- 14 Şubat 2025
- 40
- 10
- 3
- 23
- Konu Sahibi esraawyldz
Bütün maaş değil kalan parayı harcıyor herşeyi o ödüyor sorun bu paranın nereye gitmesiEşiniz bütün maaşını harciyorsa evi kim gecindiriyor peki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün maaş değil kalan parayı harcıyor herşeyi o ödüyor sorun bu paranın nereye gitmesiEşiniz bütün maaşını harciyorsa evi kim gecindiriyor peki.
Yani ailesi benim bagırtımı bir erkeğe küfür etmemem gerektıgını söylüyor suç sende de var diyor ve benı çıldırtıyorlar konu bu değil dememe rağmenAdam uyuşturucu madde kullanıyor, tüm maaşını buna harcıyor eve tek kuruş getirmiyor ama karım bana bağırdı, hakaret etti diye mağdura yatıyor siz de o konuda hatalıyım diyosunuztüm parasını uyuşturucuya harcayan keş kocasına soğukkanlılıkla yaklaşabilecek bir kadın varsa tebrik ederim onu.
Kesınlıkle ailem de bunu dedi araması gereken kişi ortada yok dedi Demekki halınden memnunİyi de araması gereken kişi eşiniz, o da aramamış. Sakın geri dönmeyin. Ailesi başlarına kalmasın diye siz dönün istiyorlar. Yapmayın bunu kendinize
Ya bide kabullenmıyor asla içmiyorum diyor çıldırıyorum kabullenip tedavi aşamasına dahi konu gelmemişken reddediyorMadde kullanan birine dönmeyin yalvarsa yakarsa bıraktım dese bile inanmayın.
uç maddesi nasıl bişey ilk defa duydum. Ot dediğiniz şey esrar sanırım ama uç dediğiniz şey neYa bide kabullenmıyor asla içmiyorum diyor çıldırıyorum kabullenip tedavi aşamasına dahi konu gelmemişken reddediyor
Yalvarmasi gereken kayinbaban değil. Madde kullanan ve ailesini düşünmeyen adam yalvarsa da bir şey degismemeli senin yerinde olsam affetmem duzemezler.Arkadaşlar içim çok dolu ve kafamda karışık 2 yıldır evliyim bu sene eşimde farkettiğim ama bir türlü konuşup halledemediğimiz sorun var.Eşim arkadaşlarıyla buluştuğunda bir şeyler içiyor ve aldıgı maaşı parasını çekıyor ama neye harcadığını söylemıyor aç gelıyor çünkü az meblada para değil bu ay sonunda da sıkıntısını biz çekıyoruz neyse çıktığında saatlerce telefonumu açmıyor bu durumdan rahatsızım defalarca konuşmama rağmen aileside dahil düzeltemedi ve uç diye bir madde kullanmaya başladı. Ailesi benim uydurduğumu söylüyor ama ben eşimin mesajlarını görüştüğü kişilerle dahil bu durumu öğrendim.Çıkıp bu haltı içme diye diye dilimde tüy bitti en son hala yapmaya devam ettiği için bende tak etti baba evine çıkıp geldim .Şimdi ailesi yalvarıyor gel bir şans ver evine dön diye eşim ise hiç çabalayıp aramadı yada umrunda bile olmadı diye düşünüyorum Dört gün oldu ha kayınbabam bugün aradi, oglu Hiçbişey yapmadıgını ve benım bagırtımdan rahatsız olduğunu söylemiş ona evet benimde hatam sinirlenince küfür ettim eşime dayanamadım o konuda hatalıyım haklı ama benımde psikolojım bozuldu kayınbabama böyle evlilik olmaz oglunuzla konuşun dedim oda yalvardı eve dön diye .Açıkcası dış göz olarak bir yorum bir düşünce beklıyorum sizden ne yapmalıyım.
Çocuğun olmaması çok büyük şans, umarım aklınızı çelmezler. Ortada bir evlilik yok, bağımlı ve kendi hayatını yaşayan bir adam var. Kimse yoğurdum ekşi demez, ailesi tabi size yamamaya çalışıyor keş oğullarını.Sadece çok üzgünüm çok sevıyordum başıma bunlar geldi çocuğum yok
Aynen öyle beni evde saatlerce merakta bırakıp kendi halinde bir işler çeviriyor geri dönmeyecegım bende çocuğum niye olmuyor diye kendimi üzüyordum Allahın bir bildiği varmış Demekki .Çocuğun olmaması çok büyük şans, umarım aklınızı çelmezler. Ortada bir evlilik yok, bağımlı ve kendi hayatını yaşayan bir adam var. Kimse yoğurdum ekşi demez, ailesi tabi size yamamaya çalışıyor keş oğullarını.
Evet kendisine de dedim senin yalvarman konuşman kendini tüketmene değmez oğlun bu haldeyken ben geri dönmem böyle evlilik devam edemez dedimYalvarmasi gereken kayinbaban değil. Madde kullanan ve ailesini düşünmeyen adam yalvarsa da bir şey degismemeli senin yerinde olsam affetmem duzemezler.
Sanırım oda esrarmış bende mesajlarında yakaladım arkadaşına “hadi bende uç var mahalleye gel içelim yazmış okuyunca araştırınca anladım bide buzdolabın üstünde kagıda sarılmış ot tarzı bir şey yakaladım ona sorduğumda hep hep inkar etti kâğıdın içindeki de sigara külü dedi inanmadım .Hal ve hareketleri de değişti gözleri kıpkırmızı hep baygın halde görünce şüphelerim netleşti zatenuç maddesi nasıl bişey ilk defa duydum. Ot dediğiniz şey esrar sanırım ama uç dediğiniz şey ne
Hakkında hayırlısı olsun inan bana belki uzulurdun aglarsin ama omuzlarından büyük bir yük kalkacak üstelik çocuk da yok bekar hayatına devam edeceksinEvet kendisine de dedim senin yalvarman konuşman kendini tüketmene değmez oğlun bu haldeyken ben geri dönmem böyle evlilik devam edemez dedim
Bütün maaş değil kalan parayı harcıyor herşeyi o ödüyor sorun bu paranın nereye gitmesi
Kendimi bu gerçeğe alıştırsam iyi olur ne zorluklarla evlendik şu geldiğim hale bak herşeyin hep zorunu benim yaşamam gerekıyor Demekki içim o kadar üzgün ki artık gidemem devam edemem geleceğim için bitirmem gerekiyorYerinizde olsam paranın nereye gittiğini sorgulamayı bırakır derhal boşanırdim. Adam madde kullanıyor yarın öbür gün ne yapacağı hiç belli olmaz. Ayrıca ailesi de sizi asla düşünmüyor, tek düşündükleri oğulları. Daha çocuk yokken boşanın.
Çok saolun görüşleriniz bana iyi gelıyor ailemde destekçi bitirmem hayırlısı olucak inşallahHakkında hayırlısı olsun inan bana belki uzulurdun aglarsin ama omuzlarından büyük bir yük kalkacak üstelik çocuk da yok bekar hayatına devam edeceksinçalışan kadınsın.
Kendimi bu gerçeğe alıştırsam iyi olur ne zorluklarla evlendik şu geldiğim hale bak herşeyin hep zorunu benim yaşamam gerekıyor Demekki içim o kadar üzgün ki artık gidemem devam edemem geleceğim için bitirmem gerekiyor
Ya bende şaşırıyorum iki gündür babası arayıp kızım gelip seni alalım oğluma şans ver bilmem ne ya dedim ki oğlun niye arayıp yalvarmıyor yada hadi benim iftira attığımı düşünüyorsunuz gidip test yaptırın herşey ortaya dökülsün dedim sustu kaldıOnun yerine ailesi sizi arıyor buda demek oluyor ki oğullarının ne mal olduğunun hem çok iyi farkındalar hemde ondan umutlarının çoktan kesmişler.
Oğulları normal bir aile gelin pişine düşmez. Bence daha bilmediğiniz çok şey var. Daha fazla yıpranmadan ayrılın.
Düşünün; başkasıyla evlendiniz, saygı sevgi değer gördünüz, çocuğunuz da oldu, gayet ilgili sevgi dolu eş baba var evde. Mutlu huzurlusunuz, herkes gibi iş güç geçim telaşı içindesiniz.Aynen öyle beni evde saatlerce merakta bırakıp kendi halinde bir işler çeviriyor geri dönmeyecegım bende çocuğum niye olmuyor diye kendimi üzüyordum Allahın bir bildiği varmış Demekki .
Madde bagimlisiysa dönmeyin. Ailesi tabi ki yalvarir siz giderseniz onlarin başlarina kalacak madde bagimlisi ogullari kim toparlayacak ugrasacak onunla?
Bu yorum çok iyi geldi inşallah güzel günler görürüm kafamda çoktan bitti bu evlilikDüşünün; başkasıyla evlendiniz, saygı sevgi değer gördünüz, çocuğunuz da oldu, gayet ilgili sevgi dolu eş baba var evde. Mutlu huzurlusunuz, herkes gibi iş güç geçim telaşı içindesiniz.
Boşanırsanız bunlar mümkün olur, kanıp geri dönerseniz olmaz.
Ya bende şaşırıyorum iki gündür babası arayıp kızım gelip seni alalım oğluma şans ver bilmem ne ya dedim ki oğlun niye arayıp yalvarmıyor yada hadi benim iftira attığımı düşünüyorsunuz gidip test yaptırın herşey ortaya dökülsün dedim sustu kaldı