Eş ailesi ile mesafenız var mı ?

İnsllh psikiyatriye gidecegım çünkü baş edemiyorum bu insanlarla baska türlü
Psikiyatriye gittikten sonra aynı sorunları yaşamaya devam edecekseniz sonuç değişmeyecek . Siz kendınızle birlikte eşinizi de götürün değişime eşinizide ortak edin yoksa sizi hasta eden zaten evinizin içinde

Es ailesiyle sorun yaşıyorsunuz diye intihari düşünmek başka sıkıntılarınız olduğunu gösterir. Bu takıntılı hâl için tedavi mi olsanız? Bazen kadınlar cidden boşluktan yaşanan olayları geçemiyor, takılıp kalıyor.
Tamm ama yaptıkları psikolojik baskı ve narşistler hayatımı etkiliyor takılmayıp nasıl yaşam sürebşliim

Psikiyatriye gittikten sonra aynı sorunları yaşamaya devam edecekseniz sonuç değişmeyecek . Siz kendınızle birlikte eşinizi de götürün değişime eşinizide ortak edin yoksa sizi hasta eden zaten evinizin içinde
Ah ah keske ama hep bende sorun var gıbı algılanıyor çünkü nede olsa ailesine hiçbsy diyemeyen kendi ben hastayım diye vicdanını rahatlatıyor kendince halbuki sorun kendısı ve ailesi

Aynı evde mi yaşıyorsunuz ki bu derece sizi etkiliyorlar ?
Hayır ama aile üyelerinin biri hasta diye süreklı iletısım halindelerdı herseyı benden bilecek tipler açıkçası nasıl anlatayım ya böyle bir aile anlatılmaz ifade bile edemiyorum hepsi beni sevmedıgınden kvnn

Ama tamamiyle onlar yüzüne mutsuzum yani temeli bu içime çok attım psikologim harap oldu
Onlar bu kadar hayatınızı etkiliyorsa eşiniz suçludur asıl. Aynı evde misiniz, her gün mü görüşüyorsunuz, ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama belki evliliğiniz de dahil değişikliğe gitmesi gereken şeyler var hayatınızda. Bunu tek başınıza aşamiyorsaniz yardım alacaksınız.

Hayır ama aile üyelerinin biri hasta diye süreklı iletısım halindelerdı herseyı benden bilecek tipler açıkçası nasıl anlatayım ya böyle bir aile anlatılmaz ifade bile edemiyorum hepsi beni sevmedıgınden kvnn
Acaba bakış açını değiştirsen mi eşim beni sevmıyor önemsemiyor die mi düşünsen ?

Kayınvaliden seni sevse ne sevmese ne eşin müsade ediyor buna

Acaba bakış açını değiştirsen mi eşim beni sevmıyor önemsemiyor die mi düşünsen ?

Kayınvaliden seni sevse ne sevmese ne eşin müsade ediyor buna
Öyle olmuyor işte oglunu dolduruyor sen hayırsızsın dıger gelin cok iyi vs vs hakkımı helal etmem beddualar havada ucusuyor ve bikac kere bagırmıslıgıda var

Bir kızım var lisans mezunuyum ama atanamadım kamu yönetimi bitirdim suan işsizim çocucugum küçük diye işten ayrılmıstım
Aile desteği de yoksa kızın büyüyene kadar sabretmekten başka çaren yok gibi görünüyor .
Öyle olmuyor işte oglunu dolduruyor sen hayırsızsın dıger gelin cok iyi vs vs hakkımı helal etmem beddualar havada ucusuyor ve bikac kere bagırmıslıgıda var
Yok asıl öyle olmuyor bacım . Bir erkek sevsin var ya değil anası zürriyetini tınlamıyor .

Eşin diyecek ki bana ne diğer gelininden ben kendı koynuma aldığımı bilirim kimse karışmasın bitti .

Aile desteği de yoksa kızın büyüyene kadar sabretmekten başka çaren yok gibi görünüyor .

