Eş ailesi ile mesafenız var mı ?

Kız saçmalama kıytırık insanlar için kendine kıymak ne? Onları bir çöp gibi düşün, önemsiz. Laf mı söylediler (iftira değilse) sinek mi vızıldıyor kafasında olacaksın çekirdek ailene önem ver mutlu olduğunda sen değil kuduran onlar olur. Tabi eşinin tavrı da çok önemli o ailesine ses çıkarıyor mu?
Çıkarıyor ama yanımda savunmuyor sonra söylüyor ailesine onlarda bana geri düşman gibi davranıyor
Görmezden gel eşine sarıl ne yaparlarsa yapsınlar takma diğer türlü hayatı zindan edersin kendine. Benim kv göz göre göre diğer eltimi övüp kışkırtıyordu beni. Saf olan bende çok üzülüyordum bana neden böyle yapıyor diye. Sonra babam bana kızdı üzme sakın kendini onun için görmezden gel görme duyma dedi. O günden sonra ne gördüm ne duydum araya da öyle bir mesafe koydum ki şaşıp kaldı
Aynı benimde öyle bir memur gelını var sorma gitsin kafamı yedi bitirdı bizi iyiki o gelını varmıs
Görmezden gel eşine sarıl ne yaparlarsa yapsınlar takma diğer türlü hayatı zindan edersin kendine. Benim kv göz göre göre diğer eltimi övüp kışkırtıyordu beni. Saf olan bende çok üzülüyordum bana neden böyle yapıyor diye. Sonra babam bana kızdı üzme sakın kendini onun için görmezden gel görme duyma dedi. O günden sonra ne gördüm ne duydum araya da öyle bir mesafe koydum ki şaşıp kaldı

İntihar mı saçmalama intihar onları ödüllendirmek olur.Tamm tersi hayat dolu cıvıl cıvıl şıkır şıkır olmalı gözlerine sokmalısın.Ben eş ailesi ararsa konuşurum gelmek isterlerse ağırlarım onun dışında ekstra hiçbirşey yapmıyorum kötü değiller ama gıcık kaptım bazı şeylere.Kendi değerinin farkına var ne düşünürlerse düşünsünler arsız desinler kötü desinler
Çok tesekkur ederim Allah razı olsun 🙏🌺

İşte annesi yaşlıymış ben yanlış anlamısım vs vs laf söylüyor ama benim yanımda degıl benı korumuyor onlarda benden sonra eşim söyleyınce doldurdum sanıyorlar
Eviniz ayrı mı ? Bu insanlarla görüşme sıklığınız nedir ? Hayatınızı onları düşünerek ne kadar daha heba edeceksiniz ?
Bahar geldi hava mis gibi, çıkın yürüyüş yapın zihninizi boşaltın :)

Ben eş ailesini çok kafama takıyorum psikolojim alt üst durumda kurtulmak istiyorum ama imkansız gibi işim gücümde yok kaynana elti görümce terörürun içinde baş edemiyorum siz nasılsınız eş ailesi ile nasıl idare ediyorsunuz hanımlar bana destek verir mısınız cok zor durumdayım artık ne eş ne hayat umrumda degıl çok mutsuzum
Ben hicbiriyle cok cok uzun sure gorusmemistim. Eltilerim gorumcelerimle resmen dosta dusmana karsi dedikleri olay varya oyle bir oldular. Adim zamaninda ruh hastasimi olmadi kiskancmi olmadi.neler neler. Ama oyle bir ailem varki sukurler olsun. Kendileri bu konuda som derecede eksik. Aileleri var ama birlik beraberlik yok. Anca kendileriyle hava atiyolardi. Ben hic umursamadim. Her zaman kendi kan bagmdan yana oldum. Ablam kardeslerim annem hep onlarla geziyordum ailemin evine gidiyordum. Ama nispet olsun diye fotolar falan cekip atmam oyle surekli. Guzel yerlere gidiyosak story atiyorduk. Alışverişler dugunler gezmeler yemekler kahve icmeler hep kendi ailemle. Kiz arkadaslaeim komsularimla gece gunduz beraberdim.. bunlar anladi ben gercekten mutluyum takmiyorum e isim gucumde var. Habire temizlik isten geldikten sonra. Esimle gittigim yerleri atiyodum arada. Boyle boyle ipe sapa geldiler. Araya cokca mesafe koyacaksin mutlu olacaksin. İsin gucun yok madem ucretsiz kurslar var. Hicbirsey olmadi hobi bul kendine. Cok takiuosun anladigim kadariyla. İnsan niye intihari dusunur anlamadim boyle durumda. Biraz cevval olacaksin. Gez toz kendine bak. Onsan nasil bos kalir ya ac yutubdan iki dizi ac mugeyi evini temizle gunluk. Nasil vaktiniz kaliyor milleti dert etmeye

Eviniz ayrı mı ? Bu insanlarla görüşme sıklığınız nedir ? Hayatınızı onları düşünerek ne kadar daha heba edeceksiniz ?
Bahar geldi hava mis gibi, çıkın yürüyüş yapın zihninizi boşaltın :)
Elimde degıl maalesf düşünmeyeyım diyorum yine aklıma gelip huzursuz oluyorum yapılanları hazmedemıyorum

Zaten farklı şehirlerdeyiz onun da rahatlığı var ancak ayda bir aramaya alıştırdım evliliğin ilk aylarından. Çok sıcak kanlı bir insan olmama rağmen stres olduğum ya da tedirgin olduğum insanlarla güler yüzle sohbet muhabbet etsem de arada net bir mesafe hissettiriyorum gerçekten samimi olamıyorum.

