- 9 Şubat 2014
- 416
- 19
- 34
merhaba canım.sen kan testi mi yaptırdın evde idrar testi mi yaptın? bende adetimi bekleyemeden yapıyorum test sonra negatif sonra hüsran adetin kaç gün geçmişti?
bugün adet olmam gerekiyordu.ben kan testi yaptırdım canm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım.sen kan testi mi yaptırdın evde idrar testi mi yaptın? bende adetimi bekleyemeden yapıyorum test sonra negatif sonra hüsran adetin kaç gün geçmişti?
merhaba olsun canını sıkmaaa yenii bir ayy yenii umutlarrr Rabbim vereceği zaman vardır bekle sabırla her şey de bir hayrı var rabbimin
bugün adet olmam gerekiyordu.ben kan testi yaptırdım canm.
Uzulme ya takma rahat birak kendini aglama brnde aglarim
Yok canim esim gidecek almya ne olur ne olmaz diye 3 gibi git dedim benim hic umudum yok o yuzden beklemiyorum migdwm falan bulanmiyor istahimda axilmadi hatta diyet yapiyorum
evetttttttttttttttttttttttttt:)
kızlarrr çıkıyorum ben herkese iyi akşammlarrr cetrinaa bekledimm gelmedinnn yarınn girebilirim inşallahhh öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınn
çok ağladım ki
çok heveslendik ya ondan bu kadar üzüldüm.ama asla neden niye diye isyan ederek ağlamadım.vardır rabbimin bildiği. hayırlısı bir gün bizde anne oluruz
Allah hayırlısıyla kucagınaa almayı nasip etsinn canımmm tebrikk ederimmm seni annesiiii hadi bebeginnn hosgeldiii dunyana[/QUOT saol canım darısı tüm isteyenlrin basına inş 6haftalıkmıs meleğim
Hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah
Allah hayırlısıyla kucagınaa almayı nasip etsinn canımmm tebrikk ederimmm seni annesiiii hadi bebeginnn hosgeldiii dunyana[/QUOT saol canım darısı tüm isteyenlrin basına inş 6haftalıkmıs meleğim
canımmm benimm oy oy oy bu miniğini Allah sana bagıslasın canımmmm
çok ağladım ki
çok heveslendik ya ondan bu kadar üzüldüm.ama asla neden niye diye isyan ederek ağlamadım.vardır rabbimin bildiği. hayırlısı bir gün bizde anne oluruz
bende diet yapıyorum tek başınamı yapıyorsunn bi topik varmı katıldığın.. bu arada unutmuşum saat 3 ü geçmiş tatlım
amin canım ins sizdende duycaz bu güzel haberi
canımmm benimm oy oy oy bu miniğini Allah sana bagıslasın canımmmm
aminnn canım haftaya gtcm doktora
secido cetrina pomak45 üzülmek yok kızlar demekki bu ay zamanı değilmiş umudumuzu yitirmek yok bu yeni ay yenii umutlar rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısı versi evladında hayırlısını versin.. cetrina senin daha belli değil bilyorum ama allahdan ümit kesilmez ama olazsada üzülmek yok kalbiniz allaha yönelsin cancazlarım..
Negqtif kuzum.. Ben tek yapiyorum dukan diyeti yapmaya calisiyotum ama benim sekerim dusuk ondan kendimce yapiyorum arama motoruna dukan diyeti yaz cikiyor yada benin sayfamdan bak linki ekleyemiyorum
aminnn canım haftaya gtcm doktora
hayırlı haberlerle gel inşallah canıım benim artık bebegiii görmeye gidersinnn annesi
Sağolsun benim doktorum çok ilgili her şeyi hesapladi canım ilişki için gün verdi 20 şubatta itibaren olmasın dediiki ay önce kullanmıştım canım.ama dedğim gibi benim doktor ilgilenmedi yani
evetttttttttttttttttttttttttt:)