eş seçimi

2

Biraz edep yahu dur başka seçeneğimde var onuda degerlendireyim çok saçma. Benim bildiğim görücü usulü de olsa biriyle tanisirsin fikirlerini beyan edersin olumlu yada olumsuz sonuclandirip gelen ikinci adayla gorusursun. Al eline bı A4 biraz daha bekle görücü sayın artsın yaz isimlerini artı eksi yap hangisinin artısi çoksa onla evlen

Benımkının anne babası ayrı annesıyle yaşıyormuş hep annesı 70 yaşında ,annesı benım evım var param var kımseye muhtaç degılım vs derken evlenınce hersey degıstı
Anamda anam dıye agladı mecazı degıl gerçekten bıkac ay anasını ozleyıp agladı çocuk olursa annem bızde kalsın yaşasınlar basladı
Annesı bana kım bakacak demelere basladı vs vs
Otur düşün basını yakma

Hangisi sizin için iyi olur bunu tam bilemeyiz, ama siz 1.yi pek sevmemiş gibisiniz bu yüzden 2. daha iyi gibi duruyor.

İkisinde de ana kuzuluğu olacak. İlki zaten annesini bırakamaz öyle ayrı yaşayacak falan hikaye kaç yaşında kadını bırakmaz hadi çıktı başka eve diyelim zırt pırt anneme gidelim der ya da annesini eve getirir.
Diğeri de öyleymiş zaten. Bunu düşünerek elemeye devam et sen asdf

Edepsiz neyi gördünüzde hadsizce yorum yapıyosunuz acaba ne sanıyosunuz siz bekar birine bakmaya giderken sıraya giriyor yabancı kişiler randevu usulü mü gelıyor sanıyosunuz hayal dünyanızda acaba yada her haber gönderini yada gelen değerlendirilir konuşulur olarak mı goruyosunuz
Bunları haber gonderenler arasında görüşsem mi acaba olarka dusunduklerım olarak kabul edin karar verıp birisiyle goruscem gibi

Aynı bnde bu izlenimi aldım onlardan kafın elde ayakta deılım bakarım kendıme dıyor oturacağı ev oglanın evi oglanda kirada oturcak ustelık

Aşkım ben dalga geçiyorum ciddiye alma beni konu sahibe yazmıştım o görüşü memurla mantık evliliği yapan konu sahibini ciddiye alamadığımdan dalga geçiyorum
Okugunuzu anlamamakla kalmayıp bide kendinizce dalgaya mı aldınız neyse ban yemek istemıyorum dalga gecicek yerlerinizden bahsederek

Sen seçsen bile yarın seçtiğin seni seçmeyebilir fazla gaza gelme adı üstünde sevgi yok aşk yok

Yazdıklarından senin 2. Kişiye yükseldiğin belli.

ne alaka herkes aşk evlilği mi yapıyor sanıyorsunuz siz .
yazmam daki amaç tecrube edenlerın fıkır vermesı
...ama "mantikli" evliliklerdede ask oluyor. Olmasi gerekiyor. Yoksa o is yürümez derim. Biraz daha duygusal acidanda bu konuya yanasmaniz gerekiyor gibi düsündüm okurken. :) Bana soruyorsaniz her iki kisidende hoslanmamissiniz. Sadece evlenmis olmak icin evlenilmez derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…