- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
canım niyetin önemli ben hep dua okuyorum başım açık okuyorum ama tabi abdestli
Burada abdest alinmiyr yoksa burda kilarim namazlarimi eve gidip kazalarini kilmam ama biraz daha arttiriim yasini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım niyetin önemli ben hep dua okuyorum başım açık okuyorum ama tabi abdestli
canım belkide ayan olmuştur sende başla okumaya yasin her gün 7 defa oku benim şuan bir duam var inşallah cumaya kadar bitiririm bende okurum sana o zaman
dünya dua üstüne iyi olur tabiki bu arada merhaba arkadaşım bebişin hayırlı sağlıklı sıhhatli bi evlat olur
inşallah canım tabiki bebek bekleyen diğer arkadaşlarla birlikte inşaallah burdan hep yazılarınızı okuyunca sanki tanıyomuşum gibi oluyo kusura bakma canım yazdıklarınız samimi içten olunca bende yazmak aranıza katılmak istedim mazur görün
canım dedıgın o kremı arastrdım
pişik kremıymış
ama baya bı şeye ıyı gelıomuş
eczanelerde warmış
Agzina saglik canim hepiniz destek oldunuz Rabbim gonul muratlarinizj versin dualariniza benide eklerseniz cok sevinirim insallah Allahim bu meyveyi bizede tadtirir
Burada abdest alinmiyr yoksa burda kilarim namazlarimi eve gidip kazalarini kilmam ama biraz daha arttiriim yasini
merhaba hoşgeldinn aramıza biz uzun zamandan beri bir aradayız ve sürekli birbirimize destek oluyoruz :) amin canımm Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize senn de bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
nasıl istersen canım
benm doktor baktı tatlım ya sen kullandın mı ki klomen... ibrahim saraçoğlunun resmi web sitesinde yazıyo canım oku iyice
kızlar benimkide negatif. bugün sevinçli haber veren olmadı..
bende çok üzgünüm hemde çok...
sağol canım Allah razı olsun hepinizden duaların dileklerin içinde teşekkür ederim inşaallah hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun Allahım isteyen anne adaylarınada tez zamanda yavrularını nasip etsinde onlarda burdan paylaşsın bizlerde mutlu olalım bi kaç ay sonrada bebek cinsiyetlerinden bahsedelim inşaallah
canım ilk doğumundan snra catlakların oldumu
bişey kullandınmı
ben susam yağı kullandım canım karnımda olmadı ama bacaklarada sürmek gerekiyomuş ben bilmiyodum tabi benim sadece kasıklardan sonra bacaklarımda biraz var ama çok değil oda
bu yağlar tüylenme yapabiliyormuş ama bende o yüzden pişik kremi kullanıyorum ama etkisi ne olur bilemiyorum tabiki
ben mi goguslerime bakıyım canım