Eş ailesi ile mesafenız var mı ?

Öyle mi çok üzüldüm gercekten lohusalıkta bir süreç ama anlayıssızsa kimse o dönem bu dönem dinlemiyor
Yok yok üzülmeyin ben üzülmüyorum cidden artık.

Dedim ya kötü insanlar değiller sadece yapılan hareketler bana çok yanlış geldi. Ben de çok zor bir durumdaydım.

Geldi geçti.

Çok şükür.

Çocuktan önce ilişkilerimiz iyiydi.

Lohusalık dönemimde maalesef büyük problemler yaşadık. Küsmedik ama aşırı kırıldım.

Temelde kötü insanlar değiller ama artık çok çok az görüşmeyi tercih ediyorum. Artık gerçekten umursamıyorum.
Benimde lohusalıkta başladı herşey

Ben eş ailesini çok kafama takıyorum psikolojim alt üst durumda kurtulmak istiyorum ama imkansız gibi işim gücümde yok kaynana elti görümce terörürun içinde baş edemiyorum siz nasılsınız eş ailesi ile nasıl idare ediyorsunuz hanımlar bana destek verir mısınız cok zor durumdayım artık ne eş ne hayat umrumda degıl çok mutsuzum
Ya tamam sevme okey. Anlaşmayın.
Uzak durun yeter.
İntihar falan ne alaka???

Önce siz kendi takıntılı ruh halinize çözüm bulmalısınız. Bugün kv derdi bitse yarın başka bir şeye takilacaksiniz. Kayin ailesiyle mükemmel anlaşan çok nadir insan var. Ben de pek sevmem zihniyetlerimiz cok farklıdır. Telefonda eşim konusurken denk gelirse nadiren görüşürüz ya da kandilde falan. Ayda 2 gün de anca yüz yüze görüşürüz orda da eşimin hatrina gayet normal sohbet muhabbet ederiz biter yani. Eşim de benim ailemle aynıdır. Saçma sapan laflar tabiki oluyor saygimi bozmadan kendi cevabımı verip çekiliyorum kafama da takamam hiç boş yere kendi bildiğimi okuyorum zaten

Ezdirmıyorum bu seferde adım arsız geline çıktı halbuki bana neler neler yaptılar gercekten kafam çok ağrıyor onların yüzüne intiharı bile düşünüyorum o derece migdeme vuruyor
Onlar kim ki intihar edeceksiniz? Deli misiniz siz? Hayat güzel ve kimse için vazgeçilemez. Görüşmeyi en aza indirin. Hatta hiç görüşmeyin olmadı boşanın ama ölüm ne demek ya

Onlar kim ki intihar edeceksiniz? Deli misiniz siz? Hayat güzel ve kimse için vazgeçilemez. Görüşmeyi en aza indirin. Hatta hiç görüşmeyin olmadı boşanın ama ölüm ne demek ya
Hayattan o kadar soguttular ki çok narşistler eşimde dahil huyu onlara benziyor açıkçası yapamıyorum bu aile ile yani migdem bulanıyor isimlerni vs duyunca bile böyle nereye kadar gider bilmiyorum

Önce siz kendi takıntılı ruh halinize çözüm bulmalısınız. Bugün kv derdi bitse yarın başka bir şeye takilacaksiniz. Kayin ailesiyle mükemmel anlaşan çok nadir insan var. Ben de pek sevmem zihniyetlerimiz cok farklıdır. Telefonda eşim konusurken denk gelirse nadiren görüşürüz ya da kandilde falan. Ayda 2 gün de anca yüz yüze görüşürüz orda da eşimin hatrina gayet normal sohbet muhabbet ederiz biter yani. Eşim de benim ailemle aynıdır. Saçma sapan laflar tabiki oluyor saygimi bozmadan kendi cevabımı verip çekiliyorum kafama da takamam hiç boş yere kendi bildiğimi okuyorum zaten
İşte bende tam bunları yaptım bizimde ilişkımız tam olarak böyleydı onlara yetmedi önce beddualar sonra surat asmalar ortada bsy yokken tavır almalar dıger gelınleri övmeler artık canıma tak etti derdi aslında benim kvnın beni sevmemesi istememesi

