Eş ailesi ile mesafenız var mı ?

Hiç çocuğunuzu alıp aile evine gittiniz mi ? Aileniz diliyle istemıyoruz gelme diyebilir ama onlara bu sekılde intiharı düşünüyorum artık die durumunuzun vahimliğini anlatırsanız belki sizi anlarlar
Asla anlamazlar umurlarında dahi olmaz çünkü durumu fazla yok ailemin onlara göre hersey güllük gülistanlık dışardan anlatsanda boş

Nisanliliktan itibaren istenmeyen gelindim sebebini söylesem gülersiniz kizlar onlar uzun boylu gelin istiyormuş benim boy 1.60 hahahaha 😃 evlendikten sonra türlü eziyetler bizi ayırmaya çalışmalar kavga dövüş falan 2 yıl devam etti kv ve görümce tarafından bu arada, eşim yeri geldi evden kovdu, yeri geldi bağırdı çağırdı, konuşmadı hiç biriyle Bende hiç eyvallah etmedim, onlar konusmuyorsa bende konuşmadım, onlar surat asiyorsa bende astım, aynı binada oturmamiza rağmen aylarca birbirimizin yüzünü görmediğimiz oldu
sonrasında kabullendiler beni ve kötü biri olmadığımı sonunda anladılar 😂
şimdi o şeytanın dünyadaki elçileri kv ve görümce melek oldu vicdan rahatlatmaya çalışıyorlar sürekli hediyeler yorgunsundur gelin burda yeyin demeler yemek vermeler, bende takmıyorum hic iyi davraniyorlarsa iyi davranıyorum güler yuzse güler yüz, kindar biri değilim yapi olarak çabuk unutuyorum bir de sanırım aileye ihtiyacım var bu şekilde daha mutlu huzurlu hissediyorum
İşte asıl mesele bu eşiniz kapısını kapatınca oğullarıyla aynı apartta kötü kalamayıp el pençe olmuşlar sonra da sizin kişiliğinizle tanışmışlar pişman olmuşlar .

Konu sahıbının eşide alsa hanımını arkasına koruyup kollasa kapısını kapatsa 3-5 gun küser oğlumuzun huzuru düzeni diyip çenelerini kapatır otururlar .

Asla anlamazlar umurlarında dahi olmaz çünkü durumu fazla yok ailemin onlara göre hersey güllük gülistanlık dışardan anlatsanda boş
İyi maşallah aile de arka çıkmamış siz peki bütün bunlara rağmen nie bu adamı baba yaptınız yahu .

Eşiniz sizi psikoloğa gönderecek mi bu konuda arkanızda olacak mı ?

İyi maşallah aile de arka çıkmamış siz peki bütün bunlara rağmen nie bu adamı baba yaptınız yahu .

Eşiniz sizi psikoloğa gönderecek mi bu konuda arkanızda olacak mı ?
Evet götürürüm dedi insllhda benu hasta ettikten sonra ne işe yaradı ondada ne çare olacaksa bana insanlar yine aynı insanlar çevre aynı ailesi aynı ne degısıcek

Evet götürürüm dedi insllhda benu hasta ettikten sonra ne işe yaradı ondada ne çare olacaksa bana insanlar yine aynı insanlar çevre aynı ailesi aynı ne degısıcek
Baba konusuda ben önce gercek yüzünü görmedim ilk bir sene sakladı kendısi iyiydı sonra olan oldu işte

S siyah
İşte asıl mesele bu eşiniz kapısını kapatınca oğullarıyla aynı apartta kötü kalamayıp el pençe olmuşlar sonra da sizin kişiliğinizle tanışmışlar pişman olmuşlar .

Konu sahıbının eşide alsa hanımını arkasına koruyup kollasa kapısını kapatsa 3-5 gun küser oğlumuzun huzuru düzeni diyip çenelerini kapatır otururlar .
Kesinlikle öyle her şey eşte bitiyor, biz en son kiralık ev aramaya başlamıştık evi bulduk kaporayi verdik bana gelip yalvarmaya başladı görümce siz giderseniz annem kalpten gider babam dayanamaz vs vs. Bende başladım kurallarimi saymaya ahahah 😃 Baktılar ki tek oğullarını kaybedecekler, birde biz buradan çıkarsak ele güne rezil olacaklar seve seve olmasada baska türlü yola geldiler 😂 meğerse baya iyi insanlarmis 😂
Konu sahibinin de eşinin yanında durması gerekir eşin değer vermedigine kimse değer vermiyo maalesef

