Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklılar bence canım..ılk dusuk yaptın dıye tedırgındırler napsınlar
Kızlar ben çıkıyorum.Sabah dan beri sizleri okucam diye 2 bankayı zor işledim.şu bir buçuk saatde motor takmam lazım
hepinize kolay gelsin en güzel haberleriniz bekliyorum.
ayyy kübrraaa çok duygulandımm senn böyle yazınca yaaa :)))) birden hayallere kapıldımm :) inşallah hayaller de kalmaz yavrumu alırım kucağıma :)
yaaa sen böyle yazıncaa benimde gözlerimmm dolduuuu (
Rabbim herkesin kucağına almayı nasip etsin sağlıkla mutluluklaa...
noluyo be bannaaa..benim niye gözlerr doluyorrr..
o zaman akşama alıyorummm..dua et banaaa :) kırmızı kartı görmeyeyimmm :)
sürekli yazarım buralardayım cnm.
gerçekten insanın beynini kemirip duruo bu düşünce.
şu anda sen öylesin eminim.
rabbim gönlüne göre versin inş.bebişin seninledir.
bu ovulasyon testinin çok etkisi var mı acaba?
ben adete kadar gün aşırı yapsam,gerek kalmaz heralde teste.
bide ben bu ay jel getirttirdim başka topikte yazıştığım arkadaşlar var o jeli kullananlar ilk ay hamile kalmış.
evet kuzum ondan kayınvalidem ilk defa bana bir şey söyledi ilk defa kızdı herkese cevap veriyordum anneme babama o kadında ağzını açınca sustum kaldım dedim eğer bu da söylüyorsa var bir şey :)
kızlar ben bırazdan cıkarım..şimdiden ıyı akşamlar demek ıstıorummmmmmmmmmm...umudum kırıldı ya.....yarın ınşallah guzel haberler gelır
aynen öyle canımm..
şuanki ruh halimi görsen deli dersin :) bir gülüyom bir surat asıyomm :)) mal gibiyim..
ovülasyonu testlerini kullanıp hamile kalan çok..mesela birisi tutku :)
geçen ay kullandı ve hamile kaldıı..bugün haberini aldık..bence denemelisin.ya da doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsin..ben bu ay öyle yaptım.henüz sonucu bilmiyorum ama en azından gerilmiyorsun çatladı mı noldu diye :)
jel için bişey diyemem canım.senden duyuyorum..eğer varsa etkisi kullan tabiki
Kızlar ben çıkıyorum.Sabah dan beri sizleri okucam diye 2 bankayı zor işledim.şu bir buçuk saatde motor takmam lazım
hepinize kolay gelsin en güzel haberleriniz bekliyorum.
görmüceksın allahın ıznıyle canım..bebeın ınşallah senınledır
sinyaller bunlarr kuzuumm :)
hayıırrrr umudun kırılmıyorrrrrr..
vücudunu olumsuz etkilemeeeee..
umut her zaman vardırr.
çünkü benim göğsüm geçen hafta ağrımaya başladıı..ve aramızda bir hafta varr..biraz daha sabıırrrrrr...
yarın hepimiz için yeni bir gün ve yeni umutlarla başlayacakkk..
inanıyorum ki iyi haberler alıp iyi haberler vereceğizzz...
sende uyku hali warmı peki canım...ben esneyıp duruorm
inşallah yawrum ya sabah pc yı actıgımda guzel haberını okumak ıstıorum.....ona gore sakın adet olma...cıft cızgı cıksın inşallah hemencık
aynen öyle canımm..
şuanki ruh halimi görsen deli dersin :) bir gülüyom bir surat asıyomm :)) mal gibiyim..
ovülasyonu testlerini kullanıp hamile kalan çok..mesela birisi tutku :)
geçen ay kullandı ve hamile kaldıı..bugün haberini aldık..bence denemelisin.ya da doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsin..ben bu ay öyle yaptım.henüz sonucu bilmiyorum ama en azından gerilmiyorsun çatladı mı noldu diye :)
jel için bişey diyemem canım.senden duyuyorum..eğer varsa etkisi kullan tabiki
inşallah sinyaldiirrrr..
yoksa normalde de sulu gözümdür :))
eşim kızarr yine niye ağlıyorsun diyee :)
canlarımm benm inşallah bebişleriniz sizinledir :) bunun için bu günn bol bol dua ettim ve uyumadan öncede dua edeceğimmm :) canınızı sıkmayınnn bebişler gelecek merak etmeyinnn :) siz üzülürseniz bebiilerinizde çokkk üzülürrr o yüzdenn sakınn üzülmeyin