- 6 Mart 2024
- 9.937
- 8.487
- 113
- 29
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
cocuk mantıklı konusuyor. ben de evde istemiştim ama bizim otelimiz vardı yani beleşe mekanda yaptık nişanı
ki nişan kız tarafına ait değil mi ya hu?
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanınızı mutluluğunuzu bozmak istemiyorum ama yazmak zorundayım. İşin başında bu derken? Kardeşleri evli değil mi, veya evlenmiycekler mi? Bugün ses etmeyen yarın hakkımız yeniyor der. Aile her çocuğuna eşit yapabilecek mi? Aile işi ve aile apartmanı her zaman sorun çıkartır. Ne kazanılıyor ne masraf yapılıyor hiç bilemezsiniz. Siz mesela evinize bir şey alsanız herkes bilecek herkes konuşacak ve bazen hesap sorulacak. Burada en çok boşanma nedeni eş ailesi, ortak iş ve kalabalık aileyle bir arada yaşamak. Yerinizde olsam bu aile işine engel olurum. Hatta bunu evlilik için şart koşarım. İşinden ayrılmayacaksın evimiz bütçemiz ayrı olacak diye rest çekerim.aynen ama suan ucretsız ıznde bırakmadı daha bu işte evet aılecek yapıyolar ama işin basında bu kardeslerıde buna uyuyor ve maaş sistemı varmıs zaten yanı
aynen ama suan ucretsız ıznde bırakmadı daha bu işte evet aılecek yapıyolar ama işin basında bu kardeslerıde buna uyuyor ve maaş sistemı varmıs zaten yanı
hayır dugun falan yok suan bunkar cocukla bnm aramda gecen konusmalar1 ayda neden yangından mal kaçırır gibi evleniyorsun![]()
Kalabalık olacaksa evde olmaz o iş. Ama düğün salonu da fazla abartı geldi bana biz bir restoranın davet toplantı alanında yapmıstık. Daha kucuk alanlar daha samimi geliyor banakızlar görüştüğüm kişi isteme ve nişanı tek bi günde ev ortamında yapalım dıyor boşyere mekan tutmayalım gerek yok dıyor nişan için ailesi kararı bize bırakmış durumda ben ise boyle şeylere cok hevesli isteklı bırısı deılım aslında yanı suan ıcın oyle dusunuyorum evde de olabılır belkı ama bı kac ay once evlenen abisinin eşi nişan için yaşadığımız sehırde hıcde fena sayılmacak lüks bi düğün salonu tutturmuş.
bnm gorustugum kısı ise dugun zaten yapılcak nısana gerek yok onun yerıne altın yapılır sana fena mı olur dıyor. ama istersende tututulur dıyerek fıkrını belırrttı yanı.
dedıgım gıbı suan ıcın hevesım yok gıbı evde yapmayı kabul etsem pişman olur muyum acaba sonra yada alçak gönüllü olmak sonradan değersizleştirir mi onların gozunde birde nişan manevı bısey altın maddi onun yerıne bılezık taıklmasını kabul etmek mantıklı mı tecrubelı olanlar fıkır verebılır mı
yapılan yorumlar uzerıne duzelteyım bizim bulundugumuz bolgede nişanı erkek tarafı yapıyor kızlar
Söz nişan aslında kız tarafına ait bir adet , açıkcası ben isteme evde yaptım sağolsun ailemde destek oldu 4 evde kazan kazan yemek pişti ev küçüktü ama doğal eğlenceli ortam vardı. Eğer nişanı erkek taraf kesin yapıp sizi borclu çıkarmayacaksa yap ama ben olsam yapmam daha bunun kınası var düğünü var gelinliği var varda var :)kızlar görüştüğüm kişi isteme ve nişanı tek bi günde ev ortamında yapalım dıyor boşyere mekan tutmayalım gerek yok dıyor nişan için ailesi kararı bize bırakmış durumda ben ise boyle şeylere cok hevesli isteklı bırısı deılım aslında yanı suan ıcın oyle dusunuyorum evde de olabılır belkı ama bı kac ay once evlenen abisinin eşi nişan için yaşadığımız sehırde hıcde fena sayılmacak lüks bi düğün salonu tutturmuş.
bnm gorustugum kısı ise dugun zaten yapılcak nısana gerek yok onun yerıne altın yapılır sana fena mı olur dıyor. ama istersende tututulur dıyerek fıkrını belırrttı yanı.
