- 1 Kasım 2021
- 1.474
- 857
- 73
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
-
Aşkım ben dalga geçiyorum ciddiye alma beni konu sahibe yazmıştım o görüşü memurla mantık evliliği yapan konu sahibini ciddiye alamadığımdan dalga geçiyorumEvliyim 2 buçuk yıldır
2kızlar mrb
direk olayaa gireceğim. şuan karşıma çıkan görücü usulu iki beyfendi var öncelikle belirtmek isterimki ortada verilen bı karar olmadıgı ıcın ıkısıne karsıda belırlı bı duygum yok sizlerden sadece fıkır almak istıyorum sızce hangısıne şans verıp tanımak daha mantıklı
birincisi benden 6 yaş buyuk bırısı babası olmadıgı icın annesıyle yasayan bırı ( annesının ilerde ayrı yaşayacagını soyluyor ama kadın 65 yasında kac yıl tek kalabılır ) kendısının işi guzel devlet memuru karakter olarakda bıraz ağır kanlı bırısı oyle cok evden çıkmayan bırısı mesaisi 3 te bıter sonra evde cok arkadas ortamı yok hep evde en fazla markete pazara gıder döner hafta sonlrı annesıyle yıne köydeki eve gıder bakar bi hafta sonu bıle erkek arkadaslarıyla bısey yapım demez kı ben arkası oldugunu da cok sanmıyorum yada abartıyorum bılmıyorum bana ilerde senle gezerız suan gıdecegım kımse yok dıyo ama buda ınandırıcı gelmıyo bana ilerde tum gun evde olcagını dusunmek bıle bunaltıyor bnı : ) nişan dugun mevzularında da içi geçmiş gibi evde tatlı yıyerek yuzuk takmak ıstıyor bu nısan olcak dugunude basıt yollu yapıp oldu bıttıye getırmek ıstıyor onemlı olan sevenlerın kavuşmasıymıs da ben daha sevmıyorum kı pardon :)
yanı guzel tarafı kalabalık aıle deıller kı ben kalabalık aıleyı cok severım ama akraba olarakda kardes oalarakda kımse yok nerdeyse tek muhattap annesı olcak cevremdekı evlıler bunun ıyı bısey oldugunu eltıdir gorumcedır çekmenın zor oldugunu kafamın rahat olcagını soyluyor
diğeri ise aynı yaşta oldugum bırısı oda devlet mumuru aslında ama lise mezunu ve babası köklü bi esnaf işleride iyiymiş sanırım sorun su i bu kişide memurlugu bırakıp babasının işleriiniin basına gecmek ıstoyor bu kısı yasıtım oldugu ıcın iletişimimiz daha kolay sankı da hoş gıbı ama bununda aılesı baya kalablaık ve bırbırıne duşkun dugundur nısandır daha hevesliler ama annes bıraz otorıter gıbı ve bu cocuk daha aktıf yanı en azından takıldıgı bı arkadas ortamı falan var
sorum su ıkısıne karsıda suan ıcın bı duyum yok mantıklı olan hangısı ıse ona sans verıp tanımak ıstıyotum olur olmaz ayrı tabı ama ozellıkle evlılere soruyorum evlıık yolunda hangısı mantıklı bırısı memur ve ısı bırakamayacak ama annesıyle durumu o şekılde dıgerı ıse memur ama baba ısını yaomak ıcın bırakabılır ha o işte ıyı ama esnaf yanı aıle ısı bıde kalabalıkta aıleler dıgerı oyle deıl sızce hangısıne sans vermem mantık acısındn dogru olur
Yakışıklı olanasızce hangısıne sans vermem mantık acısındn dogru olur
Edepsiz neyi gördünüzde hadsizce yorum yapıyosunuz acaba ne sanıyosunuz siz bekar birine bakmaya giderken sıraya giriyor yabancı kişiler randevu usulü mü gelıyor sanıyosunuz hayal dünyanızda acaba yada her haber gönderini yada gelen değerlendirilir konuşulur olarak mı goruyosunuzBiraz edep yahu dur başka seçeneğimde var onuda degerlendireyim çok saçma. Benim bildiğim görücü usulü de olsa biriyle tanisirsin fikirlerini beyan edersin olumlu yada olumsuz sonuclandirip gelen ikinci adayla gorusursun. Al eline bı A4 biraz daha bekle görücü sayın artsın yaz isimlerini artı eksi yap hangisinin artısi çoksa onla evlen
Aynı bnde bu izlenimi aldım onlardan kafın elde ayakta deılım bakarım kendıme dıyor oturacağı ev oglanın evi oglanda kirada oturcak ustelıkBenımkının anne babası ayrı annesıyle yaşıyormuş hep annesı 70 yaşında ,annesı benım evım var param var kımseye muhtaç degılım vs derken evlenınce hersey degıstı
Anamda anam dıye agladı mecazı degıl gerçekten bıkac ay anasını ozleyıp agladı çocuk olursa annem bızde kalsın yaşasınlar basladı
Annesı bana kım bakacak demelere basladı vs vs
Otur düşün basını yakma
Okugunuzu anlamamakla kalmayıp bide kendinizce dalgaya mı aldınız neyse ban yemek istemıyorum dalga gecicek yerlerinizden bahsederekAşkım ben dalga geçiyorum ciddiye alma beni konu sahibe yazmıştım o görüşü memurla mantık evliliği yapan konu sahibini ciddiye alamadığımdan dalga geçiyorum
tmOkugunuzu anlamamakla kalmayıp bide kendinizce dalgaya mı aldınız neyse ban yemek istemıyorum dalga gecicek yerlerinizden bahsederek
Sen seçsen bile yarın seçtiğin seni seçmeyebilir fazla gaza gelme adı üstünde sevgi yok aşk yokkızlar mrb
direk olayaa gireceğim. şuan karşıma çıkan görücü usulu iki beyfendi var öncelikle belirtmek isterimki ortada verilen bı karar olmadıgı ıcın ıkısıne karsıda belırlı bı duygum yok sizlerden sadece fıkır almak istıyorum sızce hangısıne şans verıp tanımak daha mantıklı
birincisi benden 6 yaş buyuk bırısı babası olmadıgı icın annesıyle yasayan bırı ( annesının ilerde ayrı yaşayacagını soyluyor ama kadın 65 yasında kac yıl tek kalabılır ) kendısının işi guzel devlet memuru karakter olarakda bıraz ağır kanlı bırısı oyle cok evden çıkmayan bırısı mesaisi 3 te bıter sonra evde cok arkadas ortamı yok hep evde en fazla markete pazara gıder döner hafta sonlrı annesıyle yıne köydeki eve gıder bakar bi hafta sonu bıle erkek arkadaslarıyla bısey yapım demez kı ben arkası oldugunu da cok sanmıyorum yada abartıyorum bılmıyorum bana ilerde senle gezerız suan gıdecegım kımse yok dıyo ama buda ınandırıcı gelmıyo bana ilerde tum gun evde olcagını dusunmek bıle bunaltıyor bnı : ) nişan dugun mevzularında da içi geçmiş gibi evde tatlı yıyerek yuzuk takmak ıstıyor bu nısan olcak dugunude basıt yollu yapıp oldu bıttıye getırmek ıstıyor onemlı olan sevenlerın kavuşmasıymıs da ben daha sevmıyorum kı pardon :)
yanı guzel tarafı kalabalık aıle deıller kı ben kalabalık aıleyı cok severım ama akraba olarakda kardes oalarakda kımse yok nerdeyse tek muhattap annesı olcak cevremdekı evlıler bunun ıyı bısey oldugunu eltıdir gorumcedır çekmenın zor oldugunu kafamın rahat olcagını soyluyor
diğeri ise aynı yaşta oldugum bırısı oda devlet mumuru aslında ama lise mezunu ve babası köklü bi esnaf işleride iyiymiş sanırım sorun su i bu kişide memurlugu bırakıp babasının işleriiniin basına gecmek ıstoyor bu kısı yasıtım oldugu ıcın iletişimimiz daha kolay sankı da hoş gıbı ama bununda aılesı baya kalablaık ve bırbırıne duşkun dugundur nısandır daha hevesliler ama annes bıraz otorıter gıbı ve bu cocuk daha aktıf yanı en azından takıldıgı bı arkadas ortamı falan var
sorum su ıkısıne karsıda suan ıcın bı duyum yok mantıklı olan hangısı ıse ona sans verıp tanımak ıstıyotum olur olmaz ayrı tabı ama ozellıkle evlılere soruyorum evlıık yolunda hangısı mantıklı bırısı memur ve ısı bırakamayacak ama annesıyle durumu o şekılde dıgerı ıse memur ama baba ısını yaomak ıcın bırakabılır ha o işte ıyı ama esnaf yanı aıle ısı bıde kalabalıkta aıleler dıgerı oyle deıl sızce hangısıne sans vermem mantık acısındn dogru olur
...ama "mantikli" evliliklerdede ask oluyor. Olmasi gerekiyor. Yoksa o is yürümez derim. Biraz daha duygusal acidanda bu konuya yanasmaniz gerekiyor gibi düsündüm okurken. :) Bana soruyorsaniz her iki kisidende hoslanmamissiniz. Sadece evlenmis olmak icin evlenilmez derim.ne alaka herkes aşk evlilği mi yapıyor sanıyorsunuz siz .
yazmam daki amaç tecrube edenlerın fıkır vermesı
haklısınız...ama "mantikli" evliliklerdede ask oluyor. Olmasi gerekiyor. Yoksa o is yürümez derim. Biraz daha duygusal acidanda bu konuya yanasmaniz gerekiyor gibi düsündüm okurken. :) Bana soruyorsaniz her iki kisidende hoslanmamissiniz. Sadece evlenmis olmak icin evlenilmez derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?