Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

benim katıldığım kursda bir kadın ile iyi anlaşmıştık
kadın bende 14-16 yaş büyüktü
1 ay sonra akrabası ile görüştürdü
siz efendi efendi git gel yapın
ben muhasebe öğrenmeye gitmiştim ki aklımda bile yoktu
kadın beni köşeye çekip söyledi ağırbaşlı kibarsın çok beğendim dedi şok olmuştum

Koca bulma kursuna gitmediyseniz ilk günden bulamamanız çok normal :KK51:
Dil kursu yanlış bir seçim olmuş zaten. Herkes ders dinleyip çıkıp gider, sosyalleşmek zor.
Ortamı daha serbest olan kurslara gidin. Yazmışlar burada da, fotoğrafçılık ya da resim, seramik tarzı kurslar daha çok işinize yarar. Çünkü sohbet ortamı daha rahat oluşur.

Belediye kurslarına da gidebilirsiniz. Emekli teyze kaynıyor oralar. Genç birini görünce tanıdıklarına ayarlamak için üstüne atlıyorlar resmen :KK48:
Annem farklı farklı kurslara gidiyor, o anlatıyor. Sevgilim olmasa şimdiye kadar 10 kişi bulurdu bana :KK48:

Tabii gençlerin yoğunlukta olduğu kurslarda arkadaş edinmeniz daha kolay olur. Sosyalleştikçe kafanız da rahatlar.

Ben de en son kursa gittiğimde, kesinlikle bu düşünce yoktu aklımda ama kardeşim "ben burdan sana koca bulurum kesin" :KK48:diyince o gözle etrafıma baktım, bana uygun birileri yoktu ama sosyalleşmek açısından kurslar kesinlikle çok iyi bir seçenek.

Bulunduğum yerdeki en lüks spor salonuna gittim yok, kurslara gittim yok, etrafa haber saldım yok :KK48:çıkıyor aslında çıkmıyor değil ama belli bir yaştan sonra gerçekten seçici oluyormuş insan onu anladım.

Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Kurstaki ilk amaç koca bulmaksa, bulunmuyor onlar öyle aramakla. Kendi ayağıyla geliyor işte, nasip...

Hangi sehirdesiniz? Size bir tane kurs önericem ne hikmetse 4 kişi es buldu oradan =) evliler su an. Bir de birkac tane de aktivite önericem size sehri yazınca =)
Hangi şehir ve hangi aktivite merak ettim yazar mısınız? :) Belki nasiplenen çıkar.
NOT: Kendim için istiyorsam namerdim :rapci:(evliyim zaten), Maksat insanlar nasiplensin :)

Kısmet kapalılığına inanmıyan saçma bulan olabilir.... Yok o kursu yok bu kursu, basiretiniz bir bağlandımı hiç bir şey yardımcı olamıyor

Yaşım geçiyor anne olamamaktan korkuyorum. Geçen bir konuda okudum 39 yaşında hamile kalamayan bir arkadaş. Doktoru yaşının geç olmasına bağlamış.

Eva Longoria 42 yaşında doğurdu, boyu 1,55 cm, hem yaş hem boy sıkıntısı olmasına rağmen oldu. Herkes bir değil. Sırf çocuk için de evlenmeyin ama.

Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.

Sizin konularınızı daha önce okumuştum, aynı kaderi paylaşıyoruz.
Keşke İstanbul'da olsaydınız, beraber kurslara gider beraber arardık kocayı :KK53::KK6::KK48:

Arkadaş edin onların eşi dostu akrabası vs vardır belki

Bir de tavsiyem daha gezmeli tozmalı kurslara git

Fotoğrafçılık olur yürüyüş dağcılık vs gibi şeylerde ortam daha uygun olur

Dil kursuna herkes dil öğrenmeye gider yani daha ciddi

+1. Benim arkadaşım dağcılık grubunda buldu eşini.

Tatlımmmm ben de 27 yaşıma kadar çok gezdim tozdum.. tatil, seyehat, alışveriş, eğlence.. hepsine doydum. Çok sevgilim oldu. Evlenilecek düzgün erkek arkadaşlarım da oldu... ama o dönemde maalesef ki gençliğin verdiği şımarıklıkla düzgün adamların kıymetini bilemedim.. şımarıklık yaptım terk ettim falan...ama sanki ben bütün düzgün erkek hakkımı bu yaşa kadar kullanmışım gibi.. 3 senedir tık yok..hiç mi bana hitap eden, şöyle düzgün biri çıkmaz.. çıkmadı... resmen son 3 senedir basiretim bağlanmış gibi .,, şu an otuzumdayım ☹

Sizi seven insanları terk ettim demişsiniz ya, onlardan ah almış olabilir misiniz? Belki de o yüzden olmuyordur.

X