Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

Yok ki nerden bulucam :sopa: ya da ben kısmetsizim :rolleyes:
Insanlarla muhabbet kuracaksin. O diyecek ki aa benim bekar kaynim var, oteki diyecek ki benim kardesim bekar. Boyle boyle tanisirsiniz. Kursa basladiginiz gun nasil kis.et bulacaksiniz. Tabi gittiginiz kurs hep bekar erkeklerin gittigi bir kurs degilse

Üff herkesin eşinden dert yandığı bi topikte evlencem diye can atıyorsunuz nasip kısmet sonuçta daha zamanı var demek ki sonuçta siz annenizin karnına düştüğünüz an bu yazıldı size belki de hiç evlenmeyeceksin belki de yarın hayatının aşkını bulacaksın Allah’tan başka kimse bilemez işte.

Üff herkesin eşinden dert yandığı bi topikte evlencem diye can atıyorsunuz nasip kısmet sonuçta daha zamanı var demek ki sonuçta siz annenizin karnına düştüğünüz an bu yazıldı size belki de hiç evlenmeyeceksin belki de yarın hayatının aşkını bulacaksın Allah’tan başka kimse bilemez işte.

Neden boyle diyorsunuz ki? Esinden dert yananlar oldugu kadar evlenip mutlu olanlar yok mu? Yalnizlik bazi insanlara cok zor. Insan dertli caresiz anlarinda basini yaslayacak bir omuz bir dayanak ariyor. Insan sevildigini hissetmek istiyor. Her evlenen insan mutsuz degil. Hassas bir konu bu lutfen empati yapin biraz. Yasamamissaniz bilemezsiniz.

Neden boyle diyorsunuz ki? Esinden dert yananlar oldugu kadar evlenip mutlu olanlar yok mu? Yalnizlik bazi insanlara cok zor. Insan dertli caresiz anlarinda basini yaslayacak bir omuz bir dayanak ariyor. Insan sevildigini hissetmek istiyor. Her evlenen insan mutsuz degil. Hassas bir konu bu lutfen empati yapin biraz. Yasamamissaniz bilemezsiniz.
Sevmek sevilmek ihtiyacı insanoğlunun doğasında var.. yanlızlık allah a mahsus demiş atalarımız...

Ben kötü birşey demedim bdv topiğinde Ben dahil okuyoruz görüyoruz açılan konuları.yaşadım biliyorum iyiyi ya da kötüyü. Zaten dedim son cümlemde NASİP KISMET ötesi var mıdır? Asla. Belki yarın bulursunuz dedim belki de hiç.
Allah herkese mutlu evlilik nasip etsin tabiki.

Kursa para odemeden once arkadaşa bakip cikacagim modunda bir göz at gözün kesmezse başka kursu dene.Şaka yapiyorum tabiki seni anliyorum bende 38 yaşimda evlenmistim.Çocugu olmayanlarin hepsi 39 yasindami bir sürü 20 li yaslardaki insanlarin cocugu olmayabiliuor.Ben çok kolay hamile kalmistim kalbini ferah tut

Benim de abla bekar bulamiyornasip tabi de biraz da heves istek ne bileyim alim calim lazim . Ablam onu yapmam bunu diyemem net uzerinden konusmam ilk adimi ben attamm illa da tanidik bri bulsun istiyor.valaha ben kocami gordum kafama koydum bi bakis ni durus etkilmeye yetr bazen . Gozund az acik olmali bakim da onemli nasip de varr . Hayirrisi artik.

Ben çok kullandım..tavsiye etmiyorum . asla eş aranacak bi yer değil... herkes uçkur derdinde.. kimsede bi ciddiyet yok.. abuk sabuk hareketler falan...

Ben İnternette kız peşine düşen erkeklerin ruh hastası olduğunu düşünüyorum
Tecrübeyle sabit
%100 hepsi hasta çıktı
Tanili falan
Bazısına da ben koydum taniyi bir psikolog olarak :KK70:

Tatlımmmm ben de 27 yaşıma kadar çok gezdim tozdum.. tatil, seyehat, alışveriş, eğlence.. hepsine doydum. Çok sevgilim oldu. Evlenilecek düzgün erkek arkadaşlarım da oldu... ama o dönemde maalesef ki gençliğin verdiği şımarıklıkla düzgün adamların kıymetini bilemedim.. şımarıklık yaptım terk ettim falan...ama sanki ben bütün düzgün erkek hakkımı bu yaşa kadar kullanmışım gibi.. 3 senedir tık yok..hiç mi bana hitap eden, şöyle düzgün biri çıkmaz.. çıkmadı... resmen son 3 senedir basiretim bağlanmış gibi .,, şu an otuzumdayım ☹

Bana hiç çıkmadı duzgun
0
Sen yine tatmissin o hissi
İyi adam çıksaydı da terk etseydim pişman olsaydim
Cidden hiç olmayacak gibi Bi hisse kapiliyorum
Lanet mi var üstümde ne yani
Yaş 25

Hiç üzülme ben 23 yaşında evlendim hiç mutlu olamadım. Hep kendimden ödün vermek zorunda kaldım. Okudum öğretmen oldum. Sonra ailem istiyor diye onların istediği biriyle evlendim. Başka ülkeye yerleştim. Dil bilmiyorum. Bir ev bile açmadı. Annesi babasıyla yaşıyorum. Düşünsene dışarı çıkıyorsun kaybolsan aramak için telefonunda kredin yok. Cebimde harçlık yok. Hizmet et hizmet Et. Laf söylense sus cevap verme haklı olsanda sus. Sanki esir hayatı. Keşke ama keşke hiç evlenmeseydim daha huzurlu olurdum diyorum. Allahım sana ev iyisinden gönlündekilerin en hayırlısından biri nasip etsin. Ben keşke yapmasaydım diyorum. Sen elhamdulillah evlenmişim dersin inşallah
Üzüldüm yahu :KK43: off üzmeyin beni hamileyim ya 😥 allahım bu insanlari bildiği gibi yapsin

Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.

Evlilik sitelerini denediniz mi ?

X