dedıgım gıbı suan ıcın hevesım yok gıbı evde yapmayı kabul etsem pişman olur muyum acaba sonra yada alçak gönüllü olmak sonradan değersizleştirir mi onların gozunde birde nişan manevı bısey altın maddi onun yerıne bılezık taıklmasını kabul etmek mantıklı mı tecrubelı olanlar fıkır verebılır mı
yapılan yorumlar uzerıne duzelteyım bizim bulundugumuz bolgede nişanı erkek tarafı yapıyor kızlar
Karar size ait. Siz nasıl isterseniz öyle olsun. Bizde nişan zamanı erkek tarafı baklava ve içecek getirir. Söz yapıldı ardından 2 hafta sonra nişan bizim evde yapıldı. Ben de salon tutmaya gerek yok dedim. Evimizde olmasını istedim, çok kalabalık olmayacak şekilde yakınlarım geldi sadece. Şimdi düşünüyorum aslında söz ve nişan aynı gün olsa daha iyi olurmuş. Hiç gerek yokmuş bu kadar ayrı günde uğraşmaya.kızlar görüştüğüm kişi isteme ve nişanı tek bi günde ev ortamında yapalım dıyor boşyere mekan tutmayalım gerek yok dıyor nişan için ailesi kararı bize bırakmış durumda ben ise boyle şeylere cok hevesli isteklı bırısı deılım aslında yanı suan ıcın oyle dusunuyorum evde de olabılır belkı ama bı kac ay once evlenen abisinin eşi nişan için yaşadığımız sehırde hıcde fena sayılmacak lüks bi düğün salonu tutturmuş.
Sende kendimi gördüm ellerimle kazıdım. Eşin nereli. Gel bi sarılalım bacımUtanma değil , kültürlerini bilmiyordum. Başkasına ne yaptılar haberim yoktu. eşimin ailesinde severek evlenen ve tek yabancı benim hep aile içi evlilik olmuş kuzenler evlenip durmuşNe istesek ;" biz fakiriz paramız yok x yapabiliyorsa yapsın" diyorlardı. Ben de maddi durumu iyi olan taraftim ogretmendim kazaniyordum ve hunharca aldım bütün evi dizdim
halıdan perdeye. Evlendim bir baktım ahey ahey ahey elti bavul alıp gelmiş
bütün sulalelin gelinleri öyle evlenmiş
o yüzden mekanı tut odesinler bir bilezik de eksik olsun boşver.
Ay zaten benimkiler dedi en fazla 20 kişi olsun kaynanam getirdi 60-70 kişi ayakkabılar basamaktan aşağı kata gidiyoduKalabalık olacaksa evde olmaz o iş. Ama düğün salonu da fazla abartı geldi bana biz bir restoranın davet toplantı alanında yapmıstık. Daha kucuk alanlar daha samimi geliyor bana
Ben de yine olsa evde yaparım. Bana çok gereksiz geliyo nişan salonu falan. Biz bu kızı ayırttık sonra gelip alcaz gibiBiz evde yapmıştık gayet güzel samimi bir ortam olmuştuCanım annem baklava bile açmıştı.Kalabalık değilse ev daha güzel
![]()
Ben de yine olsa evde yaparım. Bana çok gereksiz geliyo nişan salonu falan. Biz bu kızı ayırttık sonra gelip alcaz gibi( yapanlara saygım sonsuz tabi)
Benim görümcem sizin elti gibi evlenmis, kaynim bu sekilde evlenmis. Bana dugunumde altin bile takmadilar, taki toreninde kadin oturdu da hic rahatsiz olmadi benim genis ailem sirada beklerken.Aynen öyle. Ben hiç bir şey istemedim bütün ceyizimle ev dizdim kaynima kız istediler kızın uçak bileti parasından kuaför parasına kadar 1 günde 200 bin harcamislar ,igneden iplege kıza ev doseyeceklermis ,kız sadece bavulunu alıp gelecek bavulun içindekileri de kp alacakbana düğün yapamayız cenazemiz var diyen kp kıza düğün salonu ile çalgıcı ayarliyordu
sorsan en sevdikleri gelin benim ve kp ve kvturkiye genellemesine göre en iyi en kanatsız melek.
yanı evet adet boyle oldugu ıcın boyle olcak benlık bısey deıl bu duzen
bmmde hevesım olamamsına ragmen sırf dedıgınız seyden dolayı yıne yaptırasım var ınanaın
yanı bnm ıcınde olmazsa olmaz bısey değil cok heveslı deılım acıkcası ama cevremdende gorgum kadarı ıle gercekten mutevazı ve mantıklı davranan gelınlerı cok hor gorduler yanı bısey bılmıyoda ıstemıyır gıbısınden ama nerdede ukala ısteklerı olanlar var el ustunde yanı buda tedırgın edıyor bnı