Nasıl yaptığımı ben de bilmiyorum ama onlar da bunu çok net hissediyorlar. Arada bariz bir duvar var öyle aşamıyorlar kolay kolay, bazen bana söylemek istedikleri bir şeyi başkası söylemiş gibi dile getirip ama seni savunduk diyerek çeviriyorlar ben de çok güzel susturuyorum 😅 Ay teşekkür ederim valla iyi ki susturmuşsunuz bana demiş olsalardı şöyle şöyle der sustururdum, gelin halimle onlarla kötü olurdum vs diyerek ben de cevabını veriyorum. Kızım sana diyorum gelinim sen anla 😇

Aradaki duvardan dolayı asla karışamıyorlar gelelim gidelim bile tam olarak diyemiyorlar. En baştan nasıl tutarsan öyle gidiyor.

Evet şehir dışı. Oğlu konuşur her gün birkaç kez hem annesi hem kardeşleriyle. Benimle ilgili bir şey söylerlerse eşim " kendi ailesine eyvallah dememiş size mi diyecek" deyip ağızlarını kapatıyor. Yani aslında herşey eşte bitiyor.

Zaten farklı şehirlerdeyiz onun da rahatlığı var ancak ayda bir aramaya alıştırdım evliliğin ilk aylarından. Çok sıcak kanlı bir insan olmama rağmen stres olduğum ya da tedirgin olduğum insanlarla güler yüzle sohbet muhabbet etsem de arada net bir mesafe hissettiriyorum gerçekten samimi olamıyorum.

Nasıl yaptığımı ben de bilmiyorum ama onlar da bunu çok net hissediyorlar. Arada bariz bir duvar var öyle aşamıyorlar kolay kolay, bazen bana söylemek istedikleri bir şeyi başkası söylemiş gibi dile getirip ama seni savunduk diyerek çeviriyorlar ben de çok güzel susturuyorum 😅 Ay teşekkür ederim valla iyi ki susturmuşsunuz bana demiş olsalardı şöyle şöyle der sustururdum, gelin halimle onlarla kötü olurdum vs diyerek ben de cevabını veriyorum. Kızım sana diyorum gelinim sen anla 😇

Aradaki duvardan dolayı asla karışamıyorlar gelelim gidelim bile tam olarak diyemiyorlar. En baştan nasıl tutarsan öyle gidiyor.
İlla bsy diycekler şimdi söyleyemedik diye çatlıyorlardır belki😄

Ben eş ailesini çok kafama takıyorum psikolojim alt üst durumda kurtulmak istiyorum ama imkansız gibi işim gücümde yok kaynana elti görümce terörürun içinde baş edemiyorum siz nasılsınız eş ailesi ile nasıl idare ediyorsunuz hanımlar bana destek verir mısınız cok zor durumdayım artık ne eş ne hayat umrumda degıl çok mutsuzum
Kayınvalidem yok.Görümcelerim var 5 tane.Birinin daha yüzünü bile görmedim.Biriyle düğünde karşılaştım sadece.İki tanesi farklı şehirde oldukları için yazları görüşüyoruz.Bi tanesiyle aynı şehirdeyiz.Sevmediğin ot yanında bitermiş.Görmediğim sürece sorun yok ama gördüğümde bütün dengem alt üst oluyor..Eş ailesi kapatılsa keşke

Çocuktan önce ilişkilerimiz iyiydi.

Lohusalık dönemimde maalesef büyük problemler yaşadık. Küsmedik ama aşırı kırıldım.

Temelde kötü insanlar değiller ama artık çok çok az görüşmeyi tercih ediyorum. Artık gerçekten umursamıyorum.

Kayınvalidem yok.Görümcelerim var 5 tane.Birinin daha yüzünü bile görmedim.Biriyle düğünde karşılaştım sadece.İki tanesi farklı şehirde oldukları için yazları görüşüyoruz.Bi tanesiyle aynı şehirdeyiz.Sevmediğin ot yanında bitermiş.Görmediğim sürece sorun yok ama gördüğümde bütün dengem alt üst oluyor..Eş ailesi kapatılsa keşke
Keşke suan tek isteğim bu olurdu

Çocuktan önce ilişkilerimiz iyiydi.

Lohusalık dönemimde maalesef büyük problemler yaşadık. Küsmedik ama aşırı kırıldım.

Temelde kötü insanlar değiller ama artık çok çok az görüşmeyi tercih ediyorum. Artık gerçekten umursamıyorum.
Öyle mi çok üzüldüm gercekten lohusalıkta bir süreç ama anlayıssızsa kimse o dönem bu dönem dinlemiyor

Başından beri mesafeliyim. Oylede olmali bence. Cok yüz göz olmaya gerek yok. Cok muhabbet tez ayrilik getirir. Vakit gecirdigimiz zamanlarda gayet iyiyiz kesinlikle sorun yok ne laf sokma ne açık arama. Ama sinirlar dahilinde. Yani herkes durmasi gereken yeri bilir. Kafasina gore habersiz ne ben giderim ne o cat kapi gelir. Evimin düzeni, evimde ki kurallarim ya da çocuğumla ilgili kendi dogrularima karistirmam ki karismaz da zaten. Bu gibi seylerde mesafe korundukca ilişki daha sağlıkli ilerliyor. Tabi brnde ayni sekilde.onlar ile ilgili bir durum da durmam gereken yeri bilirim. Boyle iyiyiz çok şükür.

Back
X