Ben eş ailesini çok kafama takıyorum psikolojim alt üst durumda kurtulmak istiyorum ama imkansız gibi işim gücümde yok kaynana elti görümce terörürun içinde baş edemiyorum siz nasılsınız eş ailesi ile nasıl idare ediyorsunuz hanımlar bana destek verir mısınız cok zor durumdayım artık ne eş ne hayat umrumda degıl çok mutsuzum
Konu nedir?

Boşanın o zaman intihar etmekten daha kolay bi yol . Eşinizde zaten arkanızda olsaydı kimse huzurunuzu bozamazdı
Çok narşistler eşimde dahil baskın karakterli kişiler ve insanı hayattan o derece sogutan insanlar yapıp yapıp biz bsy yapmadık olayları elti kv hepsi birlik olup üzerime gelıyorlar

Boşanın o zaman intihar etmekten daha kolay bi yol . Eşinizde zaten arkanızda olsaydı kimse huzurunuzu bozamazdı
İşte o kadar kolay degıl dişarda herkes eşim cok iyi rolünde ailedemde arkamda degıl ki keske arkamda olsalar arkama bakmadan kaçarım bende bosanmak istiyorum yoksa yada böyle oturup kafayı yiyecegım

Ya ben biraz soğuk yapılıyım çekiniyor insanlar genelde.. mesafeni koymaya çalış olduğu kadarıyla olmazsa da komple sil hayatından başka çaresi yok.

İşte o kadar kolay degıl dişarda herkes eşim cok iyi rolünde ailedemde arkamda degıl ki keske arkamda olsalar arkama bakmadan kaçarım bende bosanmak istiyorum yoksa yada böyle oturup kafayı yiyecegım
Peki kayınaile ile oturup konuştunuz mu hiç hani neden yani istememıs olabilirler ama artık olmuş bitmiş bir aile bir düzen kurtulmuş belli ki mesafe atamıyorsunuz eşten dolayı bari sorunu çözüme ulaştırın

Es ailesiyle sorun yaşıyorsunuz diye intihari düşünmek başka sıkıntılarınız olduğunu gösterir. Bu takıntılı hâl için tedavi mi olsanız? Bazen kadınlar cidden boşluktan yaşanan olayları geçemiyor, takılıp kalıyor.

Kayınvalidem ile aram güzel çok şükür hatta maşallahımız var. Elti henüz yok fakat bende bir görümce var her şeye bedel denilecek kadar sinir bozucu. Hiç sohbet etmem, merhaba bile demiyorum artık. Ortak aile toplantılarında odaya girince ben başka odaya geçiyorum o derece görmezden geliyorum. Kv’me soruyormuş neden konuşmuyor diye. Bende suratına senin kızını sevmiyorum dedim konu kapandı. 🤣

Es ailesiyle sorun yaşıyorsunuz diye intihari düşünmek başka sıkıntılarınız olduğunu gösterir. Bu takıntılı hâl için tedavi mi olsanız? Bazen kadınlar cidden boşluktan yaşanan olayları geçemiyor, takılıp kalıyor.
Ama tamamiyle onlar yüzüne mutsuzum yani temeli bu içime çok attım psikologim harap oldu

Peki kayınaile ile oturup konuştunuz mu hiç hani neden yani istememıs olabilirler ama artık olmuş bitmiş bir aile bir düzen kurtulmuş belli ki mesafe atamıyorsunuz eşten dolayı bari sorunu çözüme ulaştırın
İnsllh psikiyatriye gidecegım çünkü baş edemiyorum bu insanlarla baska türlü

Back
X