Eş ailesi ile mesafenız var mı ?

Kimse sizin canınızdan daha kıymetli değil, yeri geldiğinde kendi aileniz bile.
Bir tane dengesiz kayınvalide için değer mi Allah aşkına.
Biliyorum zor, hassas bir insansanız ve eşiniz ısrarla sizi o ortama maruz bıraktığında mücadele edemiyorsunuz ama kendinizden önemli değiller, gerekiyorsa eşinizde dahil silip geçeceksiniz, yeni bir dünya kuracaksınız kendinize. Sanki canımızı bunlar vermişler, kimler ki.

Kimse sizin canınızdan daha kıymetli değil, yeri geldiğinde kendi aileniz bile.
Bir tane dengesiz kayınvalide için değer mi Allah aşkına.
Biliyorum zor, hassas bir insansanız ve eşiniz ısrarla sizi o ortama maruz bıraktığında mücadele edemiyorsunuz ama kendinizden önemli değiller, gerekiyorsa eşinizde dahil silip geçeceksiniz, yeni bir dünya kuracaksınız kendinize. Sanki canımızı bunlar vermişler, kimler ki.
Nasıl kuracagım ki keşke işim gücüm olsa bu dünyada nasıl tek yasıycam ailemde arkamda degıl

Bende sizin gibi ilk zamanlarda çok kafama taktım doktora bile gitmiştim neyse..
Artık umrumda değiller. Görüşmek gerektiğinde gidiyorum pek sohpet etmiyorum güler yüz göstermiyorum ama tripli gibi de davranmıyorum mesafeliyim. Öyle olunca onlar da canımı sıkamıyorlar kendi kendilerine oğullarıyla sohpet ediyorlar ve dönüyoruz. Hayat çok kısa başkalarını kafaya takmak için hele ki..
Bence insan gerçekten çok mutlu olursa böyle insanları da umursamamayı öğreniyor. Size tavsiyem kendi hayatınıza yatırım yapıp kendinizi mutlu edecek bir hayat yaşayın odağınızı değiştirin. Ben bunu başardıkça kötü niyetli insanları da takmamaya başlıyorum :)

Degerli degıl tabi ama mecburen muhatap olunuyor hastalık vs süreçlerde orda nasıl davranmam gerektıgını bilmiyorum tek bırsey biliyorum hiçbirini laflarından dolayı sevmiyorum yüzlerinide tahammulum yok
Yüzeysel bir samimiyetle davran. Ben severdim ama görümcem, annemin vefatının yıl dönümünde kendi anasına 75. Yas günü kutlaması pasta yemek hazırladı benim en kötü günüm olduğunu bile bile. Eşime mesaj atmış o da durduk yere azmeti tetiklemek istemiyorum gerek yok demiş. Gitmedik sonuçta. Gitmem de zaten ne münasebet. Yeni yeni adetlere girişti benim annem gittikten sonra. Alsın kıymetli anasını birlikte yaşasınlar madem. Benden daha fazlası yok. Önceden heryere gotururdum gezmeye şimdi bir kuruşluk masraf etmiyorum gayet memnunum bu durumdan.

bir an önce iş bul ki kocanla da kötü bir durum olursa bana eyvallah diyebilesin. bu kadar baskı yapabildiklerine göre eşin engel olmuyor demek ki.
iş seçeneklerin neler onu konuşalım bence.

Hayattan o kadar soguttular ki çok narşistler eşimde dahil huyu onlara benziyor açıkçası yapamıyorum bu aile ile yani migdem bulanıyor isimlerni vs duyunca bile böyle nereye kadar gider bilmiyorum
E boşanın o zaman sizde hiç katlanamıyorsanız..
İntihar etmekten daha kolay bir seçenek değil mi bu?
Sizin ruh sağlığınız pek yerinde değil bence bu yüzden intihar düşünmek ne bileyim destek mi alsanız?
Bende sevmem eş ailesini onlarda beni sevmez..
Ama asla beni üzmelerine modumu düşürmelerine izin vermem onlarda kendi modlarının düşürülmesine asla izin vermez 😁
Herkes kendi halinde takılıyor.
Eşim gidelim deyince gidiyorum eşimi üzmek istemem ama tek başıma evlerine girmem..

Ben eş ailesini çok kafama takıyorum psikolojim alt üst durumda kurtulmak istiyorum ama imkansız gibi işim gücümde yok kaynana elti görümce terörürun içinde baş edemiyorum siz nasılsınız eş ailesi ile nasıl idare ediyorsunuz hanımlar bana destek verir mısınız cok zor durumdayım artık ne eş ne hayat umrumda degıl çok mutsuzum
İdare edemiyorum. Daha yeni konu açtım hatta. Bana sorulmadan benim evime suresiz ziyarete gelindi yatılı misafir olarak 1 hafta mi 10 gün mü 1 ay mi bilmiyorum. Eşime sor ne kadar süre kalacaksın diyorum ayıp soramam diyor. Onun ayıp kabul edip kendi annesine soramadığını ben onun annesine hiç soramam. Evet sürtüşme yaşamadım hiç ama tanımıyorum yeni evliyim, evlendikten kısa süre sonra eşim işsiz kaldı evin neredeyse çoğu yükü bende ama oğlumun evi diye düşünerek sanırım bana ne musaitliğim soruldu ne fikrim. Zaten 2 aydır eşim evde ondan bunalmışken bir de annesi geldi başıma. Oğluna gururu kırılmasın erkek piyasa kötü diye müsemma gösteriyordum. Anasına da ayıp olmasın diye soramıyoruz kalış süresini.
Böyle insanlar için intihar falan edilmez (kimse için edilmez de ) silinir her yerden bayramdan bayrama aranır o kadar.

E boşanın o zaman sizde hiç katlanamıyorsanız..
İntihar etmekten daha kolay bir seçenek değil mi bu?
Sizin ruh sağlığınız pek yerinde değil bence bu yüzden intihar düşünmek ne bileyim destek mi alsanız?
Bende sevmem eş ailesini onlarda beni sevmez..
Ama asla beni üzmelerine modumu düşürmelerine izin vermem onlarda kendi modlarının düşürülmesine asla izin vermez 😁
Herkes kendi halinde takılıyor.
Eşim gidelim deyince gidiyorum eşimi üzmek istemem ama tek başıma evlerine girmem..
Evet ruh saglımı bozdular ailem arkamda degil bosanmak istiyorum

Ama dıger çocukları çok manıpule ediyor öyle bir konusuyor ki eşimle sen annemi neden aramıyorsun vs vs
Eşiniz 30 yaşından büyükse otoritesini sağlamakla kendisi yükümlü.
Yani size bu lafı taşıyorsa çok genç olmalı. Bundan etkilenmek ve size laf taşımak sorunları büyütür.

Eşiniz 30 yaşından büyükse otoritesini sağlamakla kendisi yükümlü.
Yani size bu lafı taşıyorsa çok genç olmalı. Bundan etkilenmek ve size laf taşımak sorunları büyütür.
Otuz yaşından büyük ama herkes kvden korkuyor yda evlatları diye kimse bsy diyemiyor kötülük yapsa dahi

Back
X