S siyah

Kesinlikle öyle her şey eşte bitiyor, biz en son kiralık ev aramaya başlamıştık evi bulduk kaporayi verdik bana gelip yalvarmaya başladı görümce siz giderseniz annem kalpten gider babam dayanamaz vs vs. Bende başladım kurallarimi saymaya ahahah 😃 Baktılar ki tek oğullarını kaybedecekler, birde biz buradan çıkarsak ele güne rezil olacaklar seve seve olmasada baska türlü yola geldiler 😂 meğerse baya iyi insanlarmis 😂
Konu sahibinin de eşinin yanında durması gerekir eşin değer vermedigine kimse değer vermiyo maalesef
Hahaha çok iyi elalem korkusu baskın gelmiş :) iyi bari en azından arsız değillermiş

Baba konusuda ben önce gercek yüzünü görmedim ilk bir sene sakladı kendısi iyiydı sonra olan oldu işte
Bacım nişanlıyken kadın çen çen ediyormuş anasına dur dememiş :) sen kapatmışsın az sanki gozlerını .

Sorunu çözmek istiyorsan sorunu tüm detaylarıyla görmen gerekir yani şuan ne kadar eşimden ve ailesinden nefret ediyorum desen de Senın kafanda oturmuş bi boşanmış kadın profili yok gibi geldi bana .

Bacım nişanlıyken kadın çen çen ediyormuş anasına dur dememiş :) sen kapatmışsın az sanki gozlerını .

Sorunu çözmek istiyorsan sorunu tüm detaylarıyla görmen gerekir yani şuan ne kadar eşimden ve ailesinden nefret ediyorum desen de Senın kafanda oturmuş bi boşanmış kadın profili yok gibi geldi bana .
Hayır evlendikten sonra böyle daha beter olmaya basladı evet haklısın ilk nişnlıyken bir hatası oldu ve işte şikayet etmıstım o zamanda tam ben konustum dedi nişanlanma dönemi 6 ay falan sürdü onda bsynı görmedim evlendıkten sonra oldu ne olduysa demekki kinlenmıs şikayet ettim diye sonra eşimde bir sene çok iyiydi hatta dedim annesi vs umrumda bile olmuyordu çünkü eşim çok iyiydi merhametlıydı oda doksan derece degıstı ayrıyetten dedim ya bosanmak isterim ama ailem arkamda degil bunu tüm samimiyetlşmle söylüyorum

Hayır evlendikten sonra böyle daha beter olmaya basladı evet haklısın ilk nişnlıyken bir hatası oldu ve işte şikayet etmıstım o zamanda tam ben konustum dedi nişanlanma dönemi 6 ay falan sürdü onda bsynı görmedim evlendıkten sonra oldu ne olduysa demekki kinlenmıs şikayet ettim diye sonra eşimde bir sene çok iyiydi hatta dedim annesi vs umrumda bile olmuyordu çünkü eşim çok iyiydi merhametlıydı oda doksan derece degıstı ayrıyetten dedim ya bosanmak isterim ama ailem arkamda degil bunu tüm samimiyetlşmle söylüyorum
sen bi psikiyatriye git bakalım ne değişecek ne değişmeyecek zaman gösterecek . Şimdilik aklından intihar fikrini çıkar . Kendını sev 🫶

Eklentiler

• IMG_9375.webp
    IMG_9375.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 9
Bence insanları çokta kafana takma, gözünde büyütme...inan bana umursadigin kadarlar ...
Hakettikleri şekilde davranacagim diye de asla saygısızlık etme.birak sana laf soktuklarini sansınlar cevap vermedikçe (kocan arkanda değilse asla yapma) onlar zamanla bu dan vazgececekler...kimseyle yarış halinde olma ..kendi dunyanda mutlu olmaya bak..
Şimdi bakiyorum geçmişe yıllarca boşuna kendimi yipratmisim...ne gerek varmış..
Kendi kendine mutlu olan bir insan zaten onları umursamazmis bunu zamanla öğrenmiş oldum..
Bu arada yaş kaç çocuk varmı çalışıyormusun bunlarda önemli detaylar

