- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
Degil keske olsa
kuzum hayatım lütfenn adam gibi bi doktor bul ve ona derdini baştan aşağı anlat seni muayene etsin tahlilleri yaptırsın... nerde oturuyosun sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degil keske olsa
kuzum hayatım lütfenn adam gibi bi doktor bul ve ona derdini baştan aşağı anlat seni muayene etsin tahlilleri yaptırsın... nerde oturuyosun sen
caınm benim ozaman senin adet olman lazım peki doktora sordun mu napman lazım diye hani ne kullancak
Malatyada oturuyorum canim
bebeğim hani bebek kokusu:)
Gitmiycem doktorra ayni sey hep dogum kontrol kullan gel ee sonuc yok hirminda sorun varmi yok aman ne bilim ya dusunmuycem simdi ben adet olmak icin ugrasicam sonrada sogan suyu :)
Sende :)) bebgimmm sende insallah olur bebisinnn bu ay
tamm ısıırmalıkkk evetttttttt :) yoruyorr ama napalım deger elbette :)
hamileeeeyíiiimmmm kızlar sonuç çktı çok mutlu oldum anlatamam doktor gl muayene edcm dğerini o zaman söylrm dedi müsaıt dğlmş hamilsn tebrik edrm dedi
hamileeeeyíiiimmmm kızlar sonuç çktı çok mutlu oldum anlatamam doktor gl muayene edcm dğerini o zaman söylrm dedi müsaıt dğlmş hamilsn tebrik edrm dedi
Malatyada oturuyorum canim
canım senin doktorun başından salmak için öyle yapıyo iyisini bulsan öyle olmaz zaten... ama doktora gitmelisin canım araştır soruştur iyi bi doktor bul
daha ogleden sonra cıkacakmıs canım benım beklentım yok :) sokturucu bıtkılere bakıyorum hıc ılac kullanmak ıstemıyorum cıvan percemı cay varmıs o adetı sokturuyormus adetın 10. gunu sogan kurune baslarım allahın ıznıyle su ıllet kıstten kurtulurum ınsallah
canım ben ada çayı ve tere tohumu içtim 3 günde adetim geldi öncesinde doktorum tarlutal diye bi ilaç verdi kullandım 12 gün geçti adet olamadım güvendiğimiz bi aktar adaçayı ve tere tohumu vermiş içtim 3 günde adet oldum ondansonraki ayda zaten hamile kaldim belki faydası olur sanada hamile olmasaydım bende senin gibi soğan kürü yapacaktım bide ben yumurtam çatlasın çoğalsın diye hamile kaldığım ay havuç incir kürü yaptım izin Allahtan oldu bebişim yoksa doktorum çatlatma iğnesi ilaçları falan vercekti kısacası demek istediğim izin Allahtan ümidimizi kaybetmeden rabbimden isteyecez Rabbimde verecek inşaallah
Canim adetin 10 . gunu sogan kuru kullanmaya basla iltihapa fala cok iyiymis bende regkden sonra kist icin kullanicam
aynen canım biitanesi tutsun yeter :)
iğne vurmadı canım kendiliğinden çatlıcak çok büyümüşler dedi.. tahlil de yaptı o gün sağlıklı dedi.. bekliyorum artık.. iiltihap varsa soğan kürüne başla tatlım iltihap varken bebiş olmaz olsa da düşük olur dedi doktorum
nasıl istersen canım1-2 ay kendi halime kalayim sonra suanda kaldiramam doktoru iyce stres oluyorum yordu beni biraz kendi halime kalayim istiyorum
ya benim doktor yumurtamın gelişip gelişmediğine bakmadı bile,çağırmadı yani.ama büyüyüp çatlamazsa kiste dönüşüyomuş yaa o yüzden sordum çatlatma iğnesi vuracak mı diye.dün başladım sğoan kürüne canım.kaç gün içmem lazım ki yaa
Bende oyle dusunuyorum canim once sogansuyu sobra incir ve havus kuru yapayim diyorum adacayi ve tetebtohumunu nasil kullandin canim bu arad bebisin hayirli olsun
dün akşam soğan kürünede başladım canım..kasıklarımın sızısından biliyorum çok ilthap var,geçen ay da bi hafta anca içebilmiştim inşallah bu sefer söker iltihabı