• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle olan sorunumuz

Dönmeyin, düzeltebileceğinizi düşünmeyin. Ailesi ne kadar ısrar ederse etsin kendinizi en kısa zamanda ondan ve ailesinden kurtarmaya bakın ve kendinize yeni, güzel bir yol çizin imkanlarınız da varsa.

Arkadaşlar içim çok dolu ve kafamda karışık 2 yıldır evliyim bu sene eşimde farkettiğim ama bir türlü konuşup halledemediğimiz sorun var.Eşim arkadaşlarıyla buluştuğunda bir şeyler içiyor ve aldıgı maaşı parasını çekıyor ama neye harcadığını söylemıyor aç gelıyor çünkü az meblada para değil bu ay sonunda da sıkıntısını biz çekıyoruz neyse çıktığında saatlerce telefonumu açmıyor bu durumdan rahatsızım defalarca konuşmama rağmen aileside dahil düzeltemedi ve uç diye bir madde kullanmaya başladı. Ailesi benim uydurduğumu söylüyor ama ben eşimin mesajlarını görüştüğü kişilerle dahil bu durumu öğrendim.Çıkıp bu haltı içme diye diye dilimde tüy bitti en son hala yapmaya devam ettiği için bende tak etti baba evine çıkıp geldim .Şimdi ailesi yalvarıyor gel bir şans ver evine dön diye eşim ise hiç çabalayıp aramadı yada umrunda bile olmadı diye düşünüyorum Dört gün oldu ha kayınbabam bugün aradi, oglu Hiçbişey yapmadıgını ve benım bagırtımdan rahatsız olduğunu söylemiş ona evet benimde hatam sinirlenince küfür ettim eşime dayanamadım o konuda hatalıyım haklı ama benımde psikolojım bozuldu kayınbabama böyle evlilik olmaz oglunuzla konuşun dedim oda yalvardı eve dön diye .Açıkcası dış göz olarak bir yorum bir düşünce beklıyorum sizden ne yapmalıyım.
Ailesi oğulları başlarına kalacak diye baya korkmuş, valla sana bişey diyeyim mi asla düzelmez olan sana ve sağlığına olur , hazır gitmişken dönme, boşan kurtul , herifin umrunda bile değil ki , hem suçlu hem güçlü, bir de madde de kullanıyor, olmaz bundan ...

Sadece çok üzgünüm çok sevıyordum başıma bunlar geldi çocuğum yok
Süper, çocuğun da yok hemen ayrıl, kaç kurtar kendini , seni manipule etmeye çalışacaklar dik dur ve vazgeçme kararından yoksa hayatını karartacaklar...

Ya o halde resmen kendini bana kakaladı ailesi de bildiği halde sustular belki evlenınce düzelir diye şimdi ben çekıyorum düşününce ben boşa çabalamışım bide babam izin vermediği halde ne emeklerle bu yuvayı kurdum dünyam başıma yıkıldı resmen
Kesinlikle keş oğullarını sana kakalamışlar, madde bağımlısı bireylerle uğraşmak çok zordur , biz uğraşıp yıpranacağımıza bir kurban bulalım o uğraşsın demişler resmen , bak sana bisey diyeyim mi kayinabbamın annesi çok yaşlı hiçbir kardeş de annesini evine alıp bakmıyor ki kaynanam da istemiyor bu sene biraz zihinsel sorunları olan en küçük kardeşlerini evlendiriyorlar neden biliyor musun o yaşlı kadına bakıp beraber yaşayacak, her türlü bakım hizmetlerini yapacak bir gelin bir kurban buldular ve baştan sona maske taktılar iş bozulmasın diye , işte burdan ders çıkar, oğullarından kurtulmak için seni yakmışlar, kaç kurtul ...

Back