bebişkommm akşama iki alayım ok?hangi testten alayım??
5 tl.lik olandan mı yoksa daha pahalılar var ondan mı?
yani farkeder mi?
benım aldıgım3.5 canım bışey farketmez snmıom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişkommm akşama iki alayım ok?hangi testten alayım??
5 tl.lik olandan mı yoksa daha pahalılar var ondan mı?
yani farkeder mi?
inşallah çıkarr özgemmmmmmmmmmmmmm..
dua ettt..yoksa gelirr o bebişiniii yerimmmmmmmmmmmmmmmmm :))
kizlar bana bi akil verir misiniz nolur
sat 18 kasim hamile degilim hala adet olmusda degilim 30.aralikta hcg degerim 1.2 hormonlarim hepsi cok guzel
doktor randevuma daha iki hafta var kafayi yiycem
3 ocakta doktordaydim adet sokturucu istedim vermedi gec yumurtlamis hatta hamile bile kalmis olabilirsin dedi en az iki hafta daha bekleyelim dedi ama ben kafayi yedim yiycemm :44::44:
aynen vallahi.napiym meraktan çatlıcaktım.işe güce veremiyordum kendimi.
hııhh öğrendim çok rahatladım sanki.
hayılısı olsun bu aya bakcaz artıkın
inşallahhh bebeğimm çıkacak görr bakkk :) gene ye teyzesiii çokk tatlı benm bebğimm :) annesinin ağzına ediyor bu aralar korkutun şunu azıcık :)
canım benm sakin ol bak işte geç döllenme olmuş olabilir... niye hemen sıkılıp üzülüyosun ki... önceden adetin gecikir miydi hiç...
kızlar size de çok kırgınım adet olduk diye takan da olmuyo... kübra dışında..
canım benm sakin ol bak işte geç döllenme olmuş olabilir... niye hemen sıkılıp üzülüyosun ki... önceden adetin gecikir miydi hiç...
hahahah :)) hemen doktora gidinn..baba elleri görmek istiyoorrr :))
sen bilmiyorsun işte özgemmmm :))
bana sorsalar favori baba adayı olarak senin eşi gösteririm :)kendi hamile olsa napardı acaba :)))
çok heyecanlı yaa maşallahhh..
Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallahhh :)
Canım ben bu ay kızarsınız belki ama kafama göre takıldım.biliyorsun pko hastasıyım.klomen + çatlatma iğnesi tedavis gördüm.8.ayda geçen yıl 2012 aralıkda hamile kaldım arkasından düşük yaptım.sonra küstüm eşimle kavgalarımız oldu 6 ay çocuk mocuk yok dedim.kendimi hazır hissetiğimdede doktora gitmeden klomen kullandım.ovü testleri ile en koyu günü yakaladım.21 ve 22 aralıkta ilişki oldu.eşim nezleydi çok çalışamadık.fakat çatladığına eminim.üzerine 14 gün saydığımda 5 ocak bat oldu.hadi olsun 7-8 ocak ama regl olucam.kesin.Az buz değilde biliyordun ben regl ye 2 gün kala yaptım negatifti.o yüzden pek sallamıyorum ama olana kadarda ümidim dvm ediyor işte.tekrar bakmayada çok korkuyorum.negatif görmektense regl olmak daha güzel sanki ..allah hayırlısını yazsın alnımıza.
haklısınn..insanın aklına takıldı mıı bir kere öğrenene kadar geçmiyor. bide çalışıyorsan eğer kendini işe de veremiyorsun :) ben ilk aylarda kaç tane test yaptım Allah bilir :)) ama yaparken olmayacağını biliyordumm..bide böyle bir durum varr :)
olsun herşeyin hayırlısı..bunlarda bir deneyimm
bu ay ovülasyonları tam takip et..
hatta biz hep burdayız..devamlı paylaş..çünkü inan bana burası hem insanı rahatlatıyor hem de herkes yaşadğı için tek başına karar verip yanılmıyorsun )
bu ay olur inşallah canımmmm
oh ıyı işte sende otur bırazcık yorma bebeı o da senı yorar işte bole
inşallahhh bebeğimm çıkacak görr bakkk :) gene ye teyzesiii çokk tatlı benm bebğimm :) annesinin ağzına ediyor bu aralar korkutun şunu azıcık :)
doğru söyledinn valla oturuyorum artıkk valla :) söz verdimm herkes aynı şeyden şikayetçi yılbaşı için tüm aile büyüklerinden fırça yedim zaten akıllandımm tamam :)
oyyy ona kızılırmı hiç annesiii? o ister mi sana öyle yapmak ama naapsınn..kendine yer ediniyor
edinsin ki büyüsün.. büyüsün ki doğsunn..doğsun ki annesiyle babasının canını can olsunnnnn :))
kuzum kırık yaaa bir öncekinde hiç böyle şeyler yaşamamıştık çok farkında değildik sanırım ondan... ama bu defa her günn bir kahkaha krizine giriyorum saolsunn çok güldürüyor benii :) kuzum çok istiyor o da ve benden çok daha fazla hassas ben kendimi düşünmüyorum o hem beni hem bebeği düşünüyor ondan sanırım bu kadar hassas:) bazen beni bunaltıyor ama ona da hak veriymiyor değilim :) bakalım önümüzdeki günlerde ne gülmeler bekliyor bizi aslında bunları geçen yazmaya karar verdim güzel bir defter alıp yazmak istiyorum :) amin canım :)
benım aldıgım3.5 canım bışey farketmez snmıom