eş seçimi

Annesınden kaynaklı ,annesı bılerek bu yasına kadar evlenmesine hep engel olmuş hep bana baksın kafası ,beraber yatmışlar vs
Bende bı dınlemedı canıma tak ettı demekkı
Sonradanda evlılıkte ıstedıgını bulamadı pısman oldu vs vs boktan bı evlılık ıste

Allah yardımcınız olsun, umarım hayatınız istediğiniz yönde düzelir.

Ooooo piti piti...

Ben ikisini de seçmezdim

İki şık arasında kaldım

Bence ikisi de değil.

karar vermeden once en az bı tartışma olmalı fıkrınıze cok katılıyorum ama inanın ilk başlarda okadfar ıyı davranıyorlar kı kavga çıkarmak ıstesende ckmasına onlar musade eetmeıyor gıbı yanı herseyı cozelım rahatsız olma hallederım kafasıyla yaklasıyolar durduk yere de nasıl bır anlaşmazlık yaşatıp dusuncelerını ogrenebılırım kı planlı bı kavga cıkarılabıılır belkı onu da beceremıyorum nasıl yapabalırım bılmıyorum

İkiside olumsuz.

1.Pasif kişilik
2.Kalabalık aile otoriter anne geleceğin sinyallerini yakmış şimdiden.

İkiside olumsuz.

1.Pasif kişilik
2.Kalabalık aile otoriter anne geleceğin sinyallerini yakmış şimdiden.
aslında kalabalık aıle olan bırısı olmasını hep ben ıstıyordum ama cogu kısı sızın gıbı yorum yapıyor kalabvalık aıleler ıllakı kotu mu olur evlılıklerde ıyı olma ıhtımallerı hıc mı yok kalabalık derlerkende 4 erkek kardesler sadece buda esıttır 4 elti demek :)

Birbirlerine düşkün aile ise sürekli gidip gelmek isterler,elbette kötüde denmez de bu birazda ailenin hayat tarzına bağlıdır.
İlk zamanlar gidilir sonrası insanı düşündürür her daim beraberlik sıkıntı yaratır.

2 aylık yenı evlı bı abısı var evı aynı mahlleden almıslar sordum karısı ve kenndının ıstegıydı bızımkılerın bı talebı olmadı dedı ve soyledıgıne gore arda bıde bunlara yemege falan gelıyorlaar ama sıklıgı ne tam bılmıyorum

Dediğim gibi ailenin yaşadığı hayat nasılsa aynını genelde bekliyorlar.

Bence bir insanın hoşuna gitmeyen bir durumda işine gelmeyen bir durumda nasıl davrandığı çok önemli bakalım sinirlerine hakim oluyormu küfür ediyorum fiziksel şiddet eğilimi varmı konuşmayı orta yolu bulmayı hak vetmeyi biliyormu bu o kadar çok önemli bir belirtiki bu koşul bir şekilde sağlanmalı çünkü o tepkiyi Ömürboyu göreceksiniz

evet ama işte suan yenı tanısmadan kaynaklı zaten bı kavga olmuyor ortada yada olsa bıle alttan alıyor ılk baslarda yanı ortada bı sorun yokken nasıl test edebılır ogrenebılırım bunu sızce yanı planlı kavga mı cıkarmalıyım nasıl yaomalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…