Amin canim insallah yaaaa hadi sen buralarda cok oyalanma simdi hepimizin bebekleri klavye ya da tlf basinda dogcak bu gidisle :)
Yarin daha guzel haberler alirsin insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucummmm çıktııı pozitifffffffff :)) inanamıyorummmmmmmmmmm
Ben sana demiştimmmmm çok sevindim canımmmmm allah analı babalı büyütmeyi sağlıklıca kucagına almayı nasip etsinnnnnnSonucummmm çıktııı pozitifffffffff :)) inanamıyorummmmmmmmmmm
inanamıyorumm kaçç çıktııı çabukk sölee lutfennn yaa senı cok sevıyorumm canımm benımmmmmm yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tebrikler canim umarim saglikve sihatle kucagina alirsin bebegini cok guzel bi duygu daha once yasadim biliyorum insallah burda bekleyen ve isteyen herkesten bu haberi duyariz
Ben sana demiştimmmmm çok sevindim canımmmmm allah analı babalı büyütmeyi sağlıklıca kucagına almayı nasip etsinnnnnn
Canimmmmmm kubraaaa inanamiyorumm harika bi baslangic yapptik desene bu yila.ben cok giremiyorum bas agrisindan ve iis yogunlugundan ama okumaya calisiyorum elimden hgeldigince hayirli olsun kuzummmmm allahhh saglikla sihhatllr kucagina almayi nasip etsin.once tutkucum sonra sen cok ama cok mutlu oldummmmm yuppiii. Benim oglusa bi suru kardes olacakkkk:)))
malesef bebeğim oldumariver sen adet oldun mu canım
canım benm bitanesin sen ya çok destek olup moral veriyosun çok tşkr ederm iyi ki varsınnnooo senin ağzını yerim..moralinide yerimmm..
bebişkom herkes bir adet olma derdine düştüüü :))
forumca regl olucaz ben sana diyimmm :))
kan gövdeyi götürürken forumuda götürecekkk :))))
üzülmekkk yookkk..bak bu ay ben hiç üzüldüm müü gördün mü sen benii hiçç..??
yeni bir ay başlıyorrr...
mutlu ol ki bebişin çabuk gelsinnn..moral depolayacağım sana ben burdannnn :)
hataya kadar yetişirimmmmm :)
Ben sanırımmmm hamileyimmmmmmmm
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) evet demiştinnnnn.. hislerin kuvvetliymiş...
darısı sana olsun bitanemmmmm..alalım o güzel haberide senden inşallahhhhh..
esrammmmm..dün gözüm seni aradı heppp..
teşekkür ederim canımmm.
çok geçmiş olsun canımm sanadaa.. bugün girersin inşallahhhh :))
saol canımmm saolll..inşallahhh rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnn..
oğluşuna kardeşler geliyorrr Allah'ın izniyleeee :))
hala inanamıyorummmmmm..bir tuhafımmmmm :)
Ramel naptı acaba :44: