yapabılır

allah ıyılıgınızı versın :) gerceklerı yazdım
Valla iyi dersin kötü çıkar köyü beklersin iyi olur.
Bunlar çok şans işi. Babasıyla iş yapanlar 2 çeşit oluyor
1- aileye yapışık bağımlı
2- babadan bunalmış aileyle mesafeli.
Mesela benim koca şu an 2. Seçenek. Ama 1 den 2 ye gelene kadar bir süre uğraştırdı beni
Evlilik aşksız yapılmaz beeeee

Sen şimdi ikisiyle de konuştun mu? Hayatımda böyle bi görücü usulü görmedim. Biri gelir olur dersin olmaz dersin falan. İkisiyle konuşup acaba hangisi denilir mi ne kadar ayıp. Onlarda başka kızlara gitmişler mi konuşmuşlar mı? İkisi de olmaz ama birinci hiç olmaz çünkü birincisi varken ikinci niye oldu.

İkisisde değil

Hahaha benimkide öyle canım 1 senden sonra ayrı ise girdi mesefaki oldu cokk sukur

Hayır konusmadım yani zaten eve ilk geldıklerınde şartlarından bahsedilirken konusulan seyler bunlar ıkısıde ayrı zamnlarda gelıp sartlarını anlatırken ogrenılen seyler

Sizinki babasıyla ne iş yapıyordu peki sektor olarak

Ben mantık bulamadım,aşk sevgi olsada zor çekeceğiniz tipleri hisler olmadan nasıl çekeceksiniz???

Sen seçimini yapmışsın zaten birinciyi okurken Annah bu iş olmaz dedim ikinciyi okurkende bu seni çok üzer sen kesin buna giden dedim

Ben birincisi diyorum ama senin aklın ikincide gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…