Eş ailesi eğer eşiniz onlara karşı bir duruş sergilemiyorsa maalesef kafaya takma demeyle olacak şey değil.
Sürekli görüşmek zorunda kalınca o psikolojik baskı maalesef insanın ruhunu emer.
is este bitiyor. Ezdirmeyecek olan, tavır alacak olan önce eş kişisidir.
Sen istediğin kadar bilen, yok say.
O eve gitmek durumunda kalıyorsan o soğuk savaşın bir sonu yok. Hele bir de duygusal ve kafaya takan bir kişilikseniz işiniz daha zor.
Ben hep kayinaile ile uzakta oturdum.
Ayrı sehirlerdeyiz.
Kötüler diyemem ama farklı dünyaları var. Hep kendileri iyi, hep onlar mükemmel. Hep hep hep.
K. Validem laf sokmayı sever ve bir olumsuz durumu içinde tutan bir kadın değil, kendi de ifade ederdi kavgayı seven bir insan olduğunu. O sebeble anlaşabilmek için onun doğru dediği şeye sen de doğru diyeceksin.
İlk başlarda soğuk savasimiz onun kalp kirmalari ile devam etti.
Eşime söylediğimde zaman zaman ya önünü aldı ya da duyma görme onlar yaşlı diye karşılık verdi :)
Bayram günü talihsiz şeyler yaşandı ve bu olaydan sonra apar topar yasadigimiz şehire döndük ve ben artık görüşmeme kararı aldım, esim de seni artık götürmem dedi böylece bence kayinaile defteri 20 yıl sonra kapanmış oldu :)
Şu saatten sonra gorussem de koymazdı bana aslında çünkü artık yılların vermiş olduğu bir tecrübe ve yorgunluk var haliyle eski alinganliklarim, eski kafaya takislarim yok.
Hayatımda farklı şeyler var artık.
Evladımın geleceği.
Kendi sağlığım ve iş hayatım
Yani onceliklerim değişti.
Ben değiştim.
Onlar da yaşlandı hem de baya yaslandilar, sağlık sorunları var.
Ne bileyim hayat kısa, yaşananlar yorucu.
Değmiyor hiç bir dünya olayı için kendini heba ettiğine.

Ben eskiden seviyordum ama sonra yaşanmışlıklar yüzünden mesafe koydum özellikle bebek olduğu dönemde bütün iyi hislerimi kaybettim onlara karşı. Şimdi mesafeliyim oturuyorum oğlumla ilgileniyorum gidince, onlarla da nasılsın iyi misin vs dışında doğru düzgün konuşmuyorum tavır da yapmıyorum.

Eş ailesi eğer eşiniz onlara karşı bir duruş sergilemiyorsa maalesef kafaya takma demeyle olacak şey değil.
Sürekli görüşmek zorunda kalınca o psikolojik baskı maalesef insanın ruhunu emer.
is este bitiyor. Ezdirmeyecek olan, tavır alacak olan önce eş kişisidir.
Sen istediğin kadar bilen, yok say.
O eve gitmek durumunda kalıyorsan o soğuk savaşın bir sonu yok. Hele bir de duygusal ve kafaya takan bir kişilikseniz işiniz daha zor.
Ben hep kayinaile ile uzakta oturdum.
Ayrı sehirlerdeyiz.
Kötüler diyemem ama farklı dünyaları var. Hep kendileri iyi, hep onlar mükemmel. Hep hep hep.
K. Validem laf sokmayı sever ve bir olumsuz durumu içinde tutan bir kadın değil, kendi de ifade ederdi kavgayı seven bir insan olduğunu. O sebeble anlaşabilmek için onun doğru dediği şeye sen de doğru diyeceksin.
İlk başlarda soğuk savasimiz onun kalp kirmalari ile devam etti.
Eşime söylediğimde zaman zaman ya önünü aldı ya da duyma görme onlar yaşlı diye karşılık verdi :)
Bayram günü talihsiz şeyler yaşandı ve bu olaydan sonra apar topar yasadigimiz şehire döndük ve ben artık görüşmeme kararı aldım, esim de seni artık götürmem dedi böylece bence kayinaile defteri 20 yıl sonra kapanmış oldu :)
Şu saatten sonra gorussem de koymazdı bana aslında çünkü artık yılların vermiş olduğu bir tecrübe ve yorgunluk var haliyle eski alinganliklarim, eski kafaya takislarim yok.
Hayatımda farklı şeyler var artık.
Evladımın geleceği.
Kendi sağlığım ve iş hayatım
Yani onceliklerim değişti.
Ben değiştim.
Onlar da yaşlandı hem de baya yaslandilar, sağlık sorunları var.
Ne bileyim hayat kısa, yaşananlar yorucu.
Değmiyor hiç bir dünya olayı için kendini heba ettiğine.
Ne güzel anlatmıssınız gerçekten çok zor

Back
X