Yok asıl öyle olmuyor bacım . Bir erkek sevsin var ya değil anası zürriyetini tınlamıyor .

Eşin diyecek ki bana ne diğer gelininden ben kendı koynuma aldığımı bilirim kimse karışmasın bitti .
Haklısın işte onu dıyemedı zamanında hep beni böyle yapanda o dinledi sadece aman mazallah anasına bsy olur kalıbı dururmus laf söylerken beddua ederken kalıbı durmuyor

Haklısın işte onu dıyemedı zamanında hep beni böyle yapanda o dinledi sadece aman mazallah anasına bsy olur kalıbı dururmus laf söylerken beddua ederken kalıbı durmuyor
nisanlanırkende niye evlenıyorsunuz erkenden vs vs bagırmıstı
Bacım kadın sana nişanlıyken kendini belli etmiş sen bile bile ladeslenmişsin üstüne çocuk yapmışsın ne diyim sana ben .

Korkmayın karımı sevıyorum deyince kalbi durmaz siz kendınızı belli bi noktaya inandırmışsınız orda kalmışsınız

Hepsi onun yüzüne zaten annesi ne yapsa hep yaşlı diye alltan aldı olan bana oldu
Seni anlıyorum emin ol çoğu kaynananın elinde olsa neler olur neler. Ama korkudan iyi geçiniyorlar. Senin eşin problem. Sanırım değişmez. Bence uyar kafayı yemek üzereyim böyle devam edersen ayrılırım de. Baktın olmuyor bir süre görüşme eşine yüz verme. Gene olmazsa da tek çözüm ayrılmak. Allah yardımcın olsun

Seni anlıyorum emin ol çoğu kaynananın elinde olsa neler olur neler. Ama korkudan iyi geçiniyorlar. Senin eşin problem. Sanırım değişmez. Bence uyar kafayı yemek üzereyim böyle devam edersen ayrılırım de. Baktın olmuyor bir süre görüşme eşine yüz verme. Gene olmazsa da tek çözüm ayrılmak. Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun gercekten hiçbir cıkıs yolu bulamıyorum tek bildıgım bu aileden ve eşten nefret ettim bana yaptıkları yüzüne

Nisanliliktan itibaren istenmeyen gelindim sebebini söylesem gülersiniz kizlar onlar uzun boylu gelin istiyormuş benim boy 1.60 hahahaha 😃 evlendikten sonra türlü eziyetler bizi ayırmaya çalışmalar kavga dövüş falan 2 yıl devam etti kv ve görümce tarafından bu arada, eşim yeri geldi evden kovdu, yeri geldi bağırdı çağırdı, konuşmadı hiç biriyle Bende hiç eyvallah etmedim, onlar konusmuyorsa bende konuşmadım, onlar surat asiyorsa bende astım, aynı binada oturmamiza rağmen aylarca birbirimizin yüzünü görmediğimiz oldu
sonrasında kabullendiler beni ve kötü biri olmadığımı sonunda anladılar 😂
şimdi o şeytanın dünyadaki elçileri kv ve görümce melek oldu vicdan rahatlatmaya çalışıyorlar sürekli hediyeler yorgunsundur gelin burda yeyin demeler yemek vermeler, bende takmıyorum hic iyi davraniyorlarsa iyi davranıyorum güler yuzse güler yüz, kindar biri değilim yapi olarak çabuk unutuyorum bir de sanırım aileye ihtiyacım var bu şekilde daha mutlu huzurlu hissediyorum

Allah razı olsun sızınde basınızı şişirdım kandım bir kere ben uyardım annemi dedi kadın Daha beter oldu
Hiç çocuğunuzu alıp aile evine gittiniz mi ? Aileniz diliyle istemıyoruz gelme diyebilir ama onlara bu sekılde intiharı düşünüyorum artık die durumunuzun vahimliğini anlatırsanız belki sizi anlarlar

Back
X